@ماهی
خب اول از همه چیز شخصا چون خیلی اسم مرضیه رو دوست داشتم یه مدتی با غزل دلمون میخاست اسممون مرضیه و راضیه باشه : ))))
روح لطیفی میشه از نقاشی هاش استخراج کرد حتی اون دیوِ که برای بچها کشیده بود هم لطافت خودش رو داشت.
اینکه به بچها اهمیت زیادی میده رو خیلی دوست دارم.بعضی اوقات بچها به صدتا آدم بزرگ می ارزن و میشه لذت بیشتری باهاشون برد.
نمیدونم چقدر مهارتش تو سیب زمینی سرخ کردن بالا رفته ولی یحتمل هنوز به حد ایده آل نرسیده.
از لحاظ منطقی فکر میکنم با منطق پیش میره تا حدودی مگر مواردی که احساسش کلا هوش و حواسشو ببره.
یه چیز میانه نیست شاید.
اخلاقا کسی که با بچها میجوشه .خوش اخلاقه.
در کل مکمل خوبی بنظر میای حیف که دختری :>
و بنظرم اگه قرار بود یه شخصیت باشه رودابه شاهنامه بهش نزدیک میبود.
@زهرا
اوایل تصور خیلی محوی داشتم اما فکر کنم الان واضح تر شده باشه.
بنظرم یکم زودرنجه. قلم فوق العاده خوبی داره.هروقت متنهاش رو بخونم میتونم تصور کنم چیزی رو که بیانش میکنه.به جزییات اهمیت زیادی میده.ولی از زدن بعضی حرفهاش تو گذشته راضی نیست و راضیه زمان زیادی رو بزاره تا از بین برن.
منطق و احساسش بنظرم تو یه ترازو تو حالت تعادل ان.
+ذوق هنری از کودکی در وی جوانه زده بود+
بنظر میاد امید به زندگی زیادی داره و آستانه عصبانیتش نسبت به بقیه هم بالاتره.
بنظرم اگه یه نقش بود نقش مجید تو داستانهای هوشنگ مرادی کرمانی بود.
همونقدر قشنگ و دلپذیر.
@Sahaʀ
در مورد ایشون متاسفانه اطلاعات کمی دارم اما اگه اشتباه نکنم به گربه علاقه زیادی داشتن
و تصورم پیش ازین این بود که دانشجوی مهندسی باشن تا روانشناسی :-"
@تیهو تهامی
در مورد شما، حقیقتا گاهی اوقات من هم ناراحتی رو حس میکنم وقتی بعضی از نوشته هارو میبینم.
سعی میکنه تمام تلاشش رو بکنه و تاجایی هم موفقه اما وقتی احساساتش وسط باشه بدون منطق جلو میره.
یک آن قید همه چیز رو میزنه و کاری که قلبش میگه رو انجام میده.و اینکار همیشه خوب نیست و قطعا بعضی اتفاقات جبران ناپذیرن.
علاقه داره به موسیقی.
ولی همیشه دوست دارم یه روزی با خوشحالی بیای و از کلی چیز خوب حرف بزنی و اینکه پروفایلت دیگه تیره نباشه : (((
و بنظرم اگه یه نقش بودی نقش اما استون تو "فیلم احمقانه،دیوانه؛عشق"میبودی.
از لحاظ شخصیتی تو فیلم نه جریانات خیانت و اینا : ))))