- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- =)
- سال فارغ التحصیلی
- 00
شعت
نزدیکیمااا
نزدیکیمااا
حالا نمک ک منطقی تره انصافا، ولی چرا من هیچکدومو نمیریزم تو حلیم؟واقعا داشتم فکر میکردم که نمک خور ها دیگه نیستن و فقط خودم موندم. مرسی از شما واقعا
نگران نباش من دارم یادداشت میکنم بعد لیستو میدم دست داداشیا ردیفش کنن.الان همتون میگید شیرینی میدیم شیرینی میدیم، بعدش پشت سرتونم نگاه نمیکنید و ما میمونیم و قول هایی که گرفتیم
حلیم پرو پلاس:با عسل و دارچین میل میکنیم حلیم رو
آره همون آش بهترهچه جنایهایی که علیه این حلیم طفلی انجام میدید شما
بنازم به این تربیت.آره همون آش بهتره
مرسی که منو قاطی این شکرخورها تنها نذاشتیواقعا داشتم فکر میکردم که نمک خور ها دیگه نیستن و فقط خودم موندم. مرسی از شما واقعا
از معدود مواردی که بابت خراسانی بودن خوشحالم ((:مثلا سمت خراسان حلیماش خیلی سفته و گوشتش بیشتره
منظورشون بوده هفتمین باره۷ تا امین باره؟ هه؟
من هم تجربی دادم هم زبان هم هنرسلام بچه ها کسی از شما اینجا هست که کنکور زبان داده باشه؟؟
حالا من بار اولم بود که کنکور زبان میدادم تمام امیدم به همین زبانه بوذ بعد دیدم برا ریدینگش مقاله پژوهشی زیست شناسی آورده اینم شانس مایهمن هم تجربی دادم هم زبان هم هنر
منتها اطلاعات زیادی ندارم صرفا میخواستم قدرت گند زدنمو تو همه زمینه ها بسنجم
میخوام بگم که تو تجربی خیلی بیشتر قدرت گندمونو فهمیدیممن هم تجربی دادم هم زبان هم هنر
منتها اطلاعات زیادی ندارم صرفا میخواستم قدرت گند زدنمو تو همه زمینه ها بسنجم
من دادمسلام بچه ها کسی از شما اینجا هست که کنکور زبان داده باشه؟؟
من حتی عمومی زبان رو هم بهتر از تجربی دادممیخوام بگم که تو تجربی خیلی بیشتر قدرت گندمونو فهمیدیم
چی گفتم اصنمن دادم
من حتی عمومی زبان رو هم بهتر از تجربی دادم
من که فقط سر جلسه چنتا زدم که خالی نداده باشم همه امیدم زبان ولی خب ما مثبت میندیشم چون کلمات قدرت دارند از کلمه "گند زدم" استفاده نمیکنممن دادم
من حتی عمومی زبان رو هم بهتر از تجربی دادم
چرا یاد تصویر در آینه های موازی افتادمچی گفتم اصن
اخه دوبار زدم رو ریپلایچرا یاد تصویر در آینه های موازی افتادم
به نقل از به نقل از ؟
احسنت مثبت بیاندیش :)