اِفنوزتری
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- داراب
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
موافقم ممنونراستی تمام این بحثای ما جاش اینجا نیست اینجا بحث بایکوت مذهبی ها بود.
حقیقتا نشنیدمشما که سخنرانیهای پر فیض مقام معظم رهبری رو کامل گوش دادین عجیبه که فحاشی به رژیم غاصب صهیونیستی رو نشنیدید.
خب پس اصلا حرفهاتون ربطی به تاپیک نداره و چون سیاسی هست با کمال احترام نمیخوام بحث راجع بهش رو ادامه بدم.شما گفتین حکومت بواسطه عقاید مذهبی مردم رو منفعل نگه نداشته، من گفتم توی لینک توضیح داده.
.
من اشارهای به شخص خاصی نکردم. حکومت مذهبی یعنی هر حکومتی که براساس مذهب در طول تاریخ شکل گرفته. و اینکه خیر من سخنرانیای هیچکس رو گوش نمیدم ولی تو این مورد خاص نتایج یکی از سخنرانیهای ایشون رو میتونین تو بیمارستانها ببینین.
.
و اینکه منظورم از اون مسئله اشاره به موضوعی مثل خرمشهر نبود فقط اجتماعی بود. اینکه موفقیت ما از آن ما نیست و دلیلش شخص دیگهست حالا خدا یا خانواده. یا اینکه دخترا میترسن که آیا توی فلان موضوع خاص والدینشون باهاشون موافقان یا نه(ترس، نه دغدغه). این جلوه اجتماعی «حکومت مذهبیه» که نقش اصلی زن رو مادر بودن میدونه(این از فشارهایی که برای زنها ایجاد شده مشخصه).
اینا فقط جلوه اجتماعی چند صد سال حکومت مذهبیه که توی فرهنگ ریشه کرده و منحصر به خاورمیانه نیست.
.
اینجا منظورم از «حکومت» یعنی تمام حکومتهایمذهبی که در طول تاریخ بوجود اومدن(اگه بخواین به حکومت علی اشاره کنین باید بگم طبق منطق شیعه علی معصوم بوده ولی الان شخص معصوم نداریم، طبق منطق خودم یه حکومت پنجساله اونم هزار سال پیش که بیشترش درگیری بوده اصلا معیار مناسبی برای الان نیست).
تا جایی که از دستم بربیاد حتما (:شما به عنوان مسلمان دلسوز بیاید و ریشه این مشکلات رو در دین و باز بودنش برای سو تفسیر بررسی کنین و سعی کنین این مشکلات رو حل یا حذف کنین.
سوء تفسیر میتونه توی یک مکالمه معمولی و خیلی ساده هم اتفاق بیوفته! پس نمیشه جلوش رو گرفت، اما میشه با مطالعه و بحث حلش کرد
اما بعضی وقت ها بعضی ها نمیخوان حل بشه! ، از بیرون گود ایستادن راجع به داخلش صحبت میکنند و حاضر نیستند حرف من نوعی که دارم سعی میکنم به هسته مرکزی نزدیک تر بشم رو بشنوند، خب طبیعتا وقتی یک نفر هی داره دورتر میشه کمتر میتونه حقیقت های داخل رو بشنوه ، ببینه و درک کنه!
همونطور که گفتم باید ظرفیت هارو بالا برد، کینهها رو کنار گذاشت، واگرنه روز به روز دشمنی فاصله هارو بیشتر از قبل پر میکنه...
دوست عزیز اگر قرار بر لجبازی و به سخره گرفتن باشه که بحثی جلو نمیره!شاید تو جنگای قدیم دنبال دوست میگشتن یا مینشستن با هم بحث میکردن که بیا کافر شو.
احتمالا هم جنگها هم جنگ نرم بوده و از راه دور انجام میشده که بهشون گفته به سرزمین اسلامی هجرت کنید و چون جنگ رو در رو نبوده احتمال اینکه باهاشون برخورد بشه کم بوده، برای این گفته که هر جا پیداشون کردید بکشیدشون.
آیات قرآن توضیح و تفسیر دارند، ناسخ و منسوخ دارند، زمان و مکان و دلیل نزول دارند و...
فکر نمیکنم واقعا لازم باشه توضیح بدم که منظور از دوست شدن، خاله بازی نبوده و معنی صلح و برادری میده!