کنکور منابع دروس تجربی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    کنکور
میشه معرفی کنی
برای کنکور 99:
پایه: زیست پایه میکرو تایف حمیدرضا زارع + زیست پایه خیلی سبز تالیف ماز
دوازدهم: زیست دوازدهم خیلی سبز + زیست دوازدهم مهروماه تالیف علی پناهی شایق

دوستان میشه کتاب تست واسه زیست هر ۳ سال (جدا جدا یا با هم) معرفی کنید ک تستای طبقه بندی شده (از نظر سختی آسونی) داشته باشه و کلا" به درد بخور هم باشه ۳سطحی کانون هم نه. تعداد تستاش بیشتر باشه ممنون:RedHeart

• لایک
امتیازات: PD
دووستان!
شیمی چی بگیرم؟
الگوشو؟میکرو شو ؟ مبتکران ؟
کدومو بگیرم؟
من پارسال میکرو و خیلی سبز کار میکردم ولی امسال همشونو گذاشتم کنار و مبتکران گرفتم . مبتکران عاااااالیه درسنامه عالی تست عالی .

آخرین ویرایش:
دووستان!
شیمی چی بگیرم؟
الگوشو؟میکرو شو ؟ مبتکران ؟
کدومو بگیرم؟
با توجه به این که هنوز سال اخر نیستی قطعا مبتکران بخرو درسنامه و تست و کلا همه چیزشو کامل یاد بگیر، مبتکران تالیف بهمن بازرگانی

دوستان برای دروس عمومی دهم چه کتابی خوبه؟ برای عربی چی پیشنهاد می کنین؟؟

برای شیمی میخواستم یه تست جامع بگیرم غیر مبتکرانی که برای هر پایه دارم.بنظرتون فصل آزمون خیلی سبز یا پایه خیلی سبز یا میکرو طلایی رو بگیرم/کدوم بهتره؟

برای شیمی میخواستم یه تست جامع بگیرم غیر مبتکرانی که برای هر پایه دارم.بنظرتون فصل آزمون خیلی سبز یا پایه خیلی سبز یا میکرو طلایی رو بگیرم/کدوم بهتره؟
برای جمع بندی موج آزمون هم خوبه

کتابای آزمونی مثل موج آزمون و فصل آزمون رو بذار برای سال کنکور. خیلی سبز پایه کتاب خوبیه به نظر من.

مبتکران بازرگان خوبه ولی غلط هم کم نداره توی درسنامش مثل بعضی اعداد و ارقام،بعضی سوالاشم که حتی توی المپیاد هم نمیاد،ولی بعضی چیزا شم خیلی خوبه...معلم شیمی میگفت نظام قدیمش خیلی عالی بود ولی نظام جدیدو خراب کرده...!

گایز برای ریاضی نظام قدیم چی پیشنهاد میدید ؟

قلم چی کتاب خوبی داره؟.. چند تا کتاب باید بگیرم زوری :/

وااای بچه ها لطفا راهنمایی کنید
من الان برا دهم مبتکران میزنم خیلی زیاده نمیدونم چیکار کنم بعضی وقتا خیلی حاشیه میره
نمیدونم خیلی سبز بخرم یا نه :/
شما بودین چیکار میکردین

وااای بچه ها لطفا راهنمایی کنید
من الان برا دهم مبتکران میزنم خیلی زیاده نمیدونم چیکار کنم بعضی وقتا خیلی حاشیه میره
نمیدونم خیلی سبز بخرم یا نه :/
شما بودین چیکار میکردین

میخوای بگی کدوم درس؟ :-"

قلم چی کتاب خوبی داره؟.. چند تا کتاب باید بگیرم زوری :/
اگه خیلی مجبوری و زوریه! سه سطحی زیست خوبه .
زیست تصویری هم بدک نیست ! تستای آزموناشو داره و تالیفی .نکته هاش متن کتابه !

Back
بالا