کنکور منابع دروس تجربی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    کنکور
من برای ریاضی دهم فقط یه سیرتاپیاز گرفتم که تستاش خیلی آسونن
باتوجه اینکه الان تعطیلیم بهترین موقعس برای مرور دروس و به یه کتاب تست ریاضی دیگه نیاز دارم
بنظرتون چه کتابی بگیرم؟
یه نگاه به الگو تست (جلد آبی) بنداز
ببین خوشت میاد یا نه
من تعریفشو شنیدم از بقیه

بچه ها برای زمین شناسی میکرو خوبه ؟

• لایک
امتیازات: PD
من برای ریاضی دهم فقط یه سیرتاپیاز گرفتم که تستاش خیلی آسونن
باتوجه اینکه الان تعطیلیم بهترین موقعس برای مرور دروس و به یه کتاب تست ریاضی دیگه نیاز دارم
بنظرتون چه کتابی بگیرم؟
الگوی دهم...واقعا خوبه هم از نظر تعداد هم از نظر سطح

بچه ها سلام
کی نردبام فیزیک داره؟
نظرتون درمورد سه سطحی فیزیک چیه؟
آی کیو پلاس جامع ریاضی تجربی با آی کیو جامع ک پارسال چاپ شد چ فرقی داره؟
کسی نردبام فیزیک و آی کیو پلاس جامع ریاضی رو نمیدونه چجورین
جواب بدیـــــــن:(

کسی نردبام فیزیک و آی کیو پلاس جامع ریاضی رو نمیدونه چجورین
جواب بدیـــــــن:(
سه سطحی فیزیک سوالات متوسط وگاه سختی دارن ولی به عنوان منبعی برای تمرین بیشتر وتنوع سوالات بیشتر عالین
‌راجب نردبام هم چون ندارم نظری نمیدم
ایکیو پلاس سوالات متنوع وسختی داره ولی به عنوان کتاب اول توصیه نمیشه واسه کسایی که ریاضیشون ۶۰_۷۰هست و وقت اضافی دارن میتونن استفاده کنن

من آی کیو پلاس دارم برای دهم و یازدهم هم ایکیو داشتم . آی کیو های تک ی پایه که مهندس پیام کریمی نیا نوشتن خیلی عالین . ولی آی کیو پلاس مثل اونا خوب نیستش بدم نیستش ولی برای دوازدهم من آبی کانون گرفتم خیلی عالیه سوالاتش خیلی استانداردن و خارج از کتاب نداره . پیمانه پیمانه است که برای برنامه ریزی خیلی راحت می‌کنه کارو .
سلام ببین من خیلی سبز دوازدهم رو خوندم ولی ب نظر خودم زیاد جالب نبود ب نظرت آبی کانون بگیرم یا ایکیو پلاس برای دوازدهم البته من درصد بالا ۸۰ میخوام

من آی کیو پلاس دارم برای دهم و یازدهم هم ایکیو داشتم . آی کیو های تک ی پایه که مهندس پیام کریمی نیا نوشتن خیلی عالین . ولی آی کیو پلاس مثل اونا خوب نیستش بدم نیستش ولی برای دوازدهم من آبی کانون گرفتم خیلی عالیه سوالاتش خیلی استانداردن و خارج از کتاب نداره . پیمانه پیمانه است که برای برنامه ریزی خیلی راحت می‌کنه کارو .
جامع منظورم بود (سه سال با هم)

شیمی مبتکران، زیست نشر الگو، ریاضی گاج کلااا

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
عجب!

ببین منابع کنکور تجربی که زیاده هر کی هم هر چی دلش میخاد میگه:)) ولی تجربه ثابت کرده زیست مهر و ماه و شیمی مبتکران خوبن و رو دست ندارن ، شیمی مبتکران رو بزن و بالای 70 درصد کنکورتو بزن

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
سلام بچه ها
آقا از بچه اای پارسال کسی برای دوران جمع بندی
خط ویژه یا دور دنیا یا اگه اشتباه نکنم فصل آزمون خیلی سبز خریده؟
میشه بگید چطورن؟
بجای کتاب میتونیم آزمون های یکی دیگه از موسسات رو بزنیم یا این کتابا حتما لازمه؟

برا فیزیک پایه چی بهتره

ببین منابع کنکور تجربی که زیاده هر کی هم هر چی دلش میخاد میگه:)) ولی تجربه ثابت کرده زیست مهر و ماه و شیمی مبتکران خوبن و رو دست ندارن ، شیمی مبتکران رو بزن و بالای 70 درصد کنکورتو بزن
باید این موضوع رو متوجه باشین که هر کسی با یه کتابی راحته ونمیشه برای همه یه نسخه پیچید

برا فیزیک پایه چی بهتره
خیلی سبز
ولی قبلش یه نگاه بهش بنداز ببین خوشت میاد ازش یا نه
مثلا برای زبان همه میگن شهاب اناری ولی من اصلا نتوستم با کتابش ارتباط نگرفتم مهروماه گرفتم برام عالی بود

خیلی سبز
ولی قبلش یه نگاه بهش بنداز ببین خوشت میاد ازش یا نه
مثلا برای زبان همه میگن شهاب اناری ولی من اصلا نتوستم با کتابش ارتباط نگرفتم مهروماه گرفتم برام عالی بود
وای منم متنفرم از کتابای اناری خیلی حوصله برن

به نظرتون شیمی پایه خیلی سبزو بگیرم یا سال به سال دهم یازدهم؟ فرقی باهم دارن؟

Back
بالا