• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

معلم زن - معلم مرد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sinamaster
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : معلم زن - معلم مرد

ببينيد من از لحاظ درس دادن و تجربش بيشتر ميگم واقعا نميتونست درس بده توضيح ميداد ميگفتيم دوباره توضيح بده ميگفت بگذريم!

ماهم تمام دبیرای المپیادمون پسرن ومیانگین سنشون به 21 هم نمیرسه.
بعضی دانش آموزا مشکل ایجاد میکنن پس به جنبه دانش آموزها ربط داره.
ولی من ازخود دبیرامون هیچی ندیدم خداییش. :)

• لایک
امتیازات: Dawn

به نقل از Sevda Gholami :
اره به جنبه بستگی داره ولی تو این مورد بیشتر مشکل از معلمه بود

بچه ها دعوا نداریم. هم معلم داریم 40 سالشه، سر کلاس دخترونه نمیشه فرستادش، هم معلم داریم 19 سالشه میشه. بستگی به معلم داره. بستگی به دانش آموز داره. بستگی به مدرسه داره... به خیلی چیزها بستگی داره. یه مدرسه که بچه های مودب با تربیت خانوادگی درست داشته باشه و یه معلم 19 ساله که خوب درس می ده هیچ مشکلی نداره. یه مدرسه که اولیای مدرسه به هیچی کار ندارن، بچه ها بی تربیت هستن و فکر می کنن خیلی باحاله که شخصیت یک دختر سالم و با فرهنگ و شخصیت رو نداشته باشن، و یه معلم بی سر و پای 50 ساله، پر از اشکاله. حالا ترکیبهای مختلف این فاکتورها رو می شه متصور شد. همه جوره اش هم موجوده نمونه هاش در سمپاد و غیر سمپاد.

یه مدرسه پسرونه میشناختم، معلم توی یه رشته پژوهشی کم آورد، میخواست معلم خانم بیاره. اولین جمله مسئول پژوهش به مدیر : سید، اینکار رو نکن! معلم بدبخت رو بچه ها اشکش رو در می آرن وسط مدررسه. می بینید که جامعه هنوز کشش مسائل خیلی ساده ای رو نداره که به نظرم واقعا نشات گرفته از نگاه جنسیتی واقعا بیمارگونه ماست که به خاطر شرایط عجیب جامعه بهمون تحمیل شده. باز هم می گم، دوستان عزیز من، پسران و دخترانی که نام ایرانی رو دارید که مسئولیت بسیار بزرگی هم هست! سعی کنید این مسائل رو خودتون کم رنگ کنید توی نسلتون. مرد قبل از مذکر بودن، انسانه. آفاست. زن قبل از مونث بودن انسانه. خانم ه. یاد بگیریم که حرمت ها رو حفظ کنیم. معلم مرد عزیزم، همکار خوبم! به دانش آموزات مثل فرزند خودت نگاه کن. این دخترای گلی که زیر دستت هستن هر کدوم عزیز یه خونواده هستن. دختر عزیزم که سر کلاسی! معلم مرد تو قبل از اینکه جنس مخالفت باشه، مثل برادر بزرگت یا پدرته. در مقام دانش آموز باهاش رفتار کن...

تمام معلمای مرد مدرسه ما رفتن
خب الان معلم از کجا میخوان بیارن؟
میگن معلما باید ماله ناحیه1باشن که بعد مث اینکه فقط معلمای مرد ما مال ناحیه2 بودن از شانس ما

حذف

به نقل از Sevda Gholami :
گلم اگه تو مدرسه حواست رو بیشتر جمع میکردی از یکی از معلم المپیادیا تا دلت بخواد، میدیدی! البته منم با اینکه جنبه ی خود بچه ها باید بالا باشه موافق ترم اما بعضی از استادهای جوون عقاید (به قول خودشون) قرن بیستمی دارن و این عقاید رو به بچه ها هم سرایت میدن که کار درستی نیست! چون تو سن ما معمولا بچه ها هنوز راهشون رو انتخاب نکردند...
من وقتی به یکیشون اینو گفتم شروع کرد به بحث کردن و چون از خودش به جایی نرسیدم و سعی کرد منو بکوبه یخورده مقدمه چیدم که خدارو شکر انداختنش بیرون!!!! ;D
البته از طرفی هم به خود من اثبات شده که حرف آقایون تو مدارس دخترونه بیشتر برو داره

اگه براي زن ها خونه داريو بچه داري نبود حتما زن ها موفق ميشدن ولي....مرد ها همه ي زدگيشون كارشون...بخاطر همين معلم خوب بيشتر مرد و زن....
من فكر ميكنم ميخوان يه كاري كنن كه دخترا ترك تحصيل كنن....چشم ديدن اينو ندارن كه زن ها دارن پيشرفت ميكنند....
(اين برداشت من بود....ديگران رو نميدونم)

معلم زن تو رباتیک اصلا موفق نیست اما معلم مرد خیلی کارشو بهر انجام میده
برای ما ک اینطوری بود

معلم های مرد خیلی فعال و دارای اطلاعاتی بس بیشتر از معلم های زن هستن اما دلیل این که مردها نمیتونن در مدارس دخترونه درس بدن بر میگرده به قوانین ودید کشور

Back
بالا