کنکور شب‌نشینی اعلام نتایج

وضعیت
موضوع بسته شده است.
من حتی عمومی زبان رو هم بهتر از تجربی دادم :))
دقیقا! :)) با اینکه خیلی داشتم شل تر تستا رو‌ میزدم و اونقدر به زمان اهمیت نمیدادم ولی تهش هم تایم بیشتری داشتم هم حس میکردم بهتر دادم

منم زبان دادم و بالکل امیدم ب همین زبانه.
دقیقا! :)) با اینکه خیلی داشتم شل تر تستا رو‌ میزدم و اونقدر به زمان اهمیت نمیدادم ولی تهش هم تایم بیشتری داشتم هم حس میکردم بهتر دادم
اگه کنکور تجربی هم مثل زبان بی اهمیت طور میدادین بهتر میشد؛ قائدش همینه اصلا، بی اهمیت باید کنکور داد تا خوب بشه

"🔴 نتیجه اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۱ تا دو روز دیگر اعلام می‌شود

🔹فاطمه زرین آمیزی سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور از انتشار نتیجه اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۱ اوایل هفته‌ی آینده خبر داد و گفت: بعد از اعلام نتیجه اولیه و مشاهده نمرات و رتبه کسب شده در آزمون، همچنین پس از انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشته های پذیرش با آزمون و با سوابق تحصیلی، داوطلبان می‌توانند نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.
@sanjabbook
"

گفتیم خندیدم کافیه. حالا دیگه واقعا مثل چی استرس گرفتم :‌(

🔹فاطمه زرین آمیزی سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور از انتشار نتیجه اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۱ اوایل هفته‌ی آینده خبر داد و گفت: بعد از اعلام نتیجه اولیه و مشاهده نمرات و رتبه کسب شده در آزمون، همچنین پس از انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشته های پذیرش با آزمون و با سوابق تحصیلی، داوطلبان می‌توانند نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.
@sanjabbook
"

۹م میاد؟؟؟

@sanjabbook
"

این فیکه مثل اینکه
فاطمه زرین آمیزی سخنگوی قبلی سازمان سنجش بود

دوستان پارسال ۱۹ مرداد اومد.خودتون رو اذیت نکنید.حوالی ۱۵ ام میاد.زودتر گمون نکنم.

دوستان پارسال ۱۹ مرداد اومد.خودتون رو اذیت نکنید.حوالی ۱۵ ام میاد.زودتر گمون نکنم.
حاججییییییییی چی میگیییییی :))
من پارسال بودم دیگه عصر ۱۰ مرداد اومد :))

@sanjabbook
"

خیلی جاها زده بودن فردا و پس فردا خیلی محتمل است :))

بنازم به این تربیت.
به به پسرم.
پس اومدم تو شهر برنامه آشه
می‌خوریم تا اون جایی که جاشه
زنگ می‌زنم بچه‌ها بریزن شهرو به هم یه پا حادثه باشه yo🖖

اینجا جاش نیست حالا
ولی من شب اعلام نتایج باید برم تو کوچه بخوابم :))

چگونه فامیل های خود را بپیچانیم؟ 15 نمره
فامیل قابل پیچوندن نیست
خودت باید بگی راضی بودم مثلا
یا راضی نبودم
خ.ب شد
بد شد
بد نشد
قابل قبول بود
یه جوری که باتلاق شه و سعی کنی خودت تنهایی دربیای ازش اونا بمونن توش. خونواده هم توجیه کنی که من بدم میاد بقیه یدونن.

اینجا جاش نیست حالا
ولی من شب اعلام نتایج باید برم تو کوچه بخوابم :))

چگونه فامیل های خود را بپیچانیم؟ 15 نمره
اگه فامیل دوره بگو اول دور دهنتو پاک کن تا بگم، اگه نزدیکه حدودی بگو، مثلا بگو خودم راضیم یا اونطور که میخواستم نشد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا