باحال‌ترین خواب تو عمرتون!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع آلاتار
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آلاتار

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی ۲
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1403
من خودم به شخصه خواب های زیادی می بینم .
میخواستم اونایی رو که خواب های عجیب می بینن رو مقابل هم قرار بدن تا در مورد خوابشون با هم صحبت کنند.

من یه بار خواب دیدم چپندر قیچی. خواب دیدم مدرسه مون خوشگل و خعلی لاکچری شده بود :eek:

اصلا وسط مدرسه پله برقی و آبنما و ...
:|=))
بعد معلما همه جوون و خوشگل :-"

تو کشتی داشتیم با رضاخان مبارزه می کردیم تیر خوردم شهید شدم. اون لحظه سقوطم خیلی فیلمی بود:D

من یه بار خواب دیدم یکی از یاران حلقه در فیلم ارباب حلقه ها شدم.
تو اول خوابم آبرومند منو از خواب بیدار کرد و منو برد به ترمینال ریوندل وبعد با یه مینی بوس راهی موردور شدم.

حقیقتا هیچ مدل خوابی برا من باحال محسوب نمیشه

ولی خوب یکی از جالب ترین قسمت های خواب دیدنم اینه که کابوس های من عموما شامل آسانسور های عجیب غریب میشن آسونسور هایی با سطوح الاستیکی با سرعت صوت آسانسور هایی که به جای عمودی افقی حرکت میکنن و اونایی که از ساختمون بیرون پرت میشن. داستان اینجا جالب میشه که من به هیچ عنوان فوبیا ی آسانسور ندارم از سرعت زیاد و ارتفاع لذت میبرم و...

کسایی که فیلم واکینگ دد رو دیدن میفعمن خواب دیدم منم تو فیلمم و دارم با تفنگ و اینا از دست اون واکرها فرار میکنم:)):)):)):)):)):))

پرواز کردن.

یکیش برام عجیب بود
شنیدین میگن پل صراط هس
ت خواب دیدم حس میکنم این پل صراط فقط با این تفاوت ک زیر پل بهشته و من با موفقیت پلو رد میکنم:)):))

یه بار خواب دیدم که انسان شدم *-*

خیلی رویاییه

یه مدت فیلم اکشن و خشن زیاد می دیدم بعد تو همون دوران با یکی مشکل داشتم تو خواب دعوامون شد منم گلوش رو بریدم:/

خواب دیده بودم رفتم پیش استفن هاوکینگ،یهو بلند شد بهم چک زد و از خواب پریدم

یکی از جالب ترین خواب هام اونی بود که زدم تو گوش معلم فیزیکمون بعد اخرش فهمیدم که اشتباه شده و نباید زود قضاوت کرد ...
خیلی سینمایی بود اون خوابم ،پایان جالبی هم داشت ... :-"

یه بار خواب دیدم که با زئوس الاهه آذرخش یونان باستان دارم قدم میزنم. بعدشم با از روی رود نیل پریدیم و تو چین فرود اومدیم.

یه بار خواب دیدم که هوا شبه و دارم از مدرسه برمیگردم .وقتی در خونه رو باز کردم یه صدایی از سرزمینمان اومد ،یهویی دم در زیر زمین خوردم زمین ،یه صدای خنده ترسناک از زیر زمین اومد، ترسیدم و جلوی صورتم رو با دستان گرفتم ،وقتی دست هایم را برداشتم دیدم که بیدارم

دیشب داداشم هی یه عقرب سیاه رو میگرفت هی میداخت تو یقه من دست بردارم نبود :))

یه شب خواب دیدم از تو کانال هودمون رتیل میا بیرون

بهترین خوابم این بود که خواب دیدم تو خواب :D:D:D:D

Back
بالا