• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور منابع دروس ریاضی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    کنکور
خواهر من كه رياضيات گسسته ميكرو ميخونه خيليم راضيه.ولى ميكرو طلايى هم خوبه.

ریاضی نظام جدیدش با قدیم چقدر فرق داره ؟

• لایک
امتیازات: nils
به طور قابل توجهی آسونتر شده. در حدی که حسابان جدید بیشتر به ریاضی تجربی قدیم شباهت داره!
مرسی سپهر <:P
و این که اون منابعی که تو صفحه اول مثال زده شده سطحش چجوریه متوسط یا عالی از اونا بهترم هست ؟ :-"

هندسه و گسسته مهر وماه را کسی داره ؟ نظرتون چیه

کتاب مناسب برای هندسه جز نشر الگو نیست؟حس میکنم خیلی زده تو جاده خاکی....یا واقعا هندسه ی کنکور انقد سخته؟

کتاب مناسب برای هندسه جز نشر الگو نیست؟حس میکنم خیلی زده تو جاده خاکی....یا واقعا هندسه ی کنکور انقد سخته؟
خیلی خوبه که !
من خیلی سبز هم دارم ولی اون دیگه خیلی سوالاش اسونه تک و توک یدونه سوال چالش برانگیز توش پیدا می شه

من میکرو میزنم، خوبه!
در حد متوسط و شبیه کنکور.
با درسنامه‌های نقلی و کارراه‌انداز

خیلی خوبه که !
من خیلی سبز هم دارم ولی اون دیگه خیلی سوالاش اسونه تک و توک یدونه سوال چالش برانگیز توش پیدا می شه
من خودم الگو کار میکردم.راضیم بودم.ولی یه مقدار که رفتم جلو هم خستم میکرد هم اینکه سرعتم واقعا پایینه تو حل تستاش.ازمونم که میدم هیچکدوم هندسه هاش به این سختی نیست اونارو خیلی راحت تر از الگو حل میکنم.از اونورم به شدت تو هندسه میلنگم.نمیدونم چیکار کنم.

من خودم الگو کار میکردم.راضیم بودم.ولی یه مقدار که رفتم جلو هم خستم میکرد هم اینکه سرعتم واقعا پایینه تو حل تستاش.ازمونم که میدم هیچکدوم هندسه هاش به این سختی نیست اونارو خیلی راحت تر از الگو حل میکنم.از اونورم به شدت تو هندسه میلنگم.نمیدونم چیکار کنم.
چه ازمونی ؟
خب واقعا سوال های کنکور به اندازه ی سوال هیا نشر الگو سخت نیست ولی من هر وقت تست های اون رو می زنم سرعتم می ره بالا حس می کنم ذهنم باز شده .
برای اینکه سرعتت بره بالا ، فقط باید سوال حل کنی راه حل دیگه ای فکر نکنم داشته باشه

Back
بالا