- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- خرم آباد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
اتفاق صبح واسم خنده دار بود
اول بانک که رفتم آقاهه پشت باجه گفت کارتو بدون تغيير بزنم، گفتم آره لطفا، حساب حقوقمه شمارش تغيير نکنه؛ مکالمه اینجوری پیش رفت:
+ شاغلین به سلامتی؟
- بله فرهنگی هستم (اینجا کارمو سریع تر راه نداخت... تنها جایی که معلمارو خوب تحویل میگیرن بانکه #ضمانت)
+ منم میخواستم معلم شم
- خوب شد که نشدین :)
بعد رفتم اداره پست دوتا کتاب پست کنم مکالمه با خانم پشت باجه اینجوری پیش رفت:
+ دانشجویی؟
- شاغلم، گفتم بیکار نباشم ارشدم میخونم
+ چه خوب منم میخوام ارشد بخونم؛ کارت چیه؟
- معلمم
+ عه خوش به حالت منم دوس داشتم معلم بشم
- فرقی نداره کارمندیه دیگه
+ پست کار سنگینیه واسه دخترا؛ بعضی وقتا مجبور میشیم بسته های سنگینو جا به جا کنیم...
همه دوس دارن معلم بشن چون به نظرشون کار راحتیه و بیکاری زیاد داره
و اینکه اکثرا فکر میکنن توانایی معلم شدن رو دارن (حتی شما دوست عزیز)
من حاضرم کارمو با هر کارمند دیگه ای تو هر ارگان دیگه ای عوض کنم چون چیزایی رو میدونم که اکثریت جامعه نمیدونن یا نادیده میگیرن
همه میگن ”معلما ۳ ماه تعطیلن و حقوق مفت می گیرن"
اما در واقع معلما کمتر از کارمندای دولتی دیگه تعطیلات دارن
همه ی کارمندا هر سال یک ماه مرخصی دارن.
همه کارمندا آخر هر سال، یک ماه حقوق، پاداش می گیرن
آخر هر ماه به کارمندا حداقل ۸۰ ساعت اضافه کار می دن؛ یعنی در ماه حداقل ده روز پول کاری که اصلاً انجام نشده اضافه میگیرن که معلما اینو ندارن.
در طول سال می شه حداقل ۱۲۰ روز (یعنی ۴ ماه)
پس درواقع با یه ماه پاداش، یه ماه مرخصی و ۴ ماه اضافه کار جمعا ۶ ماه بدون اینکه کاری انجام بدن حقوق می گیرن. حالا سه ماه تابستون معلما خار چشم جماعت شده...
همه ی اینا به کنار کارمندای همه ی ادارات غیر از پاداش عید، مزایای دیگه ای مثل: حق ایاب و ذهاب ، حق مسکن، پاداش های ریالی به مناسبت های مختلف (مثل کارت هدیه ی روز پدر،روز کارمند،مناسبتهای با دلیل و بی دلیل و ....) هم دارن
بیمه درمانیشونم صد برابر بیمه معلم کاربردیه و خیلی چیزا رو پوشش میده دیگه وارد اون بحث نمیشم
کاری ندارم نوش جون همشون ولی کاش یه ذره عقل این مردم بیشتر میرسید.
و کاش عقل خودمم بیشتر میرسید و معلم نمیشدم.
(و اینکه کاش آدم می دونست به چی دقیقا دیسلایک میدین در حالی که سن و سالت به اینکه شغلی رو تجربه کرده باشی نمیخوره، حق نداریم غر بزنیم و از چیزی بنالیم؟)
اول بانک که رفتم آقاهه پشت باجه گفت کارتو بدون تغيير بزنم، گفتم آره لطفا، حساب حقوقمه شمارش تغيير نکنه؛ مکالمه اینجوری پیش رفت:
+ شاغلین به سلامتی؟
- بله فرهنگی هستم (اینجا کارمو سریع تر راه نداخت... تنها جایی که معلمارو خوب تحویل میگیرن بانکه #ضمانت)
+ منم میخواستم معلم شم
- خوب شد که نشدین :)
بعد رفتم اداره پست دوتا کتاب پست کنم مکالمه با خانم پشت باجه اینجوری پیش رفت:
+ دانشجویی؟
- شاغلم، گفتم بیکار نباشم ارشدم میخونم
+ چه خوب منم میخوام ارشد بخونم؛ کارت چیه؟
- معلمم
+ عه خوش به حالت منم دوس داشتم معلم بشم
- فرقی نداره کارمندیه دیگه
+ پست کار سنگینیه واسه دخترا؛ بعضی وقتا مجبور میشیم بسته های سنگینو جا به جا کنیم...
همه دوس دارن معلم بشن چون به نظرشون کار راحتیه و بیکاری زیاد داره
و اینکه اکثرا فکر میکنن توانایی معلم شدن رو دارن (حتی شما دوست عزیز)
من حاضرم کارمو با هر کارمند دیگه ای تو هر ارگان دیگه ای عوض کنم چون چیزایی رو میدونم که اکثریت جامعه نمیدونن یا نادیده میگیرن
همه میگن ”معلما ۳ ماه تعطیلن و حقوق مفت می گیرن"
اما در واقع معلما کمتر از کارمندای دولتی دیگه تعطیلات دارن
همه ی کارمندا هر سال یک ماه مرخصی دارن.
همه کارمندا آخر هر سال، یک ماه حقوق، پاداش می گیرن
آخر هر ماه به کارمندا حداقل ۸۰ ساعت اضافه کار می دن؛ یعنی در ماه حداقل ده روز پول کاری که اصلاً انجام نشده اضافه میگیرن که معلما اینو ندارن.
در طول سال می شه حداقل ۱۲۰ روز (یعنی ۴ ماه)
پس درواقع با یه ماه پاداش، یه ماه مرخصی و ۴ ماه اضافه کار جمعا ۶ ماه بدون اینکه کاری انجام بدن حقوق می گیرن. حالا سه ماه تابستون معلما خار چشم جماعت شده...
همه ی اینا به کنار کارمندای همه ی ادارات غیر از پاداش عید، مزایای دیگه ای مثل: حق ایاب و ذهاب ، حق مسکن، پاداش های ریالی به مناسبت های مختلف (مثل کارت هدیه ی روز پدر،روز کارمند،مناسبتهای با دلیل و بی دلیل و ....) هم دارن
بیمه درمانیشونم صد برابر بیمه معلم کاربردیه و خیلی چیزا رو پوشش میده دیگه وارد اون بحث نمیشم
کاری ندارم نوش جون همشون ولی کاش یه ذره عقل این مردم بیشتر میرسید.
و کاش عقل خودمم بیشتر میرسید و معلم نمیشدم.
(و اینکه کاش آدم می دونست به چی دقیقا دیسلایک میدین در حالی که سن و سالت به اینکه شغلی رو تجربه کرده باشی نمیخوره، حق نداریم غر بزنیم و از چیزی بنالیم؟)