- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ساوه
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- دانشگاه
- الزهرا
- رشته دانشگاه
- مهندسی صنایع
اولاش این کارو میکردیم ولی گرون درمیومد نمیصرفیدظرف یکبار مصرف :-``
اولاش این کارو میکردیم ولی گرون درمیومد نمیصرفیدظرف یکبار مصرف :-``
لذت غذا خوردن توش نصف میشهظرف یکبار مصرف :-``
یاخدادقیقاً یکی از هماتاقیام تو همون ظرفای کثیف دوباره غذا میخورد و هرچقدرم بهش میگفتیم نکن توجه نمیکرد.
دیگه یه بار با همهی بچهها قرار گذاشتیم ظرفاشو ریختیم تو آشغالی، بعد از اون به بعد یاد گرفت که باید آدم وارانه زندگی کنه
نه نیستدر این مورد خوندم که می گن <اصلا وارد این چیزا نشین و اعتیاد اوره>
درسته:؟
غذای سلف نه لذت دارد نه حرمتلذت غذا خوردن توش نصف میشه
لذت گشادی ولی دوبرابرلذت غذا خوردن توش نصف میشه
بیا برو بچه جانمن یک کنکوری منتظر نتایجم، این چه طرز جواب دادنه؟
نظر علمیش رو نمیدونم.در این مورد خوندم که می گن <اصلا وارد این چیزا نشین و اعتیاد اوره>
آها :-''یاخدا
ولی من منطورم بلافاصله شستن بود
یک خوابگاهی اصیل:مورد داشتیم کیسه فریزر میکشیدن روی بشقاب و غذا رو میریختن روی اون و بعد از هر بار خوردن غذا کیسه رو مینداختن دور که لازم نباشه بشقاب رو بشورن
همینجا گفتی که اگر نشه کشید که فایده ندارهنه نیست
ولی گلو بعضیا میگن اعتیاد شدید میاره . ما که معتاد نشدیم والا
قرص اکستازی و رفتن به پارتی ها چیییییییییی؟نظر علمیش رو نمیدونم.
ولی اگه اعتیاد به گوشی و نوتیف چک کردنم اعتیاد در نظر بگیری جواب اونم حتما بله است.
ولی تجربه شخصی:
ما سه تا بچه مثبتی بودیم که هیچ کدوم تا حالا دست نزده بودیم به این جور چیزا
با اگاهی ازین که ممکنه خیلی خوش بگذره و بعدا باز بخوایم (و یا معتاد شیم) زیر نظر و اموزش یه دوست حرفهای مون تست کردیم و هیچ کدوم نمیخواستیم معتاد شیم. جاست فقط برای تجربه
من به شخصه خیلیم بیعرضه بودم و اصطلاحا چس دود میکردم. هر یه پک ۵۵۶۷۳ تا سرفه : ))
در نهایت به من لذتی نداد خود نفس عملش، ولی دور هم بودنش و اینا بسی خوش گذشت...
هلومسربلیرون؟
مثل اینکه همینطوره.در این مورد خوندم که می گن <اصلا وارد این چیزا نشین و اعتیاد اوره>
اینم اضافه کنم که اگه تصورت از اعتیاد اینجوریه که یه بار مصرف میکنی، بعد دیگه قدرت ارادت رو از دست میدی در مورد استفاده کردن ازش و انگار بعد اون یه بار دیگه نمیتونی خودتو کنترل کنی و هی میخوای و هی میخوای نه اصلا اینجوری نیستنظر علمیش رو نمیدونم.
ولی اگه اعتیاد به گوشی و نوتیف چک کردنم اعتیاد در نظر بگیری جواب اونم حتما بله است.
ولی تجربه شخصی:
ما سه تا بچه مثبتی بودیم که هیچ کدوم تا حالا دست نزده بودیم به این جور چیزا
با اگاهی ازین که ممکنه خیلی خوش بگذره و بعدا باز بخوایم (و یا معتاد شیم) زیر نظر و اموزش یه دوست حرفهای مون تست کردیم و هیچ کدوم نمیخواستیم معتاد شیم. جاست فقط برای تجربه
من به شخصه خیلیم بیعرضه بودم و اصطلاحا چس دود میکردم. هر یه پک ۵۵۶۷۳ تا سرفه : ))
در نهایت به من لذتی نداد خود نفس عملش، ولی دور هم بودنش و اینا بسی خوش گذشت...
آیسپکهای شب زمستونولی این که تو هرساعتی از شبانه روز میتونستی یکی رو پایه کاری که میخواهی کنی پیدا کنی هم جذاب بود
+ املت های نصفه شب