کنکور شب‌نشینی اعلام نتایج

وضعیت
موضوع بسته شده است.
نمیشه من برم خوابگاه پسرونه؟ حس میکنم با بیشتر دخترا ها کنار نیام و دعوا کنیم و یا از حرفاشون حوصله ام سر بره:‌( وای تازه اصن راحت نیستم با این همه دختر یه جا باشم:))
بگین که جای مخصوص لباس عوض کردن وجود داره:‌( بزرگترین مشکلمه:))
جسارت نباشه ولی پسرا از خداشونه:-"

ببینید، روز اول کت باز و یه نمه اریب توی خوابگاه؛ نفر اول که زر مفت زد رو یه چک افسری بزنید: در طول سال آرامش را تجربه کنید

بیا بریم یه تایلند دارم رپ می‌خونه
این مسابقه و شوخی نیست ولی اوکی
تصورم از گفته ی کاربر پهلوی این بود که قراره مسابقه ی سوسک خوری یا خوابیدن در قبرستان تجربه شه

نمیشه من برم خوابگاه پسرونه؟ حس میکنم با بیشتر دخترا ها کنار نیام و دعوا کنیم و یا از حرفاشون حوصله ام سر بره:‌( وای تازه اصن راحت نیستم با این همه دختر یه جا باشم:))
جای مخصوص لباس عوض کردن وجود نداره :))

ولى جدا فكر كنم اون موقع خوابگاه رو هم با مضراتش هم با محاسنش از دست دادم.

ولی لباس بپوشید همیشه. لباس پوشیدن بد نیست.
بايد سر چه چيزايى ملت رو قانع كنيم :))

ولی جدی اگه هم‌اتاقیا اندازه ما حساس نباشن چی؟ :"
یه معجونی هست می‌خری روزانه سه بار میریزی توی غذاشون به مرور حساس می‌شن . ( ایح ایح ایح)

ــــــــــــــــــــــــــــ
صحبت می‌کنین، کارگر نیفتاد اتاقتو عوض میکنی و میری با ادمایی که درجه حساسیت مشابه دارین

ما هرسال یه سری ادورتایزمنت داشتیم که به در و دیوار خوابگاه چسپیده بود و نوشته بودن که مثلا به هم اتاقی تمیز ( با توصیف بیشتر که مثلا به هر روز شستن ظرفا حساس باشه و ...)، درس خون، ساکت و ... نیازمندیم
شمارم میذاشتن زیرش که بخوای زنگ بزنی و قرار مدارا تونو بذارین و سنگاتونو وا بکنین

اگر حاضر به تعویض شد ولی بازم کنار یه مشت ادم انرمال بیوفتی چی
download_r2e2.jpeg

با این خیلی موافقم 🤣 🤣 🤣
من کلا ابم با هیچ دختری بیشتر از دو روز تو ی جوب نمیره با پسر تا پنج سال هم دیده شدع

ولی چجوری میدونین که چقد حساسین؟ من واقعا از ری‌اکشن‌هایی که ممکنه در زندگی گروهی بدم مطلع نیستم. تنها پلنم اینه که اگر صدای آزاردهنده‌ای وجود داشت از هندزفری استفاده کنم و آیه الکرسی نذر کنم که با ارزشی هم اتاق نشم.

همون ترم نمی شه؟:-"
بابا تقریبا یکی دو ترم که بری تو جو خوابگاه قشنگ دستت میاد ادما و تفاوت هاشونو. بعد میگردی ادمای نزدیک به خودتو پیدا میکنی ترم بعد با اونا اتاق میگیری.
حالا یا از شانست با هم اتاقیای ترم یکت اوکی ای .

ولی چجوری میدونین که چقد حساسین؟ من واقعا از ری‌اکشن‌هایی که ممکنه در زندگی گروهی بدم مطلع نیستم. تنها پلنم اینه که اگر صدای آزاردهنده‌ای وجود داشت از هندزفری استفاده کنم و آیه الکرسی نذر کنم که با ارزشی هم اتاق نشم.
حالا منو بگو. من سرم تو کار خودم بود و بحث سیاسی دوس ندارم، اون وقت یه هم‌اتاقی مخالف خودم داشتم که هی به روشای اعصای خورد کن می‌خواست بحثو پیشیکشه و بگه من خوبم تو عنی.

بابا تقریبا یکی دو ترم که بری تو جو خوابگاه قشنگ دستت میاد ادما و تفاوت هاشونو. بعد میگردی ادمای نزدیک به خودتو پیدا میکنی ترم بعد با اونا اتاق میگیری.
حالا یا از شانست با هم اتاقیای ترم یکت اوکی ای .
آدم‌ها یعنی تو جو دانشگاه؟ یا خود بچه‌های خوابگاه (سایر اتاق‌ها)؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا