پیشنهاد کتاب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
مغالطه های پرکاربرد: ۴۴روش کثیف برای برنده شدن در بحثها
ریچارد پل و لیندا الدر
یه نکته‌ای که بعد خریدنش متوجه شدم این بود=>>> ترجمه نیست و بازنویسیه:/
و اینکه ترجمه(بازنویسی) سخت خوانی داره.

روانشناسی :
جوجه اردک زشت درون خیلی خوبه
خودت باش دختر
رهایی از افسردگی رو تازه شروع کردم ولی خیلی خوب بوده تا اینجاش فقطم برا ادمهای افسرده نیست . سر زودرنج بودن و افکار منفی و فکرای زیادی ک میکنیم ذهن ادمو خالی میکنه و استانه تحمل رو بالا میبره .
صبح معجزه اسا برا کنکوریا خ خوبه بنظرم
افکار سمی
ادمهای سمی
اینا بهترینایی بودن ک خوندم فلن

لالایی های ایرانی از سیما بینا
این کتاب برتری های بسیاری به کتب لالایی قبلی داره.اول اینکه خانم بینا به سراسر ایران سفر کرده و در گوشه گوشه ایران مادرانی رو پیدا کرده که لالایی میخوندن.بعد این لالایی هارو مکتوب کرده.
دوم اینکه خودشون تمام لالایی هارو خوندن و در یک حلقه سی دی که ضمیمه کتاب هست تمام لالایی هارو به زبان های مختلف خوندن.بنابراین میشه گفت بهترین مجموعه لالایی های ایرانی همین کتابه.
متاسفانه یه دلیل اینکه خانم بینا لالایی هارو خوندن و صدای زن داره به حکم این وزارت ارشاد بی نظیر ما کتاب در ایران اجازه نشر نداره،اما ممکنه بتونید از اشنایی در خارج از ایران یا دست فروش ها بگیریدش.

خانم بینا اخیرا به دلیل کرونا فوت کردن و نتونستن روزی رو ببینن که کتابشون در ایران چاپ شده.امیدوارم ما اون روز رو ببینیم.

وداع با اسلحه و زنگ ها برای که به صدا در می آیند-ارنست همینگوی
مردی که میخندد- ویکتور هوگو
برادران کارامازوف ، ابله ، قمارباز ، جنایات و مکافات - فئودور داستایوفسکی
بلندی ها بادگیر- امیلی برونته
وقتی نیچه گریست- اروین د یالوم (رمان فلسفیه)
خواجه تاجدار- ترجمه ذبیح الله منصوری(که متاسفانه با این ترجمه دیگه پیدا نمیشه)
اثر مرکب- دارن هاردی
کیمیاگر- پائولو کوییلو
دختری در قطار- پائولا هاوکینز
اسطوره های موازی- ج اف بیرلین
دن کیشوت- میگل سروانتس
پیش از آنکه بخوابم و زندگی دوم- اس جی واتسون
آنسوی مرگ- جمال صادقی
رویای نیمه شب- مظفر سالاری
صد سال تنهایی- گابریل گارسیا مارکز
موتسارت تصویر یک نابغه- موربرت الیاس
بتهون انسان پیروز- امیل لودویگ
گیلگمش اولین حماسه بشری- ترجمه دکتر داوود منشی زاده
آوای فاخته- جی کی رولینگ
دستور زبان عشق- قیصر امین پور
هشت کتاب- سهراب سپهری
مجموعه آثار احمد شاملو
کلیات اشعار نیما یوشیج
نظم زمان- کارلو روولی
سینوهه - میکا والتری

اگر اهل خوندن نمایشنامه باشید:
آدم آدم است- برتولت برشت
سونات اشباح و پدر- آگوست استریندبرگ
پر گنت،خانه عروسک و اشباح - هنریک ایبسن
اتللو ، رمئو ژولیت و هملت- ویلیام شکسپیر
مرگ یک فروشنده- آرتور میلر
باغ آلبالو- آنتوان چخوف

این کتابا در ژانر ها و سبک های مختلفن. من چون تقریبا در تمام ژانر ها کتاب خوندم برای هر سبک و سلیقه ای معرفی کردم. امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره

کتاب چراغها را من خاموش میکنم
اثر زویا پیرزاد

دستور جامع زبان فارسی از عبدالرحیم همایونفرخ
در باب دستور زبان،ما برخلاف اکثر زمینه های دیگه کتبمون خیلی زیاد نیست که البته گناه نه به گردن زبان فارسی و نه ادیبان ماست بلکه جمع آوری کتابی که تمامی جوانب دستور فارسی رو گرد هم بیاره انقدر سخت و مفصل و پیچیده است که کمتر کسی قادر به انجامش بوده.مرحوم دکتر معین دست به نگارش یک کتاب دستور زد که اگر تکمیل می شد یقینا از بهترین کتب دستوری می بود.اما متاسفانه با کما و درگذشت ایشون این اثر ناتموم موند.کتب دیگری مثل دستور پنج استاد هم هستن که شاید بعدا به جاش دربارشون صحبتی بکنم،اما این کتاب جای خود داره.
کتاب حقیقتا کتابی جامعه.قواعد دستوری به خوبی درش گنجانده شدن و نهایتا ماحصل کار کتابی بسیار کاربردی و خوب بوده.البته کتاب مشکلاتی هم داره.اول اینکه ترتیب بندی و دسته بندی کتاب بسیار بد انجام شده(که البته از مشکلات معمول دستور زبان های قدیمیه) و از این لحاظ بسیار بی نظمه.دوم اینکه برخی مطالبی که در کتاب بیان شده صرفا اضافه و زیاده گویی و تفصیله.و در نهایت اینکه نویسنده در برخی جاها گریز هایی که به دستور زبان عربی داشته نادرست بودن و در واقع در ساختار زبان فارسی جای نمیگیرن.
اما در کل کتاب خیلی مفیدیه و مطالعش به همه توصیه میشه.

پیش از ان که قهوه ات سرد شود.
در یکی از محله های توکیو کافه ای وجود دارد که به شما اجازه سفر در زمان می دهد.اما برای سفر در زمان در این کافه باید از قوانین خاصی پیروی کنید.
ژانرش فانتزی تخیلی عه ولی جالبه ...
می توانه سرگرمتون کنه.:shrugging:

یک بار فریبم بدهی / هارلن کوبن

مایا تصویری عجیب در دوربین مخفی مراقبت از پرستار بچه اش میبیند.... دختر دوساله اش مشغول بازی با شوهرش هست....
اما شوهر مایا دوهفته قبل به قتل رسیده .....

یک بار فریبم بدهی شرم بر تو ،دوبار فریبم بدهی شرم بر من....

مجموعه سفرنامه های منصور ضابطیان
مارک و پلو.مارک دو پلو.برگ اضافی و......
قیمتشون یکم به نسبت بالاس اما میتونین از کتابخونه ها بگیرین...قلم زیبایی دارن و تصاویر زیبایی هم ثبت کردن...

سلام
این ۲ کتابی که معرفی می کنم نیاز به وقت گذاشتن دارن و برای همه جالب نیست
۱/سال های سگی(برنده جایزه نوبل ادبی ۲۰۱۰
۲/سور بُز
نویسنده هر دو Mario vargas iiosa هست
کتاب های جالبی هستن و برای افرادی که به کتاب های اجتماعی سیاسی علاقه دارن خوب هستن
کتاب سگ ولگرد صادق هدایت هم کتاب جالبی هست که حقیقت جامعه رو بیان می کنه

دیوید کاپرفیلد / نوشته چارلز دیکنز
خیلی کتاب قشنگ و خوبیه
و اممم... من یه جاهاییشو گریه کردم:-"

ساداکو و هزار درنای کاغذی / الینور کوئر
کتاب خیلی کوتاه ولی قشنگیه. داستان واقعی دختری ژاپنی که به دلیل تشعشعات بمب اتم، ده سال بعد از اون اتفاق سرطان خون میگیره...
(بعد از خوندن این کتاب انقد گیر دادم به درنا درست کردن:-")
با اینم گریه کردم

آثار فرانتس کافکا. چه نمایشنامه و چه داستان. ترجیحا اگر بتونید ترجمه احمد شاملو رو پیدا کنید خیلی خوبه.
آثار آلبر کامو. مخصوصا بیگانه و طاعون. برخی آثار آلبر کامو توسط صادق هدایت ترجمه شدن که اگر بتونید پیدا کنید از بهترین ترجمه های موجوده.
نمایشنامه فاوست. از شاهکار های فلسفی گوته. فقط سنگینه و حوصله می خواد. ترجمه م.آ.به آذین ترجیحا.
سمفونی مردگان و فریدون دو پسر داشت اثر عباس معروفی. دومی احتمالا گیرتون نیاد چون تا جایی که من شنیدم حق فروش رسمی نداره متاسفانه.
آثار استاد شفیعی کدکنی هم بسیار ارزشمند و مفیدند. کتاب های پژوهش ادبی شون خیلی خوبه. چون زیادن دیگه اسمی معرفی نمی کنم.
پژوهش های ادبی آقای عبدالحسین نوشین هم در مورد شاهنامه ارزشندن. اگر اشتباه نکنم اسم اثرشون سخنی چند درباره شاهنامه بود. یه کتابی هم دارن به اسم واژه نامک. فرهنگ لغات شاهنامه است. اونم خوبه.
دیوان حافظ چاپ خانلری رو هم بسیار پیشنهاد میکنم اگر بتونید پیدا کنید. همچنین کتاب سمک عیار تصحیح شده جناب پرویز خانلری.
اگر هم به تاریخ حمله جنگ ایران و اعراب علاقه دارید کتاب دو قرن سکوت اثر عبدالحسین ذرین کوب رو شدیدا پیشنهاد میکنم.
تاریخ بیهقی بسیار تاریخ جذاب و خوبیه و نحوه روایت بیهقی از اون دوره تاریخی خیلی جذابه. انگار داره از داخل گزارش میکنه و داستان میگه. حتما اگر تونسیتید بخونید.تاریخ طبری خیلی خوب و کاملتره. از اول خلقت بررسی میکنه تا سالهای 290- 293 شمسی رو بررسی کرده ولی روایتگری محمد بن حسین بیهقی یه چیز دیگست. البته تاریخ بیهقی بسیار زیاد بوده. حدود سی جلد. اما طی تاریخ و حمله های مختلف مخصوصا مغول بسیاریشون نابود شده و تعداد کمی ازش باقی مونده. اگر اشتباه نکنم پنج جلد مونده فقط.

حالا یه نکته ای که هست اینه که باید بدونید از کجا باید بگیرید. من چندتا انتشاراتی خوب که میشناسم رو معرفی می کنم.
انتشارات سوره مهر. (سوره مهر فعالیت خودش در کتب دفاع مقدسه بیشتر ولی انتشاراتش که بعد سینما بهمنه کتاب های بسیار زیادی از ژانر ها و نویسنده های متفاوت داره. انتشارات خوبیه.)
انتشارات پارت برای خرید نمایشنامه از بهترین انتشاراته.
انتشارت امیر کبیر
فروشگاه کتاب اسم. این یکی فروشگاهه ولی کتابای خیلی تک و خوبی رو میاره.
حالا فعلا این چندتا توی ذهنم بود.

سلام دوستان من خیلی دنبال منابع روانپزشکی گشتم ولی نمیدونم کدوم کتاب برای شروع خوبه.
اگر از دوستان کسی هست که روانپزشکه یا اطلاعی درباره منابع داره تو این تاپیک اعلام کنه. ممنون

جامعه و گفتمان از تئون ای ون دایک، زبان‌شناس هلندی و استاد بازنشستهٔ دانشگاه آمستردام
کتاب خوب و نسبتا تخصصی ای در حوزه زبان شناسی و تاثیر جامعه بر گفتمانه. میاد و از دیدگاه های روان شناختی، جامعه شناختی، سیاسی و رفتار شناختی این مسئله رو بررسی میکنه و با مثال هایی مثل سخنرانی تونی بلر در سال 2003 در دفاع از پیشنهاد خود برای جنگ علیه صدام حسین برای توضیح نظریه مطرح شده بحث رو جلو میبره.

نسبتا تازه تمومش کردم و به نظرم مطالب مفید و جالبی داخلش داشت.

اگر کتاب خوب و جالبی دیدید که به نظرتون باید مطالعه کرد رو معرفی کنید.
حتما بگید تو زمینه ای هست و به درد چه کسی با چه علاقه‌مندی‌هایی میخوره.

اگرم کتاب خاصی در نظر دارید اینجا بپرسید بهتون معرفی کنن
دو تا کتاب در نظرم هست
اولی که علمی تخیلیه اسمش ""بارتیمیوس"" هست 3 جلده ولی خب تقریبا 1 سالی هست به دلایلی چاپش متوقف شده و نمیشه از جاهای معتبر خریدش من خودم دنبال جلد 2 اش هستم....
دوستان اگه جایی داشت بگین:/
دومی مدیریت زمان عه که از اسمش هم معلومه در چ موضوعیه کتاب خارجی هستش و برایان تریسی روانشناس معروف نوشتش
خیلی کتاب بدرد بخوریه واقعا

اولی که علمی تخیلیه اسمش ""بارتیمیوس"" هست 3 جلده ولی خب تقریبا 1 سالی هست به دلایلی چاپش متوقف شده و نمیشه از جاهای معتبر خریدش من خودم دنبال جلد 2 اش هستم....
کتابخانه ها دارنش من همین امروز جلد دوشو از کتابخانه محلمون گرفتم

کتاب فلسفی: دنیای سوفی - انسان خردمند
کتاب انگیزشی : چگونه رنجی را که نمیتوانیم درمان کنیم البته قبول دارم که کتاب های انگیزشی چیزی بجز بولشیت و چرت و پرت نیستن ولی این یکی ارزش خوندن داره
کتاب علمی تخیلی : سندروم ژولیت ایرانیه و واقعا ارزششو داره یه روز هم میشه سر و تهش هم اورد
کتاب ترسناک: نبرد شیاطین اینو خیلی وقت پیش خونده بودم ولی کلا باهاش حال میکنم
کتاب واقع گرایانه فکر کنم ریالیسم بود : 13 دلیل برای اینکه اگه افسردگی دارید به هیچ وجه اینو نخونید چون به فا.. اصلاح میکنم به فنا میرید - کتابخانه نیمه شب اگه افسردگی دارید اینو بخونید ولی خب یکم حرفاش چیزایی که همه میدونیم و تابوعه ولی خب قلم نویسنده اش خوبه
کتاب عاشقانه : خطای ستارگان بخت ما با اینکه فکر میکنم چاپ کتابهای عاشقانه فقط اصراف کاغذهه ولی این یکی ارزششو داره
کتاب غریب : داستان یک قول من همیشه فکر میکردم و میکنم این کتاب نفرین شده است هروقت میخونمش قشنگ تا دو سه روز به گ... اصلاح میکنم فنا میرم یه حس عجیبی دارهه و از توان من خارج بود که تمومش کنم

بادام- چون پیونگ سون
• این داستان یه پسرست که آلکسیا داره، ینی احساسات رو کلا درک نمیکنه. مثلاً نمیتونه تشخیص بده که کجا باید بخنده، کجا تشکر کنه، کجا ناراحت بشه. حتی بعد از اینکه مامان و مامان بزرگش که باهاشون زندگی می‌کرده مردن، هیچ ناراحتی ای حس نکرد. بعدش با یه پسر دیگه به اسم گون آشنا میشه.
اگه میتونید ورژن انگلیسیش رو بخونید چون با اینکه کلی ترجمه شده ولی خیلی از ترجمه هاش خوب نیستن.
مجموعه بخشنده- لوییس لوری
•این ۴ تا جلده و هرجلدش یه داستانه، جز اون آخریش که همه ترکیب میشن.
کلا باید خودتون بخونیدش چون وصفش سخته‌.
جنگی که نجاتم داد -کیمبرلی بردلی
• داستان یه دختر یتیم تو جنگ نازیا.
• اینو شاید ۵ سال پیش خوندم و الان دیگه بچگونست، ولی به یه بار خوندن می ارزه.
خطای ستارگان بخت ما، آگوست، و آفتاب گردان در زمستان، ۵ فوت فاصله.

بنظر من کتاب بیشعوری خیلی خوبه
درسته قدیمیه و تکراری
ولی خیلی خوبه
نویسندش هم خاویر کرمنت هست و انتشارات زیادی منتشرش کردن ، میتونید از دیجی کالا با قیمت ارزون و مناسب تهیه کنید 🤗

کسایی ک ژانر جنایی دوس دارن پایگاه ویژه ارو بهشون معرفی میکنم... واقعا من دوسش داشتم..
خشونت زیادی نداره.. توی داستان بخش های رمانتیک اجتماعی طنز و.. هم داره..
3 جلده.. ادامه داره هنوز.. البته چاپش نکرده نویسنده و تو نت میتونین دانلودش کنین..

Back
بالا