• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور مشکلات غیر درسی کنکور 1401

برنامه ماز برای تابستون خیلی بهتره؛ هم فاصله آزموناش بیشتر بود سال پیش و هم مطالب پایه‌ای و مهم رو جمع میکرد، مثل قلمچی نبود بدو بدو همه‌ رو بخواد ببنده.
پس نظرتون اینه تابستون به جای قلم چی ماز شرکت کنیم بهتره؟
و البته من هم دهم و هم یازدهمم رو خوب خوندم

دقیقا بخاطر همین "بدو بدو" بودن میگم تابستون شرکت نکنید

اوصیکم به پاسخنامه تشریحی ماز
می‌دونم خیلی حجمش زیاده ولی خوندنش می‌ارزه
کلی نکته در میارین و دید تازه‌ای بهتون میده
حتما میخونم ممنونم

با استرس از پا دراورنده ماه آخر چه کنم؟
رو کاغذ و وقتی با خودم حرف میزنم از اونجایی که نتیجه خیلی واسم مهم نیست دلیلی واسه استرس داشتن وجود نداره اما بعضی وقتا وسط درس خوندن ضربان قلبم خیلی میره بالا و حس میکنم هوایی ک نفس میکشم اکسیژن نیست توش (if that makes any sense) یا اسید معده‌م فوران میکنه 😀
اینکه انقد بخون که وقت نکنی استرس نداشته باشیو این حرفا کار نمیکنه. مغزم به 15 ثانیه حواس پرتی نیاز داره تا همه چیزو بریزه به هم
اگر تکرار این اتفاق کم باشه و دغدغت نشده باشه طبیعیه و اتفاقا برای منم حس اشناییه
برای یه لحظه با این که نفس میکشی انگار هوا پایین نمیره و یه حس عجیبی داری
سعی کن حواستو به اتفاقات خوبی که بعد از آزمون برات میفته پرت کنی و سریع از روی این افکار منفی نسبت به ازمون رد بشی یا به این فکر کن به وسیله این امتحان میتونی از توانایی هات بهره ببری و خودتو از بقیه جدا کنی

ولی اگر خیلی زیاد باشه به حدی که کلا باعث بشه درسو بذاری کنار اون لحظه، نشونه عدم تمرکزته یعنی دلتو به درس نداده بودی و راحت از موضوع اصلی حواست پرت شده خب این نشونه بدیه و باید روی تقویت تمرکزت کار کنی وگرنه حین امتحان هم به مشکل میخوری

این صرفا نظر شخصی منه:
آزمون‌های تابستان شرکت نکنید
با آرامش یکی از دهم یا یازدهم انتخاب کنید و توی تابستون بخونید؛ تموم شد برید سراغ پایه بعدی
تابستون فقط تخصصی‌ها رو بخونیم دیگه؟
فعلا بیخیال عمومی‌ها بشیم یا چی؟

تابستون فقط تخصصی‌ها رو بخونیم دیگه؟
فعلا بیخیال عمومی‌ها بشیم یا چی؟
دینی رو تابستون نخون
ولی عربی ادبیات مخصوصا زبان ول نکن
بعید به نظر میرسه حذف بشن

پس با این حساب که بهتره خودمون اروم اروم دهم یازدهمو تو تابستون بخونیم
برنامه مطالعاتی یا راهبردی مناسبی میشناسید که منطقی باشه و مثل قلم چی سرعتش بالا نباشه ؟
نه لزوما برنامه روزانه یا هفتگی
یه چیزی که فقط مشخص کنه از این بازه تا اون بازه باید تا کجا خونده باشیم که خیلی هم اروم پیش نریم

میشه اگه چیزی رو میشناسید معرفی کنید ):

به نظرم مشاور نه ضروریه نه کافی
میتونه یه امتیاز مثبت حساب بشه صرفا

• دیسلایک
امتیازات: banaz
Back
بالا