- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
-
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- رشته دانشگاه
- علوم تغذیه
ولی این کنکور احتمالا اولین شکست رسمی تحصیلی من خواهد بود و نمیدونم قراره چه واکنشی نشون بدم و استرسش رو گرفتم! "-:
من یه ظرفیتی داشتم که خودشون اومدن با سوالای بیخود پرش کردن ((: دیگه بعد اعلام نتایج هر چی بپرسن جوابش " به تو چه " ساینجا جاش نیست حالا
ولی من شب اعلام نتایج باید برم تو کوچه بخوابم
چگونه فامیل های خود را بپیچانیم؟ 15 نمره
اگه کسی همچین گوهی بخوره پا میشم یکی میزارم زیر گوششمخصوصا اینکه میخوان ازت بپرسه چه رشته ای میخوای بری و از اونجایی که باب میل اونا نیست قراره برن بالای منبر که نههه برو فلان رشته
شک نکن میخورن. من حتی در طول سال هم میشستن برام حرف میزدن که اره برو فلان رشتهاگه کسی همچین گوهی بخوره پا میشم یکی میزارم زیر گوشش
دست پیش بگیر که پس نیفتیاینجا جاش نیست حالا
ولی من شب اعلام نتایج باید برم تو کوچه بخوابم
چگونه فامیل های خود را بپیچانیم؟ 15 نمره
وای وایمخصوصا اینکه میخوان ازت بپرسه چه رشته ای میخوای بری و از اونجایی که باب میل اونا نیست قراره برن بالای منبر که نههه برو فلان رشته
یادش به خیرفامیل هیچی من هم بتونم بابامو راضی کنم که فرهنگیان نه راهم میدن نه بدرد من میخوره شهرو شیرینی میدم
آخر همین فرهنگیانو میکنن تو پاچمون، ببین کی گفتمفامیل هیچی من هم بتونم بابامو راضی کنم که فرهنگیان نه راهم میدن نه بدرد من میخوره شهرو شیرینی میدم
میگم مامان تلفنو بکشیم میگه نه من میخوام جواب بدم :////دست پیش بگیر که پس نیفتی
من از فردا شب استوری های مربوطه رو میذارم.
ری اکشن نگاه چپ چپ نداریم چرا :/وای وای
عموی مادرم که واقعا چندساله ندیدیمش زنگ زده بود گفته بود آره غزلو بفرست دبیری ریاضی عسل هم بره پرستاری چیزی بشه .-----.
تازه طفلی باکراهت هم میگفت اینارو.
که ریاضی آینده نداره و فلان
(چون دختر خودش پزشکی میخونه -____- )
منم سنگر نهاییم همون مصاحبه اسیادش به خیر
رفتم مصاحبه هر چی دوس داشتم گفتم دیگه دنبالم نیومدن
فرهنگیان نبود ولی
در کل بزن پایینتر. اونا جای ت زندگی نمیکنن. هر چی دوس داری خودت بزن. اگه نشد مخفیانه بزن.
بفرست منم بذارمدست پیش بگیر که پس نیفتی
من از فردا شب استوری های مربوطه رو میذارم.
جوریکه بابای من داده پیش میره فعلا تا نصفه تو پاچه امهآخر همین فرهنگیانو میکنن تو پاچمون، ببین کی گفتم
من بچه مثبت فامیلم روم نمیشه بگم :" تازه دور نداریم همه دور نزدیکن :"اگه فامیل دوره بگو اول دور دهنتو پاک کن تا بگم، اگه نزدیکه حدودی بگو، مثلا بگو خودم راضیم یا اونطور که میخواستم نشد
من یه ظرفیتی داشتم که خودشون اومدن با سوالای بیخود پرش کردن ((: دیگه بعد اعلام نتایج هر چی بپرسن جوابش " به تو چه " س
اه آرهمخصوصا اینکه میخوان ازت بپرسه چه رشته ای میخوای بری و از اونجایی که باب میل اونا نیست قراره برن بالای منبر که نههه برو فلان رشته
شرایط مشابه داریم عزیزم، ولی من فعلا بخاطر اون قضیه برداشت و اینا راه فرار دارمجوریکه بابای من داده پیش میره فعلا تا نصفه تو پاچه امه