- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- سیرجان
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
یه توک پا بیا دارک وبخیر با تشکر
از کدوم سایت؟
یه توک پا بیا دارک وبخیر با تشکر
از کدوم سایت؟
منم در رابطه با علوم کامپیوتر از این گول خورده هامنمیدونم علوم کامپیوتر میخواستم گول خوردم(گفتن موقعیت اپلایش خوب نیست: (()
اینبار نهاین تاپیک و پیاماش پاک میشن؟
مدیر فروش نداریم هنوزخیر با تشکر
از کدوم سایت؟
حسام جون تعریف کنیه خاطراتی دارین زنده میکنین که اصلا بهتره برم بخوابم البته بیشترشون مربوط به دوران راهنماییه. در گذار دوران بلوغ بودیم.
خوابگاه میتونه جای زیبا و پرخاطرهای بشه. نگرانش نباشین
امیدوارم بهتون خوش بگذره
خب حله پسمن خودم هستم
خدایا تا قبل اینکه ابروی حسام پیش ما بره سازمان سنجش نتایجو اعلام کنهحسام جون تعریف کن
در این مورد خوندم که می گن <اصلا وارد این چیزا نشین و اعتیاد اوره>تست گل و سیگار
ناگفته بسی به بود از گفتهی رسواحسام جون تعریف کن
نگو که بعضیا اینکارو نمیکننیکی از نکتههای فان خوابگاهم الان یادم افتاد بگم
ما هیچ وقت بعد از غذا خوردن ظرفامونو نمیشستیم. شستن ظرفا کار قبل از غذا بود(چون عملاً ظرفی نداشتیم که توش غذا بخوریم مجبور میشدیم بشوریمشون)
من یک کنکوری منتظر نتایجم، این چه طرز جواب دادنه؟ناگفته بسی به بود از گفتهی رسوا
البته چیز خاصی نبود. کلا خوابگاه های دوران راهنمایی به خاطر قوانین سفت و سختش قانونشکنیهای دلپذیری هم داره.
منم رزومه بفرستم ؟ من سابقه زندگی خوابگاهی هم دارم به انواع متدها هم آشنایی دارمخب حله پس
رزومتو بفرست برام، بررسی میکنم: ))
ظرف یکبار مصرف :-``یکی از نکتههای فان خوابگاهم الان یادم افتاد بگم
ما هیچ وقت بعد از غذا خوردن ظرفامونو نمیشستیم. شستن ظرفا کار قبل از غذا بود(چون عملاً ظرفی نداشتیم که توش غذا بخوریم مجبور میشدیم بشوریمشون)
دقیقاً یکی از هماتاقیام تو همون ظرفای کثیف دوباره غذا میخورد و هرچقدرم بهش میگفتیم نکن توجه نمیکرد.نگو که بعضیا اینکارو نمیکنن
بلیرون؟دقیقا روز قبل میانترم کولوژی از صبح تا غروب رفتیم جنگل
یادش بخیررر اولین بار بود خودمون دخترا کباب زدیم و... :)