- نام مرکز سمپاد
- Farzanegan
- شهر
- Urmia
- سال فارغ التحصیلی
- 99
- دانشگاه
- بهشتی
- رشته دانشگاه
- پزشکی
واای ببخشید شیمیمیخوای بگی کدوم درس؟
واای ببخشید شیمیمیخوای بگی کدوم درس؟
خط ویژه گاج خیلی خوبه.منبع آموزشی هندسه چی ؟
مهروماه جامعواسه عربی صفر پیشنهادتون چیه ؟ :)
ناصحزادهواسه عربی صفر پیشنهادتون چیه ؟ :)
مهروماه جامع
مرسیناصحزاده
کلمات کتاب و تمرینای کتاب درسی مهمن.مرسی
الان عربی سفید گاج رو دارم
چندبار بهش شانس دادم ولی پیشرفت نمیکنم
از پایه داغونم
کلمات کتاب رو مهمن؟
بچه ها من ادبیاتو تقریبا منابع اولمو دارم تموم میکنم( ارایه و قرابت الگو زبان فارسی خیلی سبز و لغت مهروماه) حالا موندم واسه تمرین بیشتر مخصوصا تو زبان فارسی و لغت از بین این دوتا کدومو انتخاب کنم.
- ادبیات موضوعی گاج - ادبیات جامع ایکیو پلاس
ممنون میشم پی دی اف هارو نگاه کنید نظر بدید. خودم که دیدم بنظرم جفتشون شاهکارن. نظر خودم اینه که چون تو زبان فارسی ضعف دارم هنوز بیام خیلی سبز زبان فارسی رو که تموم کردم بعدش الگو مبحثی رو بزنم و بعد از اون هم جامع ایکیو پلاس رو بزنم .
من قسمت زبان فارسيش واسم خيلي مهمه هنوز احساس ضعف دارم تو مباحث مهمش. بنظرت با موضوعي در كنار خيلي سبز ضعفم برطرف ميشه؟ كلا زبان فارسيش ادمو در حد خيلي عالي اماده ميكنه اگه تستاشو کامل بزنی؟ کامل بخش زبان فارسیشو میفهمی؟چقد پیوسته کار میکنی ایول
موضوعی گاج بهتر من راضیم
من قسمت زبان فارسيش واسم خيلي مهمه هنوز احساس ضعف دارم تو مباحث مهمش. بنظرت با موضوعي در كنار خيلي سبز ضعفم برطرف ميشه؟ كلا زبان فارسيش ادمو در حد خيلي عالي اماده ميكنه اگه تستاشو کامل بزنی؟ کامل بخش زبان فارسیشو میفهمی؟
ببخش طولانی شد کلا هر چی در مورد بخش زبان فارسیش میدونی بگو لطفا
خیلی سبز بدتره هامون سبطی بخرمن خودم اول نشرالگو زبان فارسیشو خونده بودم راضی نبودم مطلب برا من جا نمیافتاد خیلی سبز نداشتم
ادبیات موضوعی گاج عالیهادبیات موضوعی گاج
عربی کامل (میکرو طلایی)واسه عربی صفر پیشنهادتون چیه ؟ :)
گفتم ک من خیلی سبز نداشتم:/خیلی سبز بدتره هامون سبطی بخر
قلمچی دهمش سه سطحی فیزیکش خوبهعاقا من یکم پول تو حساب قلم چیم مونده به نظرتون عربی جامع دهم رو بگیرم؟؟
سلام خوبی :) ببین اولا اینکه بستگی به سطحت داره بعد اینکه اگه سطح ت خوبه نسبتا و تست های قوی و پر محتوا تری میخوای بزنی میتونی از مبتکران یا نشر الگو استفاده کنی خیلی کمکت میکنن مخصوصا تو این ایام تعطیلی((:من برای ریاضی دهم فقط یه سیرتاپیاز گرفتم که تستاش خیلی آسونن
باتوجه اینکه الان تعطیلیم بهترین موقعس برای مرور دروس و به یه کتاب تست ریاضی دیگه نیاز دارم
بنظرتون چه کتابی بگیرم؟