Cloudy
:)
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مرند
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
ریاضی ها سوالا چطور بود؟
تو این کانال به صورت غیر رسمی سوال هاش رو گذاشتنتیپ تستا چجوری بود؟ از این سوال ترکیبیای دینامیک و کاروانرژی داده بودن؟
منم نرسیدم بزنم با اینکه کلیم کار کرده بودمشنسنی لعنت بهشونبچه ها یه سوال
من امروز برا متن عربیم وقت کم اوردم و مطمئنم به خاطر اون تایمی بود که سر بازکردن دفترچه ها و پر کردن اطلاعات و انگشت زدن و اینا گذاشتم نرسیدم
چون ۵ دقیقه نشه ۲/۳ دقیقه قشنگ از تایمم رفت که من معمولا تو همین تایم اون متنو میزنم
هیچ راه حلی نداره که این مسخره بازیه رو بزارن اخر انجام بدیم؟
شیمیشو فقطفیزیک پشمک بود
ریاضی متوسط رو به بالا و وقت گیر
نظرت راجع ب ریاضیشیمیشو فقط
برای فردا ۶ تا مداد ساده دارم، یکی کلفت و دو تا شکلات کرمی و مقدار بیش از مورد نیازی شکلات تلخ
ولی خب اینطوری خیالم راحت تره خیلی!
تو یه ویدیو دیده بودم میگفتش شکلاتای کاکائویی نبرید چون هوا گرم آب میشن بعدا باز کردنی دستتون و کثیف میکنن و تا تمیز شه میره رو اعصاب و اینجور چیزابرای فردا ۶ تا مداد ساده دارم، یکی کلفت و دو تا شکلات کرمی و مقدار بیش از مورد نیازی شکلات تلخ
ولی خب اینطوری خیالم راحت تره خیلی!
علاوه بر این یکی از فامیلامون پاک کنش سر جلسه گم شده بود. برای همین میگن وسط پاک کن و سوراخ کنید و نخ رد کنید و به مچ دستتون ببندید تا مشکلی براتون پیش نیادتو یه ویدیو دیده بودم میگفتش شکلاتای کاکائویی نبرید چون هوا گرم آب میشن بعدا باز کردنی دستتون و کثیف میکنن و تا تمیز شه میره رو اعصاب و اینجور چیزا
و منی که انقدر پیاده روی کردم که پاهایم درد گرفته ولی همچنان احساس خستگی نمیکنمیکی از ترسام این بود که شب خوابم نبره ولی با پیاده روی صبح انقدر خسته شدم که از ساعت ۸ خوابم میاد