غرغر کنکوری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Karenn
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اب معدنی رو یکم خالی کنیم روش شربت بریزیم چیزی میگن؟

امیدوارم گرم نباشه و نور نزنه رو برگه ام! اگه مثه اون سری سنجش نور بزنه به نصف برگه ام، من کلش رو نمیتونم ببینم:‌((((((
اگه بگم پرده رو میکشن؟:‌(
من شلوارم جیب زیاد داره، کلش رو باید خالی کنم که ببینن؟

بچه ها بعید میدونم به خوراکی گیر بدن کلا

اخه پارسال خیلی گیر ندادن. فقط با دستگاه یه بررسی ساده کردن حتی به پلاستیک دستم نگاه نکردن. امسال تو راهنما قید کردن که خوراکی به جز اب ممنوعه😐

اخه پارسال خیلی گیر ندادن. فقط با دستگاه یه بررسی ساده کردن حتی به پلاستیک دستم نگاه نکردن. امسال تو راهنما قید کردن که خوراکی به جز اب ممنوعه😐
من ندیدم

ما از یه نفر که مسئول برگذاری کنکوره پرسیدیم راجع به گرما و اینا گفتش که چون بعضی ها غایبن امکان جابه‌جایی صندلی وجود داره! درنتیجه اگه مراقبتون میل به اذیت کردن نداشته باشه، اگه بهش بگیرن تو گرما حالتون بد میشه و خیلی اذیت میشین(اغراق سر کنکور ضرر نداره که:دی) میتونه جاتون رو عوض کنه^___^

راستیییی
یه سویشرتی چیزی با خودتون ببرین
اگر مستقیم جلو کولر افتادین _ مثل من/= _ بندازین رو خودتون

استرس ندارم و از اینکه استرس ندارم استرس دارم ولی بازم استرس ندارم ولی باید استرس داشته باشم:‌))))))

استرس ندارم و از اینکه استرس ندارم استرس دارم ولی بازم استرس ندارم ولی باید استرس داشته باشم:‌))))))
نباید استرس داشته باشی
به خودت القا نکن
هرچی که باید میشده شده تموم شده
این دو روز و روز آزمون هرچقدر ریلکس تر باشی همونقدر بازده مغزت بالاتره

کاش زود تموم شه
۳ روز دیگههه
ایتکه نمیدونم آخرین باره که قراره این درسا رو از کتابها دبیرستان بخونم یا نه بده ...

گور پدرش، شل کردم دیگه
فردا میرم هنرو میدم عصری سوالاشو گیر میاریم عمومیاشو تحلیل میکنیم و ظهر پنجشنبه یجوری جشن میگیریم که شب جمعه ای یا پاسگاه باشیم یا بیمارستان

گور پدرش، شل کردم دیگه
فردا میرم هنرو میدم عصری سوالاشو گیر میاریم عمومیاشو تحلیل میکنیم و ظهر پنجشنبه یجوری جشن میگیریم که شب جمعه ای یا پاسگاه باشیم یا بیمارستان
همینه دقیقا
فقط منم دعوت

بچه ها خودکار ابی هم باید ببریم؟ 🤦‍♀️

Back
بالا