موقعیت بغرنج ....

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع wdr
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
هوای مادرمو بیشتر از قبل میدارم، با بابام حرف میزنم.

تو مهمونی خم میشی چایی تعارف کنی، بادی مخالف ازت خارج میشه. چه میکنی؟
اگه خودی باشن یه نگا به بقیه میندازم میزنم زیر خنده:)) وگرنه سریع چای رو تعارف میکنم میرم خودمو یه جایی گم و گور میکنم

یه چیزی که خواهرت یا برادرت خیلی دوست داره رو خراب میکنی و میدونی تا یکی دو دقیقه دیگه سر و کله ش پیدا میشه!چیکار میکنی؟

آخرین ویرایش:
از بین افراد زیر،یکی ازت مراقبت میکنه و بقیه میخان بکشنت!(بدجور):D
کدومو انتخاب میکنی؟
بتمن-سوپرمن-ایرون من-هالک-تانوس-هرکول-کریتوس-زئوس-رستم-اسفندیار-مَن-بادیگارد ترامپ

با توجه ب تأثیر بجا مونده از endgame، قطعاً آیرون‌من!!

فرض کن یکی‌ ی شیء باارزش و‌گرون ولی شکستنی بهت میده و میگه چون بهت اطمینان دارم اینو ب تو امانت میدم،برام نگهش دار تا ی مدت، بعد از دستت میوفته میشکنه،
چیکار میکنی؟

فرض کنید وسط کنکور هستید هرروز 18 ساعت به مدت یه سال درس خوندید ولی هیچی یادتون نمیاد چیکار می کنید :D

تصور کنین تو خونه به جز شما و باباتون کسی نیست اونوقت بابات صدات میکنه و تو میدونی باز یه گندی زدی. تو این لحظه دقیقا چیکار می کنین؟ -_-
بستگی داره حجم گندی که زدم چقدر باشه؛ اما در کل اگه از نظرم کار منطقی کرده باشم (بعضی وقتا پدر مادرا شاید بخاطر تفاوت نسلها بعضی کارامونو خیلی بد و اشتباه میدونن در حالیکه شاید تو جامعه ی الان اشتباه نباشه.) می ایستم و ازش دفاع میکنم و جواب میدم.
اگه بدونم کارم اشتباه بوده و واقعا گند زدم میرم تو فاز مظلومیت و عذرخواهی میکنم.
اگه دیگه خیلی اوضاع خیط باشه درو قفل میکنم نمیرم بیرون.
فرض کنید یه چیزی که مامانتون گذاشته توی یخچال واسه خانوم فلانی اینا/آبجی اقدس اینا/ایکس/ایگرگ رو دیدید و ناخونک زدید بهش و ظاهرش بهم ریخته الانم کاملا مشخصه دست خورده شده، چیکارش میکنید؟ :))

بستگی داره حجم گندی که زدم چقدر باشه؛ اما در کل اگه از نظرم کار منطقی کرده باشم (بعضی وقتا پدر مادرا شاید بخاطر تفاوت نسلها بعضی کارامونو خیلی بد و اشتباه میدونن در حالیکه شاید تو جامعه ی الان اشتباه نباشه.) می ایستم و ازش دفاع میکنم و جواب میدم.
اگه بدونم کارم اشتباه بوده و واقعا گند زدم میرم تو فاز مظلومیت و عذرخواهی میکنم.
اگه دیگه خیلی اوضاع خیط باشه درو قفل میکنم نمیرم بیرون.
فرض کنید یه چیزی که مامانتون گذاشته توی یخچال واسه خانوم فلانی اینا/آبجی اقدس اینا/ایکس/ایگرگ رو دیدید و ناخونک زدید بهش و ظاهرش بهم ریخته الانم کاملا مشخصه دست خورده شده، چیکارش میکنید؟ :))
هیچی،اگ قابل درست شدنه که درست میکنم دیزاینشو،اگرم نه به مامانم میگم یکی دیگه درست کنه یا اگر خودم بلد بودم درست میکنم و میزارمش جای اون/:

Back
بالا