- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهرراز
- سال فارغ التحصیلی
- 98
زیست دهم من راضی بودمنظرتون راجع ب تستای نشر الگو برای زیست دهم و یازدهم و دوازدهم چیه؟
دوازدهم خیلی سیز بهتر بود
یازدهم نداشتم نمیدونم
زیست دهم من راضی بودمنظرتون راجع ب تستای نشر الگو برای زیست دهم و یازدهم و دوازدهم چیه؟
میشه معرفی کنیکتابای خیلی بهتری نسبت به الگو هست. الگو هم غلط زیاد داره و هم مشکل نگارشی.
برای کنکور 99:میشه معرفی کنی
من پارسال میکرو و خیلی سبز کار میکردم ولی امسال همشونو گذاشتم کنار و مبتکران گرفتم . مبتکران عاااااالیه درسنامه عالی تست عالی .دووستان!
شیمی چی بگیرم؟
الگوشو؟میکرو شو ؟ مبتکران ؟
کدومو بگیرم؟
با توجه به این که هنوز سال اخر نیستی قطعا مبتکران بخرو درسنامه و تست و کلا همه چیزشو کامل یاد بگیر، مبتکران تالیف بهمن بازرگانیدووستان!
شیمی چی بگیرم؟
الگوشو؟میکرو شو ؟ مبتکران ؟
کدومو بگیرم؟
برای جمع بندی موج آزمون هم خوبهبرای شیمی میخواستم یه تست جامع بگیرم غیر مبتکرانی که برای هر پایه دارم.بنظرتون فصل آزمون خیلی سبز یا پایه خیلی سبز یا میکرو طلایی رو بگیرم/کدوم بهتره؟
کتابای آزمونی مثل موج آزمون و فصل آزمون رو بذار برای سال کنکور. خیلی سبز پایه کتاب خوبیه به نظر من.برای شیمی میخواستم یه تست جامع بگیرم غیر مبتکرانی که برای هر پایه دارم.بنظرتون فصل آزمون خیلی سبز یا پایه خیلی سبز یا میکرو طلایی رو بگیرم/کدوم بهتره؟
عربی خیلی سبزدوستان برای دروس عمومی دهم چه کتابی خوبه؟ برای عربی چی پیشنهاد می کنین؟؟
خیلی سبز + موج آزمون.گایز برای ریاضی نظام قدیم چی پیشنهاد میدید ؟
عربی اگه درسنامه میخوای میکرو طلایی گاج برای تست مهروماهدوستان برای دروس عمومی دهم چه کتابی خوبه؟ برای عربی چی پیشنهاد می کنین؟؟
اولین کتاب تستاتو با خیلی سبز شروع کن .دوستان برای دروس عمومی دهم چه کتابی خوبه؟ برای عربی چی پیشنهاد می کنین؟؟
وااای بچه ها لطفا راهنمایی کنید
من الان برا دهم مبتکران میزنم خیلی زیاده نمیدونم چیکار کنم بعضی وقتا خیلی حاشیه میره
نمیدونم خیلی سبز بخرم یا نه :/
شما بودین چیکار میکردین
اگه خیلی مجبوری و زوریه! سه سطحی زیست خوبه .قلم چی کتاب خوبی داره؟.. چند تا کتاب باید بگیرم زوری :/