ghased
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- مجتمع فرزانگان
- شهر
- بناب
- مدال المپیاد
- کامپیوتر-ریاضی-شیمی
پاسخ : معلم زن - معلم مرد
کاری میکنن که آدم مجبور میشه خودش بره کلاس خصوصی وقتیم که اینو میفهمن میگن مگه مدرسه براتون کم میذاره؟
والا معلم داریم تا معلم .من یه دبیر داشتم بیشتر میومد سر کلاس از خودش تعریف میکرد.جوونم بود باعث میشد روی بچه ها باز بشه . ولی یه معلمیم الان داریم در عین صمیمی بودنش جوری رفتار میکنه که به خیلیا فرصت کارای مزخرفو نمیده.به نقل از فهــیم :بله داره، نمونش همین دبیر گسسته. باورتون نمیشه این از 1.5ساعت یه ساعتشو ور میزد. هر چی میگفتیم برو سر درس اصلا انگار نه انگار. خوب معلومه، چون انرژی یه دبیر جوون رو نداره میخواد وقت بگذره. اطلاعات دبیر جوون هم خیلی بهتر و به روز تره. لااقل میخواد تست بزنه سر کلاس کنکورای سال شصتو کار نمیکنه با دانش آموزاش.
اگر نه کسی به دبیر کار نداره چجوریه، چه برسه به سنش. ^-^
خب مدرسه ما که روی اینجور چیزا خیلی حساسه . ولی نمیدونم بازم چرا گیر میدن سر این.به نقل از amparisay :حرفت رو قبول دارم. من هم گاها نظرسنجی می کنم و واقعا قضیه بعضی وقتا بغرنج میشه. اما مساله اینجاست که مسئولین مدرسه
معمولا با رفتارشونه که به بچه ها آموزش می دن که چیکار کنن. رفتار بعضی از دخترای سمپادی از شان یک دختر با وقار و با شخصیت ایرانی به دوره... اما ین رو هم باز تکرار می کنم، همه جا خوب و بد داره. اما توی سمپاد به دلیل خیلی راحت گرفتن مسئولین، بچه ها یاد نمی گیرن که خط قرمزهایی هم وجود داره...
کاری میکنن که آدم مجبور میشه خودش بره کلاس خصوصی وقتیم که اینو میفهمن میگن مگه مدرسه براتون کم میذاره؟