- توقیف شده
DarkLightI
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- علّامهحلّی۳
- شهر
- طهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1406
این یه بخشیشه، چیزای دیگم توش هست.دوست عزیز قرار نیست این اتفاقات بیوفته، بلکه قراره مثل همه جای دنیا این شرکت ها بیان و تو ایران دفتر بزنن که حق ایران هم هستش. و بحث هایی مبنی بر این هست که کارگروه هایی تشکیل بشه که فیلترینگ های یوتیوب و توییتر برداشته بشه.
فیلتر نکردنش هم یه مشکلاتی داره، باید ببینم فیلتر کردنش بدتره یا فیلتر نکردنش؟ :)در ضمن ببین من خودم حالم از 90 درصد محتوای اینستاگرام و یوتیوب بهم میخوره ولی فیلتر این برنامه ها اصلا کار درستی نیست، اثر عکس داره.
این حرف کاملا درسته، منتها الان کسایی هستن که فهمشون هنوز انقدر بالا نیست، اینا رو چه کنیم؟باید فهم عمومی مردم بالا بره و سمت اینا نرن، نه اینکه ما بیایم و فیلتر کنیم.
راستش جایگزین های خیلی خوبی داریم الان (بله بجای واتساپ و آپارات بجای یوتیوب) بیشتر حمایت مردم نیازه الان.و استفاده از جایگزین های ساخت ایران هم وقتی عملی میشه که مردم حمایت کنن و کیفیت این برنامه ها بالا بره (البته قبول دارم که اولش باید مردم حمایت کنن) ولی راهش فیلتر کردن خارجی ها نیست.
بنظر من بیشتر جنبه ی اجتماعی داره، هم راهای دیگه ای برای این جاسوسی هست، هم اینکه تا حالا ندیدم کسی تو توییتر وضعیت کالا بزاره :)در کل این طرح بیشتر جنبهی امنیتی داره. ببین وقتی برخی برای خارجی ها و این شبکه ها گزارش میفرستن، خواسته یا ناخواسته نوعی جاسوسی نوین انجام میدن. چون که با دادن اطلاعاتی مثل وضعیت کالاها و...، کار تحریم کنندگان رو راحت میکنن و در نهایت به ضرر مردمه.
این رو کاملا موافقم، اگه دلیل و ضرورتشو برای مردم توضیح بدن، ۵۰% اعتراض ها از بین میره.متاسفانه یه نقدی که وجود داره اینه که آقایون نماینده نمیان درست حسابی و شفاف توضیح بدن که دقیقا چیکار میخوان بکنن. ولی منطقی بخوایم نگاه کنیم فیلترینگی اتفاق نمیوفته.
چشم، همین چندتایی که گفتی رو تکلیفشونو مشخص کنیم، کافیه.و لطفا این بحث رو ادامه نده چون قبلا خیلی بهش پرداخته شده.