- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی یک
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- مدال المپیاد
- برنز نجوم
من علاقه عجیبی به m16 و m4 دارم. خیلی خوبن. یکی خدای accuracy یکی هم damage :)فقط AK47 و Kar98 این دوتا عالین
من علاقه عجیبی به m16 و m4 دارم. خیلی خوبن. یکی خدای accuracy یکی هم damage :)فقط AK47 و Kar98 این دوتا عالین
منممن علاقه عجیبی به m16 و m4 دارم. خیلی خوبن. یکی خدای accuracy یکی هم damage :)
دقتش خوبه بیشتر رو ریکویل و لگدش باید تمرکز کردآره بفرست(توصیه من اینه که رو کلاش اپتیک نگذارید(خودم قدیما 4x میگذاشتم روش)بیشتر حواستون به Accuracy باشه)
اون دیگه تجربه میخواد...من اون وقتا که نوب بودم ریکویلش خیلی رو مخم بود.....دقتش خوبه بیشتر رو ریکویل و لگدش باید تمرکز کرد
داری میگی ما نوبیم؟!اون دیگه تجربه میخواد...من اون وقتا که نوب بودم ریکویلش خیلی رو مخم بود.....
نهداری میگی ما نوبیم؟!![]()
من که دارممتاسفانه کسی تو این سایت حال بازی گروهی نداره.![]()
منم دارم فقط بستگی ب بازیشم دارهمن که دارم
به نظرم دیگه وقتشه ریجن رو بکنم آرژانتیندوستان یه بازی گروهی هست منتها پولیه. به اسم Don't Starve : Together
فقط برای لپ تاپه نسخه ی گروهیش که پولیه ولی هم رو لپ تاپ هم گوشی یه نسخه غیر گروهی داره که اون کرک میشه. هدف اینه که باید زنده بمونید. من با دوستان بازی کردم خیلی حال داد.
خواستید خودتون برید درباره ش بخونید![]()
میدونم هست.به نظرم دیگه وقتشه ریجن رو بکنم آرژانتین
برای بقا ماینکرافت هستا...
آره...ولی سخت ترین بازی بقا این جنگ من هستش.....(اونم سوم شخصه ولی مولتی پلیر نداره)میدونم هست.
ولی جالبی این بازی محیط سوم شخصه و زنده موندن توش خیلی سخت تر از ماینکرافته
ماینکرفت هاردکور خدای سختیهمیدونم هست.
ولی جالبی این بازی محیط سوم شخصه و زنده موندن توش خیلی سخت تر از ماینکرافته
آره ولی خیلی جالب نیست سوم شخصشم
ماینکرفت هاردکور خدای سختیه
بعدم ماینکرفت سوم شخصم داره
مث امانگاسه درسته؟بازی کردن گروهی این چطوره؟
https://store.steampowered.com/app/1502660/Untrusted/
من تو رو به چالش در this war of mine دعوت می کنم ببینم اونجا چقدر زنده میمونیبه نظر من don't starve رو شروع کنیم. من تو گوشی تا 63 روز هم زنده موندم و هنوز نمردم. میتونم دوباره اگه مایل باشید شروع کنیم به رکورد زدن :)
دقیقامث امانگاسه درسته؟
انگار تو نسخه کرکی هم یه راهی برای آنلاین بازی کردن هست....دوستان یه بازی گروهی هست منتها پولیه. به اسم Don't Starve : Together
فقط برای لپ تاپه نسخه ی گروهیش که پولیه ولی هم رو لپ تاپ هم گوشی یه نسخه غیر گروهی داره که اون کرک میشه. هدف اینه که باید زنده بمونید. من با دوستان بازی کردم خیلی حال داد.
خواستید خودتون برید درباره ش بخونید![]()