اره به جنبه بستگی داره ولی تو این مورد بیشتر مشکل از معلمه بودبه نقل از Sevda Gholami :ماهم تمام دبیرای المپیادمون پسرن ومیانگین سنشون به 21 هم نمیرسه.
بعضی دانش آموزا مشکل ایجاد میکنن پس به جنبه دانش آموزها ربط داره.
ولی من ازخود دبیرامون هیچی ندیدم خداییش. :)
گلم اگه تو مدرسه حواست رو بیشتر جمع میکردی از یکی از معلم المپیادیا تا دلت بخواد، میدیدی! البته منم با اینکه جنبه ی خود بچه ها باید بالا باشه موافق ترم اما بعضی از استادهای جوون عقاید (به قول خودشون) قرن بیستمی دارن و این عقاید رو به بچه ها هم سرایت میدن که کار درستی نیست! چون تو سن ما معمولا بچه ها هنوز راهشون رو انتخاب نکردند...به نقل از Sevda Gholami :ماهم تمام دبیرای المپیادمون پسرن ومیانگین سنشون به 21 هم نمیرسه.
بعضی دانش آموزا مشکل ایجاد میکنن پس به جنبه دانش آموزها ربط داره.
ولی من ازخود دبیرامون هیچی ندیدم خداییش. :)
دوست عزیز شما چند تا معلم زن داری که این حرف رو میزنی؟به نقل از milad jeddi :معلم های مرد خیلی فعال و دارای اطلاعاتی بس بیشتر از معلم های زن هستن اما دلیل این که مردها نمیتونن در مدارس دخترونه درس بدن بر میگرده به قوانین ودید کشور
خانوم ها همین الان هم موفق هستن، ربطی هم به خونه داری و بچه داری نداره. مردها هم هزار جور بدبختی دارن. اینکه چه طوری خونه ای "داشته باشن!" که خانوم اون رو "بداره!" و اینکه خرج بچه ی بی نوا رو چه طوری بدن که خانوم "بداره!". بعد هم یه طوری میگین اینگار عصر حجره! بدبخت مردا هم خونه داری من کنن، بچه داری هم می کنن. دیگه همه باید بدو بدو کنن که بتونن شب سیر بخوابن!به نقل از ســاحـديـثــ :اگه براي زن ها خونه داريو بچه داري نبود حتما زن ها موفق ميشدن ولي....مرد ها همه ي زدگيشون كارشون...بخاطر همين معلم خوب بيشتر مرد و زن....
من فكر ميكنم ميخوان يه كاري كنن كه دخترا ترك تحصيل كنن....چشم ديدن اينو ندارن كه زن ها دارن پيشرفت ميكنند....
(اين برداشت من بود....ديگران رو نميدونم)
اغلب ما تو خونه هایی زندگی می کنیم که فرقی بین دختر و پسر نیست اما این فرق توی اجتماع کاملا حس میشه. باید دختر باشی تا شرایط یه دختر رو درک کنی، واسه همینم به نظرم حق داره یه کم تعصب به خرج بده.به نقل از amparisay :خانوم ها همین الان هم موفق هستن، ربطی هم به خونه داری و بچه داری نداره. مردها هم هزار جور بدبختی دارن. اینکه چه طوری خونه ای "داشته باشن!" که خانوم اون رو "بداره!" و اینکه خرج بچه ی بی نوا رو چه طوری بدن که خانوم "بداره!". بعد هم یه طوری میگین اینگار عصر حجره! بدبخت مردا هم خونه داری من کنن، بچه داری هم می کنن. دیگه همه باید بدو بدو کنن که بتونن شب سیر بخوابن!
این جمله تون رو هم نفهمیدم : "بخاطر همين معلم خوب بيشتر مرد و زن...." بیشتر مرد و زن؟! یعنی چی؟!
کی دقیقا چشم این رو نداره که دخترا پیشرفت کنن؟دختر خوب، پیشرفت کجا بود!؟ همه دارن پسرفت می کنن، دختر و پسر! سمپاد هم که شده یکه تاز پس رفت توی سیستم آموزشی! چی می گی تو دختر گل؟ بعد هم چشم دیدن موفقیت دخترا رو نداشتن چه ربطی داره به اینکه معلم زن، معلم مرد؟!؟! یه کمی لطفا دیدت رو بازتر کن، یه کمی نفس عمیق بکش، چشمهات رو بازتر کن، به مسائل عمیق تر شو، بعد نظرت رو به دور از تعصب بگو.
الان فرقی که می گی توی اجتماع باید باشی تا حس بشه و اینا توی صحبتاش مطرح نبود. داشت از کار کردن زن و مرد می گفت که من اون حرفا رو زدم. وگرنه در مورد اجتماع و اینا حرفی زده نشد.به نقل از ДNΛH!TΛ :اغلب ما تو خونه هایی زندگی می کنیم که فرقی بین دختر و پسر نیست اما این فرق توی اجتماع کاملا حس میشه. باید دختر باشی تا شرایط یه دختر رو درک کنی، واسه همینم به نظرم حق داره یه کم تعصب به خرج بده.
حرفی که زدی در مورد آقایون درسته. اونا هم مشکلات زیادی دارن ولی حرفی که در مورد خانم ها زدی رو قبول ندارم. حرفت فقط در مورد خانم های خونه دار صدق می کنه. ولی خانم های شاغل همپای آقایون کار می کنن، بعد وقتی میان خونه دوباره باید وایسن کار کنن و اغلب مردای ایرانی هم هیچ کمکی نمیکنن. تازه این درحالیه که توان خانوم ها خیلی کمتر از آقایونه.
ولی بعد از همه ی این صحبت ها بازم میگم: تدریس به این چیزا ربطی نداره. فقط باید اطلاعات خوبی داشته باشی و بهشون مسلط باشی. بعد هم قدرت بیان اونارو با تکنیک درست داشته باشی. تو این شرایط هم فرقی بین خانوم ها آقایون نیست. هر دو گروه میتونن بهترین باشن.
شرایط اجتماعی رو به خاطر بحث تعصبی این مسئله مطرح کردم+دیدم که دارم میگم. شاید تو خانواده ی من و شما نباشه ولی همچین خانواده هایی هستن. اینم قبول دارم که خانوم هایی هستن که از صبح دنبال کلاس و خرید و اینجور چیزان ولی اینا پول می خواد که در شرایط فعلی که 80 درصد مردم ایران زیر خط فقرن (آمار این رو دیده بودم) در مورد همه صدق نمی کنه. من می دونم مردا هم مشکلات خیلی زیادی دارن. من فکر می کردم حرف بچه ها ناشی از طرز فکری باشه که تو پست قبلی گفتم. واسه همینم اونا رو نوشتم. +منظورم همون قدرت جسمانی بود.+ دیگه خیلی از بحث پرت شدیم. صحبت روی معلم بود. ما به کجا رسیدیم. اگه دوس دارین این صحبت رو تو پ.خ ادامه بدیم.به نقل از amparisay :الان فرقی که می گی توی اجتماع باید باشی تا حس بشه و اینا توی صحبتاش مطرح نبود. داشت از کار کردن زن و مرد می گفت که من اون حرفا رو زدم. وگرنه در مورد اجتماع و اینا حرفی زده نشد.
این جمله از کجا اومد؟ : "بعد وقتی میان خونه دوباره باید وایسن کار کنن و اغلب مردای ایرانی هم هیچ کمکی نمیکنن"؟!؟! این رو طبق کدوم آمار می گی؟! الان مردی دور و برت هست که مثلا ساعت 4 از سر کار بیاد بشینه رو مبل خودش رو باد بزنه؟!؟! یعنی هنوز هستن این مردا تو این دوره و زمونه!؟؟! نمونه ای (حتی اگه یه دونه!!) دیدی سلام بهش برسون! مرد هم هم پای زن میاد خونه و توی کار خونه شرکت می کنه. همیشه هم همینه. اگه اون طرفی هم مثال آوردی البته زیاد مشکلی نیست، این طرفیش هم هست. خانومایی که از صبح کلاس ایروبیک، یوگا، سولاریوم، گل آرایی، نقاشی، مجسمه سازی، استخر و ... میرن، شب هم با دوستاشون میرن "دورهمی". 24 ساعته هم از این شو لباس تو اون یکی، از این نمایشگاه به اون نمایشگاه، از این فروشگاه به اون فروشگاهن. نمی خوای بگی از این خانوما نداریم که!؟ پس روی مثال خاص لطفا استدلال نکنیم. عمومیت چیز دیگریست.
این جمله طبق کدوم استدلاله؟! : "توان خانوم ها خیلی کمتر از آقایونه" !؟!؟!؟!؟! این یکی که دیگه از اساس اشتباهه خواهر من. بحث اگر روی قدرت جسمانیه، اوکی حرف تو درست، عموما اینطوریه. اما بحث اگر سر "توان" هست، حرفت غلطه. یه مدرک علمی بیار...!