توی آزمونای قلم چی برا ۱۴۰۲ فعلا عمومی ها حذف شده و از هر کتابی هم ۱۰ تا سوال بیشتر نمیاد
بعد بودجه و بارم بندیش اینطوریه که مثلا ۲ فصل مهم زیست یازدهمه، ولی ۱۰ تا سوال بیشتر نمیاد
یا آزمون های جامعش که هیچی کلا ، از کل کتاب میخواد ۱۰ تا دونه بیاد
نمیدونم چرا ولی همش فکر میکنم این یه جوریه و استاندارد نیست :\
چون تا وقتی تعداد سوال کم باشه و زمانش به کنکور شبیه نباشه ، آدم مدیریت آزمون رو یاد نمیگیره و یهویی دم کنکور باید این چیزا رو درست کنه
مثلا من خودم تو سرعت تست زنی خیلی مشکل دارم و پارسال گزینه دو میدادم
اونجا مثلا از هر عمومی ۲۰ تا سوال میداد
بعد هیچ وقت نمیتونستم ۲۰ تا رو تو زمان خودش جواب بدم درحالی که ۱۰ تای قلمچی رو میشه تو زمان خودش جواب داد
کلا هرچی تعداد سوالا بیشتر میشه انگار بازدهی و سرعت آدم کمتر میشه و به اون نسبت اول نمیتونه سریع باشه (یعنی انگار ۱۰ تای دومو نمیتونی به اندازه ۱۰ تای اول سریع بزنی )
یا ایراد دیگه اشم اینه که تو مثلا درسو میخونی میری ازمون بدی که ببینی چقدر خوب خوندی و بتونی تحلیل کنی و بفهمی کجا هارو هنوز ضعف و اشکال داری
وقتی تعداد سوالا از مباحث کم باشه به تبع از بعضی جاها اصلا سوال نمیاد و ادم دقیق نمیفهمه در چه حاله و بعضی جاهاش هنوز اشکال داره
میدونم اهمیت همه فصلا و مباحث به یک اندازه نیست که مثلا بخوان تو هر ازمون ۵۰ تا سوال زیست بدن ولی خب این مدلی هم بیشتر شبیه آزمون آمادگی برای ورودی تیزهوشان میمونه تا کنکور :/
به نظرتون این حرفا درستن ؟
از کی به بعد تعداد سوال و زمان آزمونا بیشتر یا شبیه تر میشه ؟