- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- بوشهر
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- خواجه نصیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
تو پست قبلیتون تازه متوجه منظورتون شدم و اینکه شاید تجربه اثرگذار باشه رو نه میتونم تایید کنم نه رد چون واقعا نه با نمونهای برخورد داشتم نه چیزی درموردش خوندم
ولی اگه بحث سر همجنسگرایی کاذبه، این چیزیه که من به شخصه دیدم که فردی کاملا ادعای همجنسگرایی بکنه (خبر اینکه وارد رابطه بشه یا نشه رو ندارم، صرف گرایش رو میگم) و بعد از اینکه وارد ارتباط با دخترها شد متوجه بشه گرایشش اون نبوده
(متاسفم از اینکه منبع معتبری ندارم چون از اول هم که حرف زدم ادعای اطلاعات نداشتم، فقط مشاهداتم رو مطرح کردم، افرادی که گفتم الان یا با دختری دوستن یا حتی زن دارن؛ صحبتای منم کاملا متکی بر حرفاییه که خودشون یا دوستاشون در نقل قول از اونها زدن)
همچنان متوجه نمیشم با کجاش مشکل دارید
تو اون محدوده سنیای که من ذکر کردم سردرگمی در زمینه گرایش چیز عجیبی نیست!
مشکل اینجا بود که توی صحبتت اینطور القا میکرد (یا حداقل من اینطور حس میکردم) که یه همجنسگرای واقعی وجود داره که فاکتور ذاتی بودنش تقریباً تمامی کارها رو انجام میده. و یا خیلی جاهای دیگه دیدم که میان با استفاده از اصطلاحهای همجنسگرایی و همجنسبازی فرق بینشون میذارند و حتی افراد مسلمان هم همچین فرقی قائل میشند یا به عنوان مثال توی صحبتهایی که تا حالا داشتم اینطور بوده که یه عده هستند که دست خودشون نیست که تمایل به جنس موافق دارند یه عده هم هستند که دست خودشونه ولی چون لذت با جنس موافق میبرند میخوان که تجربش کنم.
بین همه اینا فرق نمیبینم چه معیاری مشخص میکنه که این افراد دوجنسگرا نیستند؟ یا اینکه اون افراد دست خودشونه و فقط لذت جنسی میخوان؟ بیشتر حس میکنم افراد برای قانع کردن خودش و مشکل نخوردن با دینشون همچین اصطلاحاتی رو میارند و یا برای تاکید بر ذاتی بودن مسئله.
در خصوص نمونههایی که دیدی منم نمونههای مشابه و یا حتی برعکسش رو دیدم و خب نه تنها توی دوران راهنمایی یا دبیرستان بلکه تو خوابگاه دانشگاه هم دوجنسگرا دیدم. فکر نمیکنم بشه رو مشاهدات بحث خاصی کرد فقط میشه پذیرفت که همچین چیزهایی هست.
چندتا مقاله قدیمی و جدید لینک میکنم که البته متاسفانه اکثرا فقط abstractشون رو میشه خوند ولی میشه به تعداد citationهاشون اعتماد کرد.(البته همشون ژنتیکی نیست)
A linkage between DNA markers on the X chromosome and male sexual orientation
Genome-wide scan demonstrates significant linkage for male sexual orientation
Genetic and environmental influences on sexual orientation and its correlates in an Australian twin sample.
Finger-length ratios and sexual orientation
و در کل اگر در scholar.google.com با ترکیب کلیدواژه های گرایش جنسی و ژنتیک و این قبیل ترکیبها کمی سرچ کنین مقالههای دیگه رو هم میتونین پیدا کنین. البته متاسفانه تحقیقات روی همجنسگرایی زنان کمتر بوده و اطلاعات راجع به اون کمتره.
خب سوال منو جواب ندادین که اگر آمار و نتایج خاصی که مشکلی رو به فرزندآوریشون نسبت بده وجود نداره چه حقی داریم جلوشونو بگیریم؟
و اینکه اطلاعات اونقدرها هم که فکر میکنید جدید نیست مثلا این دوتا مقاله رو پیدا کردم که تاثیر والدین همجنسگرا رو روی گرایش جنسی بچه ها رو بررسی کرده و ماله دهه نود میلادیه. و ممکنه بگین تعداد جامعه آماریشون کمه و درسته ولی این آمارها همواره داره بررسی میشه و همچنان مشکلی دیده نشده.
Sexual orientation of adult sons of gay fathers.
Do parents influence the sexual orientation of their children? Findings from a longitudinal study of lesbian families.
خب البته من جوابم رو نگرفتم که نگران چی هستین دقیقا. الان برداشت من از حرفتون اینه که صرفا خودتون با همجنسگرایی مشکل دارین و دوست ندارین خودتون و اطرفیانتون دچارش بشن درسته برداشتم؟ خب حالا این که دلیلی نداشته باشین(یا دلایل دینی و...) یه چیزه که دیگه بحث خاصی نمیشه کرد راجع بهش ولی اگر دلیل خاصی برای نخواستنش دارین اون دلیل رو میخوام بدونم من. در واقع اگر نگران انقراض نیستین نگران چی هستین؟ چه برتری خاصی در دگرجنسگرایی وجود داره که همجنسگرا شدن بچتون انقدر ناخواسته هست که سعی کنین تغییرش بدین در صورت ممکن؟
+ فقط امیدوارم لینکا قاطی نشده باشه چون با موبایلم سخت نگیرید
ممنون بابت لینکها
------
فکر میکنم که اگه دو جامعه و یا فرهنگشون با هم متفاوت باشه این تحقیقات باید در خصوص آنها جداگونه انجام بشه چون فقط صحبت والد و فرزند نیست و اون فرزند با دیگر افراد جامعه هم در ارتباطه و فقط بحث هویت جنسی آیندهاش نیست. صحبت کلی اینه که شرایط رشد و پیشرفتش به خوبی محیا بشه و ضربه روحی و یا عاطفی نخوره.
حالا اگه بچه خودشون باشه که بچه خودشونه ولی خب وقتی دولت یا حالا هر نهاد مسئولی میخواد به یه بچهای رو به سرپرستی یه زوج بسپاره بنظرم باید این موارد رو در نظر بگیره حالا چه میخواد همجنسگرا باشند چه دگرجنسگرا باید اون شرایط محیا بشه.
حالا اگه تحقیقی انجام نشده یا آماری وجود نداره هم اگه واقعاً اونقدر خواهان داشتن فرزند هستند خب خودشون بچه بیارند. اگه هم تحقیقاتی صورت گرفت و نشون داد که مشکلی برای بچه وجود نداره منم باهاش اوکی خواهم بود.
========
اینکه من با همجنسگرایی برای اطرافیانم مشکل دارم سر مسئله اعتقادمه و جدا از اون حس درونیمه (مثلاً با دیدن یه کلیپ که دو مرد همدیگر رو میبوسند حس انزجار پیدا میکنم.) و خب فکر میکنم هرکسی آزاد باشه که اطرافیان خودش رو خودش انتخاب کنه و قرار نیست که همه از هم خوششون بیاد. منم سعی کردم بر اساس احساسات خودم قانونی نذارم.
برتری خاصی نمیبینم هر شخصی جدا از گرایشش یه انسان هست. تنها سمت وسوی حس درونیم، اعتقاداتم با دگرجنسگرا هستش و طبیعی هست که همچین چیزی رو خواستار باشم.