Reyhansd
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تویسرکان
- سال فارغ التحصیلی
- 1
خیلیی ممنون ♡کارت ورود به جلستو امضا بزن، خودکارم ببر ولی جان عزیزت سمت پاسخنامه نبرش
خیلیی ممنون ♡کارت ورود به جلستو امضا بزن، خودکارم ببر ولی جان عزیزت سمت پاسخنامه نبرش
در حد سرویس بهداشتی میشهنمیذارن وسط جلسه بیایم بیرون نه؟
شما یادتونه پارسال با چی زیر پاسخنامهتونو امضا کردید؟
انگار اون روز مست بودم، جز خنکی هوا و نور مطلوب سالن و نگاه سنگین مراقب هیچی یادم نمونده
پس خاصیتشه ((:مگه چیزی امضا کردیم؟
من با مداد گمونم، چون یادم نمیاد بجز اتود چیزی برده باشم پارسال ((:پس خاصیتشه ((:
آره دیگه
یادمه زیرش یکی دو تا چیز رو نوشتیم و امضا کردیم
پاسخنامههای آزمایشی سنجش هم دارن اون قسمتو
سایت کانون قراره بذاره. تاملند هم گفته قراره لایو برای تحلیل عمومی ها داشته باشهبچه ها دبیری یا کانالی میشناسین که کلید احتمالی برای عمومی هنر امروز گزاشته باشه ؟!..
تا کی به نطرتون دبیرا تحلیل میکنن ازمون امروز رو ؟
سلام ممنون ♡سایت کانون قراره بذاره. تاملند هم گفته قراره لایو برای تحلیل عمومی ها داشته باشه
نه گفتن قراره ساعتشو اطلاع بدنسلام ممنون ♡
نمیدونی کی میزارن؟
میشه لطفا هر وقت گزاشتن اینجا یه خبری بدی ♡نه گفتن قراره ساعتشو اطلاع بدن
ماز هم تحلیل میذاره، سایت یا کانالشو ببینمیشه لطفا هر وقت گزاشتن اینجا یه خبری بدی ♡
حوزه شما ساعت دیجیتال میزاشتن؟:(- متن عربی امروز هم مثل پارسال بجای عین صحیح، عین خطا میخواست.
- مقنعهم رو اولش از دوتا مراقب جدا جدا پرسیدم که میتونم بذارم روی سرم؟ چون تنگ بود =)) و گفتن نه و یکیشون کمک کرد گشادش کنم. وسط آزمون اینقددددر گرم بود که دیگه خودم در آوردم و اون شکلی که کلهمون از پایینش بیرونه پوشیدم و کسی چیزی بهم نگفت ولی بغلیم دور گردنش بود بهش تذکر دادن =))
- به خوراکیا هم کاری نداشتن :-؟
- امانات هم داشتن که وسیلهمون رو بذاریم :-"
از تاریخ ادبیات سوال نداده بودن! سوالات تناسب مفهومی نسبت به سال گذشته کمی سختتر بود. آرایه مثل همیشه بود.ادبیات سخت بود امروز؟
دینی آیات و ابیات بیشتری داشت. به نظرم زبان انگلیسی مثل سال قبل بود. عربی هم به نظرم خیلی فرق نکرده بود نسبت به سال قبل.باقی عمومیها چطور بود