بیاین سمپادیا رو به اوجش برگردونیم!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Zahra_a
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
به نطر من تاپیک های خیلی خوبی داریم که در حال خاک‌خوردن هستن! (و مشکل از عناوین تاپیکها نیست…)
من به شخصه بارها و بارها سعی کردم چندتا از اون‌هایی که موضوعات جالب و قابل بحثی دارن رو آپ (؟!) کنم ولی کمتر کسی پیدا می‌شه که ادامه بده گفت‌وگو رو یا هرچی...

یکی چیزاییم که خیلی کاربرا رو جذب میکنه حضور افراد با تجربه و موفق تو سایته که میتونن راهنمایی کنن
میگم نمیشه یکی ی تایپیک برا بازیای انلاین بزنه؟ :-<

آره دقیقا
و خب یه پلنی مثل صندلی داغ رتبه های برتر و خفن‌های المپیاد، که قبلا اجرا شده؛ لازمه.…

اقا راستش رو بخواید من امروز با سایت اشنا شدم به نظرم این سایت حقش خیلی بیشتر از این هاست یه سایتی که همه سمپادیا رو دور هم جمع کرده باید حتی جای سوزن انداختن هم توش نباشه یه ایده بدید برای پیشرفت سایت

به نظرم من کسس که توی این سایت تجربه داره به قول اقا/خانم @Krypton بیاد یه سری تاپیک جذاب درست کنه که توی سرچ گوگل خیلی سرچ میشه مثلا یکی از پر سرچ تریماش صندلی داغ

به نظرم من کسس که توی این سایت تجربه داره به قول اقا/خانم @Krypton بیاد یه سری تاپیک جذاب درست کنه که توی سرچ گوگل خیلی سرچ میشه مثلا یکی از پر سرچ تریماش صندلی داغ
این تاپیک ها و بستر اینچنین فعالیت‌هایی هست منتهی باید دست به‌کار شیم و راهشون بندازیم...

نیاز ب تایپیک جدید نیست بیشتر باید تایپیکای جالب و خاک خورده رو بیاریم احیا کنیم

سمپادیا جای سمپادی هاس وگرنه تو گوگل بیاد بالا که چی بشه :-w
اگه می خواین سایت فعال تر باشه بین هم کلاسی هاتون تبلیغ سایت رو بکنید

نیاز ب تایپیک جدید نیست بیشتر باید تایپیکای جالب و خاک خورده رو بیاریم احیا کنیم
احیای تاپیک باید دوسویه باشه و همه اراده کنن
مثلا من یه تاپیک که جنبه ی پرسش و پاسخ داره رو آپ می‌کنم، وقتی هیچکس نباشه که جواب منو بده یا به پرسیدن حتا ادامه بده، منِ نوعی دلسرد و بیخیال بقیه ی تاپیکها می‌شم!! =/

احیای تاپیک باید دوسویه باشه و همه اراده کنن
مثلا من یه تاپیک که جنبه ی پرسش و پاسخ داره رو آپ می‌کنم، وقتی هیچکس نباشه که جواب منو بده یا به پرسیدن حتا ادامه بده، منِ نوعی دلسرد و بیخیال بقیه ی تاپیکها می‌شم!! =/
همراهتم :D ><بیا برویم احیا کنیم

صندلی داغ المپیادیا

Back
بالا