mung
.I’m gonna live like tomorrow doesn’t exist
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
به نظر من نه(:احتمال تعویق کنکور هست آیا؟
باشه هم من دیگه نمیکشمممم): خدا کنه نباشه فقط
به نظر من نه(:احتمال تعویق کنکور هست آیا؟
۷ ساعت تمیز لااقلبرای جمعبندی ۱۰و۱۱ تابستون چندساعت در روز کفایت میکنه؟
بافرض کیفیت مطالعه متوسط
خیلی چیزا دخیله......سلام
یه سوالی بود که خیلی وقته ذهنمو درگیر کرده ....اینکه چطور و چرا یه عده رتبه برتر میشن؟
میدونم منابع خوب ؛دبیر های عالی ؛ساعت مطالعه بالا ؛ ازمون دادنا و تراز بالا تاثیر گذار هست اما کافی نیست تو مدرسه خودمون شاید از ۹۰ نفری که ۱۲ تجربی هستن ۵۰ نفرشونو به قطع بشه گفت این شرایطو دارن ...اما مثلا پارسال مدرسه ۲نفر رتبشون توی تجربی ۲ رقمی شد ...(البته که بیشتر بچه ها دارن پزشکی و دندون و دارو میخونن منظورم اصلن این نیست که بقیه خوب نیستن حرفم اینه که بقیه اونا هم میتونستن دو رقمی بشن....ولی چرا نشد).....یا مثلا یه چیز دیگه اینکه رتبه های زیر ۱۰ کشور از منطقه ۳ هم هستن...که خب شاید دبیر هایی که توی شهرای بزرگ هستن اونجا نباشن...مثلن چی میشه که رستگار رحمانی از یه منطقه محروم بعد کلی فاصله از کنکور با اینکه رشتش ریاضی بوده تو کنکور زبان و تجربی رتبه۱ میشه تو هنر رتبش دو رقمی میشه حتا از اون رتبه ای که سال اول تو کنکور ریاضی اورده بود بهتر ....نه فقط ایشون خیلیای دیگه هم بودن که تونستن علارقم شرایط سختشون رتبه خوبی بیارن....میخوام بدونم که اونی که تو زابل درس میخونه چی داشت که تونسته رتبش از خیلی هایی که شرایطشون بهتر بوده ؛بهتر بشه؟
ببین خود سر جلسه خیلی مهمه ،کنترل اون استرسه ،مدیریت درست...سلام
یه سوالی بود که خیلی وقته ذهنمو درگیر کرده ....اینکه چطور و چرا یه عده رتبه برتر میشن؟
میدونم منابع خوب ؛دبیر های عالی ؛ساعت مطالعه بالا ؛ ازمون دادنا و تراز بالا تاثیر گذار هست اما کافی نیست تو مدرسه خودمون شاید از ۹۰ نفری که ۱۲ تجربی هستن ۵۰ نفرشونو به قطع بشه گفت این شرایطو دارن ...اما مثلا پارسال مدرسه ۲نفر رتبشون توی تجربی ۲ رقمی شد ...(البته که بیشتر بچه ها دارن پزشکی و دندون و دارو میخونن منظورم اصلن این نیست که بقیه خوب نیستن حرفم اینه که بقیه اونا هم میتونستن دو رقمی بشن....ولی چرا نشد).....یا مثلا یه چیز دیگه اینکه رتبه های زیر ۱۰ کشور از منطقه ۳ هم هستن...که خب شاید دبیر هایی که توی شهرای بزرگ هستن اونجا نباشن...مثلن چی میشه که رستگار رحمانی از یه منطقه محروم بعد کلی فاصله از کنکور با اینکه رشتش ریاضی بوده تو کنکور زبان و تجربی رتبه۱ میشه تو هنر رتبش دو رقمی میشه حتا از اون رتبه ای که سال اول تو کنکور ریاضی اورده بود بهتر ....نه فقط ایشون خیلیای دیگه هم بودن که تونستن علارقم شرایط سختشون رتبه خوبی بیارن....میخوام بدونم که اونی که تو زابل درس میخونه چی داشت که تونسته رتبش از خیلی هایی که شرایطشون بهتر بوده ؛بهتر بشه؟
همین ازمونای شبیه ساز...البته برای من عمل نکرد...سطح ازمونا پایین بود و بنظرم باید سطح بالا سوال انقد دیده باشی ک نترسیخب حالا یه سوال دیگه سرجلسه چه شکلی باید مدیریت کرد؟ البته شانسی بودنه رو قبول دارم ولی اون قسمتی که دست خودمونه رو چیکار کنیم؟
آزمونهای سه روز یکبار بدین. آزمونها رو در شرایط مختلف برگزار کنین.خب حالا یه سوال دیگه سرجلسه چه شکلی باید مدیریت کرد؟ البته شانسی بودنه رو قبول دارم ولی اون قسمتی که دست خودمونه رو چیکار کنیم؟
ببین شرایط امروز جامعه بد شده واقعا. یعنی از یک طرف وضع اقتصادی مردم، از یک طرف کرونا و نگرانیهاش، از یک طرف هم کنکور که اینا هر کدومشون میتونه یک آدمو روانشو داغون کنه واقعا. یعنی از دانش آموز ابتداییش تا آدم مسن همین بی انگیزه بودنی که میگی رو دارن همه تقریبا.نمیدونم سال دیگه هم همچین حرفی میزنی یا نه ....
اما حداقل برای من خیلی وقتا شده که بدون وجود کوچیک ترین انگیزه یا اشتیاقی پشت میز نشستم....الان میتونی این حرفو بزنی ؛منم پارسال همینو میگفتم ولی به یه جایی میرسی که واقعا هیچ انگیزه ای نیست اما باید ادامه بدی....
من خودم دوسه هفته پیش برا کنکور که هیچ؛دنبال یه دلیل برا نفس کشیدن بودم ...
این احساسات توی این دوران چیزاییه م اکثر ادما دارن تجربه میکنن ولی سعی کن از بین ببریش با هر کاری ک فک میکنی موثره چون با این روحیه ادامه دادن مشکله جدا...نمیدونم سال دیگه هم همچین حرفی میزنی یا نه ....
اما حداقل برای من خیلی وقتا شده که بدون وجود کوچیک ترین انگیزه یا اشتیاقی پشت میز نشستم....الان میتونی این حرفو بزنی ؛منم پارسال همینو میگفتم ولی به یه جایی میرسی که واقعا هیچ انگیزه ای نیست اما باید ادامه بدی....
من خودم دوسه هفته پیش برا کنکور که هیچ؛دنبال یه دلیل برا نفس کشیدن بودم ...
مشاور من بم گفت بعد نهایی بزن کنکورهارویه سوال من هنوز کامل درسامو نبستم بیشترم از عمومی هام مونده ممثلا دینی و دستور زبان ...با این حال ازمونا رو شروع کنم؟ و کامل هم عمومی هم اختصاصی بزنم یا اینکه فقط اختصاصیاشو بزنم؟:؟
خواهش میکنم.خیلی ممنون بابت صحبتاتون ولی کلن نزدیکا قلمچی که میشه یکم حالم بهم میریزه ....
این اشتباه رو نکن! طبیعیه که انرژیت افت کنه و خسته بشی. اما اجازه نده این خستگی طول بکشه و مزمن بشه. درس خوندن تو ماه آخر ارزشش بیشتر از ماه های اوله. با خانواده و اطرافیانت صحبت کن و یه مدت کوتاهی از روز رو برو بیرون استراحت کن. از صبح تا وقت بیرون رفتن مرتب و منظم درس بخون تا وقت بیرون رفتن عذاب وجدان نداشته باشی و کوتاه در حد تجدید روحیه باشه فقط.بزرگترین مشکل من خونه نشینی هست... متنفررممم
حتی قبل از کرونا هم از معلم خصوصی هایی که میومدن خونمون متنفر بودم
من میخوام برم بیرون میخوام احساس زنده بودن بکنم وقتی همش تو خونه هستم هیچ انگیزه ای برای صبح بلند شدن ندارم
هرروز صبح باید بیدارشم بشینم پای درس، غذا بخورم و دوباره بخوابم
امتحان های نهایی هم نزدیکن و هرکار دیگه ای برای تنوع بخوام بکنم عذاب وجدان میگیرم
داره حالم از این وضعیت بهم میخوره
این چند روز هم زدم به جاده خاکی ساعت مطالعم به صفر رسیده میترسم اخرش گند بزنم..
شبی ی کنکور عمومی بزن ی ساعت و نیم بیشتر وقت نمیگیره .یه سوال من هنوز کامل درسامو نبستم بیشترم از عمومی هام مونده ممثلا دینی و دستور زبان ...با این حال ازمونا رو شروع کنم؟ و کامل هم عمومی هم اختصاصی بزنم یا اینکه فقط اختصاصیاشو بزنم؟:؟
سلام!بزرگترین مشکل من خونه نشینی هست... متنفررممم
حتی قبل از کرونا هم از معلم خصوصی هایی که میومدن خونمون متنفر بودم
من میخوام برم بیرون میخوام احساس زنده بودن بکنم وقتی همش تو خونه هستم هیچ انگیزه ای برای صبح بلند شدن ندارم
هرروز صبح باید بیدارشم بشینم پای درس، غذا بخورم و دوباره بخوابم
امتحان های نهایی هم نزدیکن و هرکار دیگه ای برای تنوع بخوام بکنم عذاب وجدان میگیرم
داره حالم از این وضعیت بهم میخوره
این چند روز هم زدم به جاده خاکی ساعت مطالعم به صفر رسیده میترسم اخرش گند بزنم..
راستش ساعتش مهم نیس مهم اینه هم دهم و یازدهم رو کامل مرور کنی هم یک پیش نگاه از دوازدهم داشته باشی.فکر میکنم روزی حول و حوش ده ساعت کافی باشه برات.حالا یکی تند خوانه با روزی 8 ساعت جمعش میکنه .سلام
یه سوال
برای تابستون منتهی به ۱۲ چند ساعت باید باشه تایم مطالعه
(میدونم بستگی به فرد داره به جز اون قید)