- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
تو نیاز نیست چیز خاصی بدیاگه دعاشون بگیره من شام میدم و بعد شام ناپلئونی
اون چیزای زائدو رو از جملهت حذف کن
تو نیاز نیست چیز خاصی بدیاگه دعاشون بگیره من شام میدم و بعد شام ناپلئونی
اشکال نداره همه یه روز تازه وارد بودن و با ادبیات سمپادیا، غریبه. خودمم همین بودم. زمان بده.مطمئنم هنوز نگرفته
من توانایی مالی شام رو که ندارم خداییش ( مگه اینکه خودم براتون بپزم ) ولی خب میتونم یه جعبه شیرینی از سر کوچه بخرماگه دعاشون بگیره من شام میدم و بعد شام ناپلئونی
نذاشتی کهیعنی هنوزم میتونی ایستگاهش کنی
با این لاکی که میرنی نپزی سالمتر میمونیممن توانایی مالی شام رو که ندارم خداییش ( مگه اینکه خودم براتون بپزم ) ولی خب میتونم یه جعبه شیرینی از سر کوچه بخرم
تو دعا کن من قبول بشم، شام تورو هم خودم میدممن توانایی مالی شام رو که ندارم خداییش ( مگه اینکه خودم براتون بپزم ) ولی خب میتونم یه جعبه شیرینی از سر کوچه بخرم
والا این ایموجی سایت که انگار داره پاهاشو لاک میزنه عوض دستاشبا این لاکی که میرنی نپزی سالمتر میمونیم
خب بچه ها پلن عوض شد بریم برای ممدرضا دعا کنیمتو دعا کن من قبول بشم، شام تورو هم خودم میدم
مگه این که همو بگیرین و سام عروسیتون باشهتو دعا کن من قبول بشم، شام تورو هم خودم میدم
اینقدر این چندوقته بحث اینچیزا بوده ازش تنفر پیدا کردممگه این که همو بگیرین و سام عروسیتون باشه
ولی ایده بدی نیستا دست پختمم خوبه، ناخونی هم ندارم که لاک بزنم شام دومتونم با خودممگه اینکه خودم براتون بپزم
من توانایی مالی شام رو که ندارم خداییش ( مگه اینکه خودم براتون بپزم ) ولی خب میتونم یه جعبه شیرینی از سر کوچه بخرم
نخوندمولی ایده بدی نیستا دست پختمم خوبه، ناخونی هم ندارم که لاک بزنم شام دومتونم با خودم
نیاز بود واقعا.-عه صندلی امین روحی اومد بالا^_^ سبزم تو جواباش زیاد داره^^
-جواب بچهها بهش بود! -___-
کی داده کی گرفته:مثل مزایده ها شده اینجا.
+شیرینی میدم.1
شیرینی میدم.2
_نه نه من شام میدم.
میخواد شام بده.1
میخواد شام بده.2
میخواد شام بده.3
@زمستون اگه شام ندی آبرو برات نمیزاریم ^____^
چی دوست داری عاسیسم؟مثل مزایده ها شده اینجا.
+شیرینی میدم.1
شیرینی میدم.2
_نه نه من شام میدم.
میخواد شام بده.1
میخواد شام بده.2
میخواد شام بده.3
@زمستون اگه شام ندی آبرو برات نمیزاریم ^____^
واقعا داشتم فکر میکردم که نمک خور ها دیگه نیستن و فقط خودم موندم. مرسی از شما واقعانمک مومن نمک