• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور مشکلات غیردرسی کنکور 1402

سلام
من اخیرا سالن مطالعه ام رو عوض کردم چون سالن قبلی زیرزمین بود و کولر دقیقا جلوی من بود
سالن جدیدی که میرم اصلا تایم بندی خوبی نداره
یعنی مراقب اصلا توجهی به تایم ها و سر و صدا بچه ها نداره

مزیت سالن نزدیکی به خونه و سیستم سرمایشی خوب هست
بنظرتون برم سالن قبلی؟
میترسم 50 روز باقی مونده به فنا بره
خب توی اون اولی جات رو عوض کن

برای دوازدهمی ها یعنی فارغ1402 ترمیم معدل هست یا نه؟
مثلا اگر من بخوام پشت بمونم میتونم شهریور ترمیم بدم؟

موقت: بچه ها یه سوال؛ الان مثلا برای تجربی دهم، فکر کنم ادبیات و زیست و یازدهم ریاضی و عربی نهایی شده؛ الان تاثیرشون روی کنکور میانگینش با مستمره، یا اینکه فقط خود آزمون نهایی؟
بچه ها این سوال منم هست.. هر بار یادم میرفت بپرسم🤦‍♀️

اگر قرار بر تاثیر قطعی/ مثبت نمره باشه، فقط و فقط مربوط به نمره کتبی امتحانات نهایی که هماهنگ کل کشور برگزار میشه‌ست
نمرات مستمر هیچ تاثیری ندارن

اگر قرار بر تاثیر قطعی/ مثبت نمره باشه، فقط و فقط مربوط به نمره کتبی امتحانات نهایی که هماهنگ کل کشور برگزار میشه‌ست
نمرات مستمر هیچ تاثیری ندارن
مگه نگفته بودن تاثیر ۵۰-۶۰ درصدی معدل؟ خب الان اون قضیه‌ش چی می‌شه پس؟ یعنی فقط قراره این دوتا درس، نهاییاشون تاثیر بذاره؟

بچه ها این سوال منم هست.. هر بار یادم میرفت بپرسم🤦‍♀️
فقط امتحان نهایی هایی که سال بعد قراره خود سنجش بگیرن رو کنکور تاثیر داره
امسال تاثیر نمیدن

باور کنین خودشون هم نمی‌دونن چیکار میخوان بکنن!

فقط امتحان نهایی هایی که سال بعد قراره خود سنجش بگیرن رو کنکور تاثیر داره
امسال تاثیر نمیدن
پس معاون ما چی میگه دو تا ازمون هماهنگ رو کنکور ممکنه موثر باشه😑

من فردا سنجش دارم
حضوری ثبت نام کردم
ولی الان پشیمونم دلم میخواد فردا آنلاین شرکت کنم نمیتونم عوضش کنم آنلاین بدم؟
نه نمیشه چون پاسخبرگ برات صادر شده

بچه ها گوش دادن این پادکست فوق‌العاده برای کنکوری های امسال مفید و واجبه پس لطفا نا امید نشید.
https://t.me/Moshaver_bahmani/3987

بچه ها شما اون سوال مسخره زبان که تاپیک رو میخواست رو چی نوشتید؟
توی کتاب هرجمله ای داده بود تاپیکش قسمت اولش بود حتی یه مثال هم نزده بود که غیر این باشه. اگه طبق مثال های کتاب بخوایم بگیم باید همون کلمه اول یعنی چیلدرن باشه. اگه هم بخوایم طبق تعریف کتاب بریم (what the paragraph is about) نمیشه با قطعیت گفت چیلدرنه یا ویدیوگیمز! چون واقعا موضوع، راجب هردوش بود. اگه یه ریدینگ بهمون میدادن میشد تشخیص داد، چون هر پارگرافی راجب یه موضوع در ارتباط با topic صحبت میکرد. مثلا اگه topic ویدیوگیمز بود، یه پاراگراف راجب اینکه بچه ها بهتره بازی نکنن و فعالیت فیزیکی داشته باشن حرف میزد. یه پاراگراف راجب اینکه چمیدونم بعضی ویدیوگیم ها میتونن فکر رو باز کنن و ... حرف میزد. یه پاراگراف هم میومد ویدیوگیم ها رو معرفی میکرد و هر کوفت دیگه ای. اون وقت میفهمیدی تاپیک ویدیو گیمه. یا اگه تاپیک، چیلدرن بود، یه جا راجب اینکه ویدیو گیم برای بچه ها خوب نیست حرف میزد، یه جا راجب اینکه نباید بچه ها رو توی این سن مجبور به درس خوندن کرد حرف میزد، یه پاراگراف هم یه چیز دیگه.
ولی اومده یه پاراگراف داده که همه جملاتش به نحوی هم به ویدیوگیمز مربوطه هم به چیلدرن. تازه یکی دوتا جملش هم بود بیشتر به چیلدرن مربوط بود چون داشت میگفت بچه ها باید فعالیت داشته باشن، خب این بیشتر از اینکه ربطی به ویدیوگیمز داشته باشه به اینکه چه کوفتی برای بچه ها بهتره ربط داره :|
ببین مصحح چوب نیست که، اگر جوابت منطقی باشه درست میگیره. این سوالای رایتینگ رو اصلا نمیشه عین کلید نوشت که.
نگران نباش.

آخه من که توضیح ننوشتم که بخواد ببینه منطقیه یا نه، یه کلمه topic رو خواسته بود منم نوشتم چیلدرن. حالا پاسخنامه رو نگاه میکنم نوشته ویدیو گیمز
اوه خب چیلدرن خیلی دیگه کلی بوده…

پستم رو خوندی کامل؟

هرچی باشه کلی تر و احمقانه تر از مثال کتاب نبوده که نوشته my sister and I respect our parents بعد برداشته my sister and I رو گرفته تاپیک =|
پستت رو کامل خوندم؛ ولی منطقی نیست که وقتی کل پاراگراف راجع به این بوده که چرا بچه‌ها ویدیوگیم بازی میکنن و براشون ضرر داره، بگی تاپیک فقط بچه‌هاست.
اره اگر چیز‌های دیگه‌ای جز بچه‌ها و ویدیوگیم لحاظ شده‌بود حرف تو میتونست درست باشه؛ ولی این متن کلا راجع به ویدیوگیم و بچه‌ها بود.

یعنی میگی باید مینوشتم چیلدرن اند ویدیوگیمز؟ نداریم همچین چیزی و نمیشه. یه قسمت خاص میتونه تاپیک باشه فقط.
ولی اگه تاپیک رو بگیری چیلدرن، کنترلینگ آیدیا رو بگیری اینکه نباید ویدیوگیمز بازی کنن، منطقی درمیاد اتفاقا. کنترلینگ آیدیا کل پاراگراف رو هدایت میکنه، خب اینجا هم کل پاراگراف میتونسته چیلدرن باشه و توسط کنترلینگ آیدیا (نباید ویدیوگیمز بازی کنن) هدایت بشه. درواقع همیشه یه پاراگراف باید موضوعش هردوی تاپیک و کنترلینگ آیدیا باشه نه فقط یکیش. برای همین میگم هم میشه ویدیو گیمز رو گرفت تاپیک، هم میشه چیلدرن رو گرفت، و برای انتخاب بین یه کدومشون باید ریدینگ میداد
نه که اونطوری بنویسی-
منظورم اینه که حتما باید به ویدیوگیمز اشاره میکردی.
ولی خب اگر کنترلینگ ایدیا رو اونطوری نوشتی، احتمالا درست بگیره ازت.
جوابت غیرمنطقی نیست؛ ولی خب ممکنه اینکه “فقط” نوشتی چیلدرن براشون چیز باشه. شایدم مصحح ادم‌حسابی باشه و برات درست بگیره!

توی کنترلینگ آیدیا ویدیو گیمز رو نوشتم. ولی تاپیک رو همون چیلدرن نوشتم.
همم نمیدونم باشه مرسی
نگرانش نباش. دیگه امتحان تموم شد، تمرکزت رو روی امتحانای بعدی بذار.
✨✨

بچه ها شما اون سوال مسخره زبان که تاپیک رو میخواست رو چی نوشتید؟
توی کتاب هرجمله ای داده بود تاپیکش قسمت اولش بود حتی یه مثال هم نزده بود که غیر این باشه. اگه طبق مثال های کتاب بخوایم بگیم باید همون کلمه اول یعنی چیلدرن باشه. اگه هم بخوایم طبق تعریف کتاب بریم (what the paragraph is about) نمیشه با قطعیت گفت چیلدرنه یا ویدیوگیمز! چون واقعا موضوع، راجب هردوش بود. اگه یه ریدینگ بهمون میدادن میشد تشخیص داد، چون هر پارگرافی راجب یه موضوع در ارتباط با topic صحبت میکرد. مثلا اگه topic ویدیوگیمز بود، یه پاراگراف راجب اینکه بچه ها بهتره بازی نکنن و فعالیت فیزیکی داشته باشن حرف میزد. یه پاراگراف راجب اینکه چمیدونم بعضی ویدیوگیم ها میتونن فکر رو باز کنن و ... حرف میزد. یه پاراگراف هم میومد ویدیوگیم ها رو معرفی میکرد و هر کوفت دیگه ای. اون وقت میفهمیدی تاپیک ویدیو گیمه. یا اگه تاپیک، چیلدرن بود، یه جا راجب اینکه ویدیو گیم برای بچه ها خوب نیست حرف میزد، یه جا راجب اینکه نباید بچه ها رو توی این سن مجبور به درس خوندن کرد حرف میزد، یه پاراگراف هم یه چیز دیگه.
ولی اومده یه پاراگراف داده که همه جملاتش به نحوی هم به ویدیوگیمز مربوطه هم به چیلدرن. تازه یکی دوتا جملش هم بود بیشتر به چیلدرن مربوط بود چون داشت میگفت بچه ها باید فعالیت داشته باشن، خب این بیشتر از اینکه ربطی به ویدیوگیمز داشته باشه به اینکه چه کوفتی برای بچه ها بهتره ربط داره :|
سلام.
احتمال داره تجدید نظری در اون سوال انجام بدن.
جزو سوالات ابهام داره.
و از یکی از استادهای بسیار کاردرست زبان من این رو شنیدم.

img_7342_lvyo.jpeg

: )نگران نباشید

Back
بالا