ببین من هیچ وقت این رفتارو تایید نکردم .. متوجه نمیشم چرا به محض اینکه یک رفتار جهانی یا بهتر بگم غربی نقد میشه فکر می کنن تو از وضعیت داخل راضی هست و یا بالعکس وقتی یکی وضعیت داخل رو نقد میکنه فکر می کنن غرب زدست .
اتفاقا اجبار به ترک زمین ارزش این رفتار رو کاملا در سایه ی خودش می بره و تمام موارد ترک زمین تحت اسم اجبار کم ارزش می شن.
درسته و موافقم که این تصمیم اقلیت یا اکثریت نیست بلکه تصمیم خود ورزشکاره
هزار بار میگم امیدوارم یک بار بخونیدش: من مخالف دخالت سیاست دولت ها در ورزش هستم ، ایضا مخالف دخالت سیاست های جهانی دیگه در ورزش هستم ، من موافق حق انتخاب ورزشکار در انجام مسابقه بر اساس اعتقادات شخصیش هستم و وقتی یک ورزشکار جواز مهارتی شرکت در یک رقابت رو کسب می کنه فقط به خودش مربوطه جلوی یه حریف بازی کنه یا نکنه ، نه کسی مثل حکومت ایران حق داره مجبورش کنه ببازه و نه کسی حق داره بگه باید بازی کنی ، ممکنه ورزشکار اصلا دلیل شخصی داشته باشه مثل فوت عزیزان و یا دلیل سیاسی و اعتقادی و تمام اینا به خودش بر می گرده ، نه سیاست دولتش و نه سیاست فدراسیون جهانی
کسی که سهمیه المپیک و رو با هزار زور زحمت به دست اورده به خودش مربوطه به سهمیش چیکار کنه ، اگه فدراسیون جهانی مجبورش کنه بازی کنه اون وقت فدراسیون جهانیه که باید جریمه بشه