• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور مشکلات درسی کنکور 1401

@Krypton
فیزیک فصل 1 یازدهم یه نیمچه اشاره ای به یه بخشایی از کار و انرژی دهم میکنه ولی اگه در حد فرمول هم بلد باشی 10 ام رو زیاد سخت نمیشه برات

بچه ها چرا کلمه ی ال دار قبل از موصول خاص می تونه نکره معنی شه؟ و این که چرا در ترجمه ی کلمه ی نکره می شه از ان استفاده کرد؟

کدوم فصل‌های شیمی، فیزیک و ریاضی دهم، پیش‌زمینه‌‌ی یازدهم‌ان؟
فصل گرمای فیزیک داخل فصل دوم شیمی لازمت میشه

دینی و عربی جمع درصدام به ۵۰ نمیرسه، خاک مناسب چیه؟

کدوم فصل‌های شیمی، فیزیک و ریاضی دهم، پیش‌زمینه‌‌ی یازدهم‌ان؟
شیمی:
استوکیومتری‌های دهم+ فصل۳ دهم غلظت‌ها و...

فیزیک:
ترموشیمی یازدهم شبیه دماگرمای دهمه

ریاضی:
مباحث پایه‌ای معادله‌ نامعادله و... بلد باش

سلام "-:

توی شکل و متن کتاب، به دومین جسم قطبی که نتیجۀ میوز۲ اولین جسم قطبی هست، اشاره ای نشده. ولی فعالیت کتاب از لفظ "اجسام قطبی" استفاده کرده.
مشکل اینجاست که بعضی منابع می‌گن نباید در نظرش گرفت چون تو کتاب نیست و بعضی می‌گن آره -ـ-
و خب، کدوم درست‌تره؟ می‌شه با توجه به فعالیت کتاب، گفت که کتاب بهش اشاره کرده و خارج از کتاب نیست؟
بالاخره اون اولین جسم قطبی هم تقسیم رو انجام میده حالا تو شکل نیاورده ولی خب طبق همون فعالیت هم که نوشته اجسام قطبی باید بگیری که تقسیم میشه و تو تستا اینجوری میگرفتیم.

عین الصحیح
و عین الغلطا رو چطور بزنیم
من واقعا عین خر تو گلشون گیر کردم

عین الصحیح
و عین الغلطا رو چطور بزنیم
من واقعا عین خر تو گلشون گیر کردم
سلام
راه حلش فقط تسته زیاده که دستت بیاد باید دنبال چی باشی چه از لحاط قواعد چه معنی و نوشتاری و.... -اینکه تستارو که زدی نکته هاشونو بنویسی و مرور بکنی چون معمولا نکته های قلمچی و کنکور تکرار میشن

بچه ها من حرکت شناسی و خوندم الان میام تستاش و بزنم نمیتونم
حدود ۴۵۱ای تست داره خیلی سبز برای مبحثی که دارم میخونم من نهایتا۱۰۰تا تستش و زده باشم چکار کنم؟
استوکیومتری ها صابونم کلا بلد نیستم چجوری بخونم؟
خوب ببین حرکت شناسی جزو مباحث نسبتا سخته و مسئله های خیلی خوبیم ازش مطرح میشه -یکی اینکه اولا مطمئن شو همه مراحل آموزش رو درست طی کردی-دوم صبر داشته باش و به مرور زمان با تست های پوشش بیشتر اوکی میشه این؛تستارو علامتدار کن و باز غ ها و ن ها و تستای جالب از همون منبع رو بزن،بعدش برو رو منابع دیگه و سوالات موسسات و هرچی میتونی تست بزن که با ایده های مختلف آشنا بشی و بتونی هرجور که دادن جواب بدی

بچه ها من حرکت شناسی و خوندم الان میام تستاش و بزنم نمیتونم
حدود ۴۵۱ای تست داره خیلی سبز برای مبحثی که دارم میخونم من نهایتا۱۰۰تا تستش و زده باشم چکار کنم؟
استوکیومتری ها صابونم کلا بلد نیستم چجوری بخونم؟
درمورد سوال دومت مطمئنی پیش نیازش ها رو تو این مباحث شیمی خوب بلدی؟
اگر نه اول برو رو استوکیومتری و محلول‌های شیمی دهم قشنگ وقت بزار و یاد بگیر چون پایه اکثر مباحثه شیمیه بعد بیا اینارو کار کن.

یا اگر فقط تو تیپ تست صابونه سعی کن نکاتشو اول درست یاد بگیری فک کنم درسنامه مبتکران خوب گفته بود بعد بیا رو تستا و هرچی میتونی بزن و سعی کن ایده هاشو بگیری و اینا رو یادداشت بکن و یسری فورمول هم باید حفط کنی که کارت راحت تر بشه -

Back
بالا