Psychopath
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- سمپاد
- شهر
- اردبیل
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
سلام . واژه گی معمولا واسه پسرها استفاده میشه اولین باره میبینم واسه دختراهم استفاده کنن نمیدونم شاید اشتباه کنم ولی حالا جدا یه سوال شما پسری یا دختر یا ترنس؟ اگردختری با اطلاعات پروفایلت نمیخونه ایا دلیل خاصی داره؟
من سوالای زیادی دارم اگه دوستان اطلاعاتی دارن ممنون میشم کمک کنن . تو منطقه ما و تو اکثرجاهای دیگه فکر میکنن همجنسگرایی یه پسر یعنی طرف بچه بازه و تو دوران بچگی بهش تجاوز شده و داره عقده خالی میکنه حالا واقعا من که اینجوری نبودم چرا هرکاری میکنم این حس از وجودم نمیره . کسی هست بتونه راجع به دلایل ژنتیکی بیشتر توضیح بده؟ اصلا یعنی چجوریه ؟ اثبات یا توضیح علمی خاصی داره ایا ؟
کلا هر کسی که به همجنس خودش گرایش جنسی داشته باشه گی محسوب میشه ... لزبین ها هم نوعی گی محسوب میشن ...یعنی گی محدوده بزرگتری رو شامل میشه .
در مورد سوالت رو هم این تکست رو بخون ... فک کنم کمکت کنه
مساله ی همجنسگرایی از چهار منظر ژنتیکی ،بیولوژیکی ،آناتومی و روانی _محیطی بررسی می شود ؛که مورد آخر به هیچ وجه نمیتواند به تنهایی فرد را همجنسگرا کند .
ژنتیکی:
مشاهده ی همجنسگرایی در میان دوقلوهای همسان ،مشاهده ی آن به صورت خانوادگی (مثلا یک فرد و پسر عمویش هر دو همجنسگرا باشند)
بیولوژیکی:
مشاهده شده است اگر مغز جنین در معرض آندروژن های مختلف قرار بگیرد ،احتمال تغییر در ساختار مدارهای مغزی وجود دارد و می تواند روی گرایش جنسی فرد تاثیر بگذارد . برای مثال دختری که در دوران جنینی دوز بالای تستسترون(هورمون مردانه)قرار گیرد ،امکان دارد همجنسگرا شود.
آناتومیکی:
طی تحقیقات بسیاری از جمله (http://www.guardian.co.uk/science/2008/jun/16/neuroscience.psychology)
سایز دونیمکره مغز و غدد هیپوتالاموس در میان همجنسگرایان متفاوت است.همچنین پالس های الکتریکی از جمله در منطقه ی آمیگدالای مغز(منطقه مربوط به احساسات)در مردان همجنسگرا و زنان دگر جنسگرا و همچنین زنان همجنسگرا و مردان دگر جنسگرا یکسان است.