• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

غرغر کنکوری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع کولی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها پیشنهاد میکنین کدوم بخش حفظی شیمی رو مرور کنیم؟ اونکه سوالای چالشی داشته

برای فردا ۶ تا مداد ساده دارم، یکی کلفت و دو تا شکلات کرمی و مقدار بیش از مورد نیازی شکلات تلخ:))
ولی خب اینطوری خیالم راحت تره خیلی!

برای فردا ۶ تا مداد ساده دارم، یکی کلفت و دو تا شکلات کرمی و مقدار بیش از مورد نیازی شکلات تلخ:))

من کارت ورود به جلسمو پرینت نگرفتم هنوز😂 فایلش تو گوشیمه😂 چه خبرتونه

بچه هااا شیمی چی بیشتر مرور کنم؟

تو یه ویدیو دیده بودم میگفتش شکلاتای کاکائویی نبرید چون هوا گرم آب میشن بعدا باز کردنی دستتون و کثیف میکنن و تا تمیز شه میره رو اعصاب و اینجور چیزا 🥲

تو یه ویدیو دیده بودم میگفتش شکلاتای کاکائویی نبرید چون هوا گرم آب میشن بعدا باز کردنی دستتون و کثیف میکنن و تا تمیز شه میره رو اعصاب و اینجور چیزا 🥲
علاوه بر این یکی از فامیلامون پاک کنش سر جلسه گم شده بود. برای همین میگن وسط پاک کن و سوراخ کنید و نخ رد کنید و به مچ دستتون ببندید تا مشکلی براتون پیش نیاد

دوستان این و تو یکی از چنلا دیدم گفتم شاید به دردتون بخوره :)

۱.مفهوم ابیات و رابطه آنها را با آیات و روایات مرور کنید
۲.احکام روزه را حتما یادبگیرید.
۳.به گفتگوهای درس برزخ و آخرت توجه کنید.
۴. انسانهایی که در بهشت گرامی داشته می شوند توجه کنید.
۵. به آیه ماهذه الحیاه الدنیا الا لهو... لوکانوا یعلمون توجه داشته باشید
۶. به احادیث امام علی و امام صادق در موضوع رابطه عفاف و آراستگی توجه کنید.
۷. در آخرین درس دهم به توضیح سوال آیا حجاب سلب آزادی می کند؟ توجه نمایید.
۸.به راهای عزت نفس حواستان باشد.
۹.به توضیح توحید در خالقیت و مالکیت و ربوبیت حواستان باشد + آیه هاشون
۱۰.ابیات درس های ۳و۴و۵ دوازدهم را فورا مرورکنید
۱۱.حواستون به آیات سنت ها باشه
۱۲.تکذیب کنندکان کسانی هستند که یتیمان را از خود دور می کنند⏪عدل⏪لقدارسلنا رسلنا....
————————

یکی از ترسام این بود که شب خوابم نبره ولی با پیاده روی صبح انقدر خسته شدم که از ساعت ۸ خوابم میاد:))

یکی از ترسام این بود که شب خوابم نبره ولی با پیاده روی صبح انقدر خسته شدم که از ساعت ۸ خوابم میاد:))
و منی که انقدر پیاده روی کردم که پاهایم درد گرفته ولی همچنان احساس خستگی نمیکنم :))

اقا به پوشش گیر نمیدن؟ میخوام شلوار یه چیزی تو مایه های دامن شلواری بپوشم که خنکه😂

ولی من اعتراض دارما!من منتظر کیک و آبمیوه بودم ولی به ما یه بیسکوییت خشک و آب معدنی دادن،قبول نیست:)):"

یا خیلی خوب دادم یا خیلی گند زدم:)) حقیقتش زیادی زدم:)) کمی پشیمونم ولی زدم دیگه، یه ماه دیگه ببینم چی میشه:)) آزمون عجیبی بود! اصن فکر نمیکنم کنکور دادم:))

غرغرامو از سطح کنکور کات کردم اوردم اینجا

ولی خداییش نامردی بود...همه‌چیش نامردی بود...اون از لو رفتن سوالا سر صبحی!
اینم از وضعیت ناجور حوضه ها که سر هر دفترچه حداقل ۱۰ دقیقه تایمتو می‌گرفتن واسه امضا و اثر انگشت و صدبار میومدن بالاسرت هی صفحه‌ اول دفترچه رو باید بهشون نشون میدادی و پاسخنامه رو که ببینن امضا کردی و هی حرف می‌زدن!!!

ارزش یکسال درس خوندنم حس می‌کنم رفته زیرسوال... تلاش، علاقه، زحمت هیچی نباید توی ایران ارزش یا معنی داشته باشه! هیچی! توانایی مکیدن روح از بدن را دارند حتی😂😂😂
ته کار اینه می‌رم مترجمی می‌خونم و از صبح تا شب به بهونه‌ی اون می‌تونم کتاب بخونم و فیلم ببینم و تازه به‌خاطرش حقوق هم بگیرم هاها✌😌
امروز مامان-بابام بیشتر از من استرس داشتن😂😂😂 خیلی گناه دارن مامان‌باباها، کلا همه تو ایران گناه دارن... همه!
دیشبم از ساعت ۳ بیدارم ولی الان خوابم نمیاد! و تا صبح فحش می‌دادم به انواع و اقسام "آقا"هاشون و هی رویای اتیش زدشونو ترسیم می‌کردم...به هیچی هم کمتر از اتیش راضی نیستم قشنگ باید ذره ذره وجودشون عذاب بکشه!!!!

حالام می‌رم Patrick Melrose می‌بینم😌

من حس میکنم یه غم بزرگ تالاپی افتاده تو دلم بعد جلسه. یجوری گند زدم که حتی شاید مجاز به انتخاب رشته نشم. آه مادرجان

Back
بالا