بنظرم اینکه یه تورنومنت درگیر بینظمی و حاشیههای غیر ورزشی بشه از کیفیت اون تورنومنت کاهش پیدا میکنه و بنظرم طبیعی هست که با این بینظمیها و حاشیهها برخورد بشه.
یکم بزرگنماییه گفتن اینکه عدم رعایت یه قانون الکی باعث بی نظمی میشه به دو دلیل :
۱-تا همین چند سال پیش ورزشکارای ایرانی به راحتی از مسابقه با اسرائیلی ها انصراف میدادن و هیچ بی نظمی ای هم رخ نمی داد و اصولا انصراف دادن یه نفر باعث بی نظمی نمی شه ،
۲- این رفتار به ضرره ورزشکاره ، هیچ کس نمیاد توی یه تورنمنت که انصراف بده و قهرمان نشه مگر در موارد خاص مثل همین قضیه که ممکنه آرمان ورزشکار چیزی دیگه باشه
۳- اگه منظورت اینه که مثلا انصراف ورزشکار باعث کاهش حذابیت میشه خوب ورزشکاری که نهواد بازی کنه هم فکر نکنم خیلی جذاب بشه بازیش
دراسیونهای ایران از ورزشکار میگیرند
ببین من هیچ وقت این رفتارو تایید نکردم .. متوجه نمیشم چرا به محض اینکه یک رفتار جهانی یا بهتر بگم غربی نقد میشه فکر می کنن تو از وضعیت داخل راضی هست و یا بالعکس وقتی یکی وضعیت داخل رو نقد میکنه فکر می کنن غرب زدست .
اتفاقا اجبار به ترک زمین ارزش این رفتار رو کاملا در سایه ی خودش می بره و تمام موارد ترک زمین تحت اسم اجبار کم ارزش می شن .
این کار رو نمیکنند چون فدراسیونهای دیگه هم تعلیق میشه و پس اون باید نارضایتی مردم رو پاسخگو باشند و دوست ندارند با مردم مقابله کنند. چون اون موقع مشخص میشه که این تفکرات زادهی قشر محدودی از جامعه هست
درسته و موافقم که این تصمیم اقلیت یا اکثریت نیست بلکه تصمیم خود ورزشکاره
فدراسیون جودوی ایران ، یک ارگان خصوصی هست و زیرنظر دولت اداره نمیشه و مستقیما زیر نظر فدراسیون جهانی جودو اداره میشه ( اصلا فدراسیون ایران ، حقی نداره که سیاست های دولت ایران رو دخالت بده ، اتفاقا فدراسیون ایران جایی هست که باید از حقوق فدراسیون جهانی در برابر سیاست های دولت ها دفاع کنه ، نه بالعکسش ) پس دخالت دولت در سیاست های ورزش جهان ، کاملا یک امر غلطه ( به این موضوع فکر کنید که هرکشور به موازات سیاست هاش ، بازی کردن با یک کشور رو تحریم کنه ، دیگه از رویداد بین المللی چی میمونه؟ جز یک اسم؟ ) ، پس باید بر طبق قوانین فدراسیون جهانی مسابقات برگزار بشه
کسی که با هزار زور و زحمت ، سهمیه ی المپیک کسب کرده ، باید دلیل موجهی از ترک مسابقه داشته باشه ، پس هدف ترک مسابقه هم مهمه ، ترک مسابقه اگر حتی بعلت اعتراض به داوری هم باشه ، متضمن جریمه برای فدراسیون ها خواهد شد
هزار بار میگم امیدوارم یک بار بخونیدش: من مخالف دخالت سیاست دولت ها در ورزش هستم ، ایضا مخالف دخالت سیاست های جهانی دیگه در ورزش هستم ، من موافق حق انتخاب ورزشکار در انجام مسابقه بر اساس اعتقادات شخصیش هستم و وقتی یک ورزشکار جواز مهارتی شرکت در یک رقابت رو کسب می کنه فقط به خودش مربوطه جلوی یه حریف بازی کنه یا نکنه ، نه کسی مثل حکومت ایران حق داره مجبورش کنه ببازه و نه کسی حق داره بگه باید بازی کنی ، ممکنه ورزشکار اصلا دلیل شخصی داشته باشه مثل فوت عزیزان و یا دلیل سیاسی و اعتقادی و تمام اینا به خودش بر می گرده ، نه سیاست دولتش و نه سیاست فدراسیون جهانی
کسی که سهمیه المپیک و رو با هزار زور زحمت به دست اورده به خودش مربوطه به سهمیش چیکار کنه ، اگه فدراسیون جهانی مجبورش کنه بازی کنه اون وقت فدراسیون جهانیه که باید جریمه بشه
شما هم پاسخ سوال بنده رو ندادین ، آیا شخص خاصی رو مدنظر دارین که حاضر نشده با همین دلیل با شخصی مسابقه بده و جریمه نشده باشه؟
سوالتو جواب ندادم چون فک کنم منظور منو درست نفهمیده بودی ، منظورم این بود که یه ورزشکار مستقل که ربطی به رژیم ایران هم نداره ، اگه تصمیم بگیره با یکی دیگه بازی نکنه بدون اجبار ، محروم میشه و اینطوری حق انتخابش از بین میره