- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۲
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- مدال المپیاد
- Physics
- دانشگاه
- SUT
- رشته دانشگاه
- Physics
مشکلات غیر درسی کنکوریتون رو اینجا به اشتراک بزارید
شاید خیلی ایده آل چیدید و واقعا نمی کشیدسلام..من برنامه میریزم ولی در اجرا ضعیف عمل میکنم علتش چیه و اینکه مطالب رو میخونم اما تست میخوام بزنم مغزم هنگ میکنه..چکار کنم؟
تا حالا از تدریسهای بنیان استفاده کردید؟ چطور بودن؟
آزمونهای ماز چی؟
مرسی :)ماز واقعا کیفیت سوالاش بهتره.البته شما فک کنم ریاضی هستی.برا ریاضی نمیدونم اما من سوالات گزینه دو و ماز رو بهتر از قلم چی دیدم.
اول برای قرابت معنایی کتاب هامون سبطیاقا برا کسی ک تو یازده سال تحصیلش ی بارم ادبیات نخونده (ب جز حفظ کردن شعر و اینا -__- ) میشه بگین چطوری باید ادبیات خوند؟؟ +_×
ببین تو این مدت همیشه بدون خوندن هجده و نوزده و اینا میشدم @_@اول برای قرابت معنایی کتاب هامون سبطی
برای ارایه هم هفت خوان خیلی سبز
این دوتا مناسب شروع از صفر هستن .
اگه معلم خوبی دارید که معنی بیت ها و نقش یابی هارو خوب میگه اونم کمک میتونه بکنه برا یادگیری.از بیت های توی کتاب هم میدن برا قرابت معنایی .
سلاماقا برا کسی ک تو یازده سال تحصیلش ی بارم ادبیات نخونده (ب جز حفظ کردن شعر و اینا -__- ) میشه بگین چطوری باید ادبیات خوند؟؟ +_×
والا.بستگی به ظرفیت خودتون داره.من فکر نمیکنم بتونید تو یک سال سه پایه رو بخونید.سلام دوستان...واسه یه نفر ک سالها از درس دور بوده..بنظر شما باید از روزی چند ساعت شروع کنه؟و اینکه کدوم درسهارو تابستونی بخونه بهتره؟؟منظورم اینه مثلا دینی یا غربی یا بقیه درسها کدوم رو تابستون بخونم و اینکه پایه شو بخونم فقط یا دوازدهم کامل و اینکه مثلا در روز چند تا درس بذارم..لطفا جامع توضیح بدید ممنون میشم
از چند ساعت شروع کنم؟خیلیا میگن از ساعت مطالعه بالا شروع کنید اوایل ؛زده میشید بعدا ...والا.بستگی به ظرفیت خودتون داره.من فکر نمیکنم بتونید تو یک سال سه پایه رو بخونید.
پیشنهاد من اینه که فعلا اختصاصی بخونید.حالا وسطش ادبیات که از بقیه عمومی ها سخت تره و وقت گیر تر.
از دهم شروع کنید بهتره چون رفته رفته سنگین تر میشن و اغلب مباحث هم بهم مربوط هستن پس از صفر دهم شروع کنید.
برنامه هم به این صورت که روزی ۳ تا اختصاصی مثلا.
ریاضی یا فیزیک یکیشو انتخاب میکنی یک روز درمیان میذاری تو برنامه.ترجیحا برنامه ساعت محور نباشه یعنی مثلا این طوری نباشه که بگی ۲ ساعت ریاضی میخونم.این طوری باشه که بگی من امروز میخوام یک قسمت از تابع رو بخونم.هر چقدر هم بکشه مثلا ۳ ساعت کامل میخونی یادش میگیری.لازم هم نیست هر روز تستاشو بزنی تموم شه مهم یادگیریه.
زیست و شیمی هم هر روز باید باشه.
با ۴-۵ شروع کنید و تا آخر تابستون به ۸-۹ برسونید عالیه و کافیه.۴ و ۵ ساعت بخونم تا آخر تابستون ب چند باید برسه؟ ب نظر شما میشه این یکسال دروس سه سال رو خوند و نتیجه گرفت؟
یعنی تابستون چ فصلهایی از هر درسی رو بخونم ک مهم هستن؟آخه من نظام قدیمی امبا ۴-۵ شروع کنید و تا آخر تابستون به ۸-۹ برسونید عالیه و کافیه.
اول مطالب مهم پایه رو بخونید توی تابستون و ترجیحا دروس دوازدهم رو با آزمون های مهر ماه یواش یواش پیش ببرید، عجله نکنید و آرامشتونو حفظ کنید، البته که یک سال اونقدر زمان خوبی هست که بتونید خودتونو به جایگاه خوبی در هر درس برسونید، ولی مهم تلاش درست و اصولی و مستمره.
به نظر من بعضی درس هایی مثل شیمی و ریاضی رو اول دهم بخونید بعد یازدهم چون یه سری نکاتش به هم وصله من رشته ام ریاضیه مطمئن نیستم ولی مثلا مثلثات دهم فصل دوم کتابه مثلثات یازدهم فصل های اخر خلاصه همزمان پیش رفتن فکر نمی کنم کار درستی باشه یا مثلا استوکیومتری اولا تا اخرای دهمه ولی مال یازدهم همون اولشه فقطیعنی تابستون چ فصلهایی از هر درسی رو بخونم ک مهم هستن؟آخه من نظام قدیمی ام
و اینکه نظر شما اینه دروس پایه رو منطبق بر آزمون پیش برم؟نیم ترم اول دهم و نیم ترم دوم یازدهم؟
همونطور که دوستان توی پیام های بالایی گفتند، دروس خیلی از جا ها به دنبال همن و مرتبطن، یعنی شما لازم داری اول حتما ریاضی دهم بخونی بعد بری سراغ یازدهم علی الخصوص توی فصول دنباله دار (مثلثات، تابع، هندسه پایه و دوازدهم) پس توصیه ام برای ریاضی اینه که به ترتیب برید جلو.یعنی تابستون چ فصلهایی از هر درسی رو بخونم ک مهم هستن؟آخه من نظام قدیمی ام
و اینکه نظر شما اینه دروس پایه رو منطبق بر آزمون پیش برم؟نیم ترم اول دهم و نیم ترم دوم یازدهم؟