دفتر آرزوها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    آرزو
چرا حس میکنم خدا حرفای دیشبمو چپکی شنیده‌‌‌....
انگاای فرشته ها خسته بودنا...:))

از بچگی هرکی ازم این سوال رو می پرسید فقط یه جواب میدادم به تمام آرزوهام در هر زمان برسم
الانم آرزوم همینه

خوب میخوام یکم تنها باشم نیاز به سکوت دارم چی میشد یهو همه چی ساکت باشه تا من اروم بشم به قول دوستام مثلث بشم یا مسلط بشم
اره ارزوم اینه یکم سکوت ارزو میکنم...

۱.زندگی خوب
۲.زندگی پرهیجان
۳.شغلی که دوستش داشته باشم
۴.تا ۴۰ سالگی تو ۵ تا زبان مسلط بشم
۵.دوستای واقعی داشته باشم
۶.ی نویسنده مطرح بشم
و ...

۱_ ارزو دارم یه دانشمند بزرگ پیوند عضو بشم و تو همه کشورای دنیا یه مرکز پیوند تاسیس کنم و یه شیوه و سبک جدید تدریسو واسه کسایی که میخوان تو این رشته تحصیل کنن تو کل دنیا راه بندازم
۲_ وقتی بزرگ شدم، یه بچه از بهزیستی اداپت کنم!

+ یک عدد اخیشششششش که خیلی وقته دلم میخوادش
ته_ته_کارنامه_اولیه_yak9.jpg

تهش(1)_pp8r.jpg

(:

پیانیست خوبی باشم،
خونوادم انقد نگن مگه تو نمیخوای بری تجربی پزشک شی، یا مثلا نیان فامیل بگن حالا چه پزشکی میخوای بشی؟ انگار که کل دنیا پزشکی تنها رشتست.
یا بتونم یروزی، یجایی، یه خونه کنار دریا، یه چایی، یه کتاب، یه دوست و یه دنیا وقت خالی داشته باشم.
(@𝐓𝐢𝐚シ︎ قسم میخورم تو میتونی اون دوسته باشی. )

فعلا رتبه ی یک تا سه ی علامه حلی
یه بار دو شدم و یه بار هم اول...

در حال حاضر آرزوم اینه که بتونم چیزی که همین الان توی این تاپیک دیدم و دوباره برام مرور خاطرات کرد و فراموش کنم:"
حداقل برای رسیدن به بقیه ی آرزوهام لازمه

در حال حاضر آرزوم اینه که بتونم تابستون کتابمو بنویسم و چاپش کنم
و مثل همیشه آرزوی داشتن یه خروار شکلات.(وی از خوردن شکلات منعه)

همیشه وقتی این سوال ازم پرسیده میشه نمی‌دونم چی جواب بدم :‌)) چون «آرزو» می‌تونه تعاریف مختلفی داشته باشه؛ هم به معنای خواسته‌ی من از زندگی باشه، هم به معنای اهداف و آمالی که ممکنه بهشون هیچ‌وقت نرسم.
مهم‌ترین خواسته‌ی من از زندگیم که آرزوم هم هست اینه که همیشه سالم و به دور از دردسر و گرفتاری‌های خارج از تحمل باشم و خانواده‌م همیشه حالشون خوب باشه و پیر نشن.
اما چیزهایی که به عنوان آرزو دلم می‌خواد بهشون برسم، کفایت و نداشتنِ دغدغه‌ی مالیه، چندین ساز مختلف رو در حد master شدن یاد بگیرم، چندین علم (به ویژه ریاضی و فیزیک) رو در حد سرآمد شدن فرا بگیرم و آموزش بدم و مسابقات علمی ترتیب بدم و به برندگانش جایزه بدم :‌)) خونه‌ای قشنگ و خارج از هیاهوی شهری و آدم‌هاش داشته باشم و در کنار کسی که با من کاملاً match عه زندگی کنم. آرزوی دیگه‌ای ندارم. :-‌؟

خدایا همونی که خودت میدونی!
بقول معروف
گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید
هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور

در حال حاضر آرزوم اینه که بتونم تابستون کتابمو بنویسم و چاپش کنم
و مثل همیشه آرزوی داشتن یه خروار شکلات.(وی از خوردن شکلات منعه)
پس ارزوی بعدیم: نسخه اول کتابت مال من بشه.
میتونی تو پیشگفتار از من بعنوان یکی از اولین مشوق هات نام ببری.

یه بار دیگه برگرده کفششو در بیاره تهدید کنه بعدم بریم رصد خونه ای داشت میساخت ستاره ها رو ببینیم بعد خودش بره قاطی ستاره ها بشه دیگه
یه بار دیگه اونجوری مدل خاص خودش صدام کنه
دیگه هیچی نمیخوام...

خب ،
قبلا ارزوهای زیادی داشتم
ولی الان فعلا ارزو دارم یکم ارامش پایدار پیدا کنم تو زندگی که با هر بادی نلرزه

خب آرزوی من واقعاً اینه که یکم ریلکس کنم. واقعاً نیاز به استراحت دارم و حس می‌کنم اگه استراحت نکنم کم کم دیوونه می‌شم:")
و خب... دوست دارم یه روزی رو کامل وقت بذارم و آهنگ گوش بدم و به همراهش کتاب بخونم/بنویسم! واقعاً بهش نیاز دارم...
آرزوی دیگه‌م هم... آ؟ خب. همیشه دلم می‌خواست توی مدرسه بهترین باشم. (:

Back
بالا