توجیهتون برای این میل کنترل کردن کوچکترین مسائل شخصی مثل کارایی که مردم توی اوقات فراغتشون میکنن چیه؟
وظیفه ی دینیم در قبالت :)
و ما کنترل نمی کنیم، بلکه یه مقداریش رو که میدونیم به دردتون نمیخوره محدود می کنیم، و از بین هزاران سرگرمی تو دنیا، شما باید بچسبید به اونا دقیقا
ولی به ابلفضل که هرجای دنیا بری بگی تلگرامو اینستا رو بستیم تا ملت به تفریح های "مفید" روی بیارن میخندن بهت
ما جایگزین هایی به همون خوبی و با همون کاربرد بهتون میدیم با حذف بدی هاشون، نمیگیم از تلگرام در بیا برو لی لی بازی کن -____-
واسه همین حمایت از تولید ملیه که رهبر معظم و تمام سیاسیون از توییتر محصول شیطان بزرگ استفاده میکنن؟
اون برای اینه که:
۱-میخوان ایرانی های خارج از کشور هم بخونن
۲-
هنوز معادل ایرانی براش ساخته نشده
خدا به پیامبرش هم گفته وظیفهات رو انجام بده و از وجود کفر ناراحت و عصبی نشو، شما که جای خود دارید : ))))
میدونم، ولی بنظرم این وظیفه تا حدی شامل فیلترینگ هم میشه.
من موافق بستن این شبکه ها نیستم. حکومت هم قرار نیست این کار رو بکنه، و من فکر میکنم فیلتر های تلگرام و توییتر و یوتیوب که الان وجود داره هم بزودی برداشته میشه. چون چیزای غیرمنطقی مدت زیادی دووم نمیارن. حکومت هم نشون داده که انعطاف داره.
فیلترینگ سه حالت داره برای من، یا فقط بخشیش محتوای بده و استفاده های خوب هم داره، که فقط اون بخش بد مسدود میشه (مثل بعضی صفحات یوتیوب) یا اینکه اکثریت فاسده و باید براش جایگزین درست حسابی بوجود بیاد (مثل اینستاگرام) (توجه کنید پیامرسان ها جزو این دسته نیستن، اکثریت استفاده از پیامرسان ها خوبه، لذا جزو دسته ی اولن) یا اینکه کلا منشا فسادن و نه تنها باید فیلتر بشن، نمونه ی دیگه ای هم نباید ازشون ساخته بشه (پورن هاب مثلا).
این مسئله هم که گفتی بزودی فیلترشکن برداشته میشه، با توجه به اینکه جزو دسته ی اولن، اگه خارجی ها همکاری کنن احتمالش زیاده.
منم دوس دارم همین طور باشه اما وقتی به حرفا و رفتاراشون نگاه میکنم، یه دندگی و نادونی زیادی میبینم که بدبینم میکنه.
من نمیدونم چجوری نگام می کنی ولی از نظر خودم فقط با اطمینان حرف می زنم :)
باید حساب تندرو ها و خشک مقدس ها رو از هستهی اصلی جدا کنیم.
همین اخیرا معاون ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفتش که رئیس این ستاد حرفای رهبری دربارهی حجاب رو سانسور میکرد. (رئیس این ستاد طرح های خطرناکی رو مطرح میکنه که مطمئنا عملی نمیشه)
خیلی از این مسائل مثل حجاب اجباری و... به تدریج حل میشه. دلیل اینکه یه شبه آزاد نمیشه اینه که این مسئله تبدیل به مسئلهای امنیتی شده و به مرور زمان از فشار های گشت و... کم میشه. با مقایسهی وضعیت الان و دهه های گذشته میشه به این موضوع پی برد.
برداشتنش بخاطر مخالفت مردم کار درستی نیست، میتونن تبلیغاتی بهتر و دلایل شفاف تر کنن و تنوع بدن به اشکال حجاب (الان فقط چادر و روسری هست) تا مردم استقبال کنن. البته گشت ارشاد رو ضروری نمیدونم.
تو اصلاً به چه حقی ماینکرفت بازی میکنی؟ پاشو برو مطالعۀ سیاسی و جامعهشناسی و اقتصادی کن. نوجوان مگه اینطوری وقتشو هدر میده؟ باید دنبال اطلاعات مفید برای پیشرفت خودت و کشورت باشی هر ثانیه که سر ماینکرفت هدر میدی گناهه. بازی که الزامی نیست. اگه بازی نکنی دنیا به آخر میرسه؟ کی وقتشو واسه اراجیف ماینکرفت میذاره؟ ما این همه بازی داخلی و وطنی داریم. مگه احمقیم بریم بازی آمریکاییا رو بازی کنیم به گسترش کسب و کار اونا کمک کنیم؟ طرح صیانت قراره دسترسی به سرورهای ماینکرفت رو هم قطع کنه از همین الان باید خودت ولش کنی. چطور ایرانیای هستی تو؟
۱-انسان به استراحت نیاز داره
۲-ماینکرافت هیچ محتوای ناجوری نداره
۳-هرچیز ساخت آمریکا بد نیست، اگه دلیلی داری برای اینکه بگی ماینکرافت بده، بگو
۴-ما از تی لانچر کرکی رایگان استفاده می کنیم، پولی به جیب آمریکایی ها نمیره :)
۵-حقیقتا بازی کامپیوتری وطنی زیادی نداریم.
** نگید. وقتی میان safe search گوگل رو برای همه فعال میکنن به شکلی که فقط با تغییر DNS بشه از زیرش در رفت دیگه "صیانت خوبه ولی خوب توضیحش ندادن" ** خوری اضافیه.
سیف سرچ هیچ چیز بدی نداره، فقط محتوا های بالای ۱۸، مربوط به سوکس و برهنه رو سانسور می کنه، شما کدوم یک از این محتوا ها رو لازم داری دقیقا :) ؟