خوب
تو سایت من خیلی ها رو دیدم که حداقل یک بار با این پدیده درگیر بودن یا به طور مضمن باهاش درگیرن با کنترلش کردن
فکر میکنم بتونیم به هم کمک کنیم
اول از همه
تعریف پانیک اتک:
حمله پانیک چیست؟
پانیک به زبان ساده یعنی اضطراب بسیار شدید که به صورت ناگهانی ایجاد می شود و به اوج می رسد و معمولا در کمتر از 30 دقیقه تمام می شود. بسیاری از مبتلایان با شروع علایم به سمت اورژانس حرکت می کنند اما وقتی به اورژانس می رسند حالشان بهتر شده است.
شخصی که دچار حمله پانیک میشود حداقل 4 مورد از علائم زیر را تجربه میکند:
- افزایش ضربان قلب
- احساس نفس تنگی و سخت نفس کشیدن
- احساس درد در قفسه سینه یا سنگینی قفسه سینه
- لرزش درونی با بیرونی
- احساس مسخ شخصیت و مسخ واقعیت (انگار خودم نیستم)
- حالت تهوع
- ترس از دست دادن کنترل خود
- عرق کردن بیش از حد
- ترس از مرگ
- ترس از غش کردن
- ترس از دیوانه شدن
بیماری پانیک چیست؟
همانطور که گفتم حمله پانیک همان اضطراب شدید است. این اضطراب شدید می تواند در شرایط مختلفی ایجاد شود. مثلا فردی که به شدت از مار می ترسد اگر ماری در خانه خود ببیند، ممکن است دچار حمله پانیک (یا همان ترس شدید) شود. یا فردی از که اضطراب صحبت کردن در جمع دارد وقتی در برابر جمعی قرار می گیرد ممکن است دچار حمله پانیک شود.
اما کسی به اختلال پانیک یا بیماری پانیک مبتلا است که علایم زیر را داشته باشد:
- تجربه مکرر حملات پانیک غیر منتظره که مرتبط با موقعیت خاصی نیستند. به عبارت دیگر همه حملات شما نباید قابل پیش بینی باشد.
- نگرانی زیاد در مورد حمله بعدی پانیک. معمولا فردی که مبتلا به بیماری پانیک است چون دقیقا نمی داند در چه شرایطی حمله رخ می دهد معمولا دچار ترس و نگرانی است.
- به خاطر نگرانی درباره حلمه ها سبک زندگی شما دچار تغییر شود. مثلا کمتر از خانه بیرون بیایید، یا از مکان هایی که قبلا در آنها دچار حمله شدید اجتناب کنید.
پس به طور خلاصه بیماری پانیک سه نشانه دارد:، تجربه حملات مکرر، نگرانی زیاد درباره حملات بعدی و اجتناب از موقعیت هایی که فکر می کنید حمله در آنها رخ می ده
...
حالا چند تا نکته:
حمله ی اضطراب از نظر فیزیکی تو کوتاه مدت به بدن آسیب خاصی وارد نمیکنه و عموما از طرف اطرافیان زیاد جدی گرفته نمیشه
و این حملات اگر برای شما به مرحله ی بیماری برسه یه بیماری فیزیکی نیست (حدودا)
یه بیماری روانیه
یکی از راه حل هایی که این مشکل و حملات رو ساده تر میکنه درمیون گذاشتن احساسات موقع حمله (که از سر تجربه میگم واقعا ممکن نیست چون آدم خودشو گم میکنه چه برسه به کلمات) یا بعد از حمله که باعث کاهش استرس بعد از حمله میشه و از اثرات مخرب فکریش کم میکنه
...
من باز راجب راه حل ها تریک هاش مقاله و مطلب میزارم ولی خوب اینجا بیاین درد و دل کنید خودتون و خالی کنید
از علائمتون حرف بزنید حتی اگه تکراری باشه به بهبودتون کمک میکنه