- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهر ستاره ها
- سال فارغ التحصیلی
- 2020
بیایم یه چن تا مسابقه بذاریم
دقیقاسلام من کاربر جدیدم با نظر mmmmsampadia موافقم فکر میکنم رویداد های مختلف بیشتری باید برگزار بشه تا جذابیت سایت بره بالا تر این جریان پادکست مثلا فکر خوبیه بیشتر ازین فکرا بدین توی جمع دوستام فک کنم من اولین کسی هستم که فهمیدم یه سایتی وجود داره که سمپادیا توش جمع میشن یکم تبلیغ هم بکنید خب
فلسفه وجودی رو نمیدونمفلسفهی وجودی و نقطهی تمایز این جا چیه؟
جواب این دو تا سوال راه حله.
نقطه تمایزش واسه من اینه که همه چیز دسته بندی شدست... اون گروهی که maleck میگه میشه توش از بحثی پرید به بحث دیگه برای من سخت میشه، چون موضوعی که دنبالشم گم و گور میشه. ولی اینجا وقتی دنبال یه چیز خاصیام میدونم چه جاهایی میشه پیداش کرد (البته باید کلی گشت ولی باز راحت تر از پیدا کردنش تو یه گروهه)فلسفهی وجودی و نقطهی تمایز این جا چیه؟
جواب این دو تا سوال راه حله.
من دوتا نکته در ادامه این بگم...برای اینکه اینجا مثل قبل بشه اول باید فرومش سبز آبی بشه و پ.خ اون ابهت سابقشو پیدا کنه که یه دور ریلود کنی پیجو و تو کروشه اون بالا گنده توش عدد نوشته بشه...
و اینکه مرتبه های اعضا دوباره با لایک بره بالا...
سیستم پاداش مغز هرچی بیشتر بهش جایزه داده بشه مشتاق تر میشه برای بودن و فعالیت کردن بنظرم
گاهی همین توهینایی که تو بحثا اتفاق میفته باعث میشه کاربرا ناراحت بشن و کمتر هوس اینجا رو بکننمعمولا بحثی توی سایت شکل نمیگیره، همونایی هم که بوجود میاد آخرش همدیگرو احمق میدونن و بحث تموم میشه.
البته اینکه خبر بد و کلا چیزای ناراحت کننده یه جورایی توی این فضا بیشتر شدن و بیشتر هم مردم رو تحت تاثیر میزارن خودش یه دلیل میتونه باشه