- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
دهنت صافغذای سلف:
دهنت صافغذای سلف:
ایران درست میش....ما یه پسر داشتیم که گوشواره مینداخت و پشمم نداشت و نکردیمش
مورد داشتیم بچه ها لخت نیمه مادرزاد با حوله داشتن مثل همیشه تردد میکردن بعد یهو با خدماتی مرد در اسانسور مواجهه میشن )نه تو رو خدا یه لخت نیمچهمادرزاده دور هم استفاده میکنیم دیگه این حرفا رو نداره
متاسفانه سرشون تو زندگی اینو و اون خواهد بودآها نه من بستنیو با دوستم شریکی میخورم. میلم برای لیدر بودن هم رفع شده شکر خدا. تنها موردی که به ذهنم میرسه اینه که چون سرم تو زندگی کسی نیست اینکه سر اونا بخواد تو زندگی من باشه خیلی عصبیم خواهد کرد
دهنی خوردن رو نرمال کنیدآها نه من بستنیو با دوستم شریکی میخورم. میلم برای لیدر بودن هم رفع شده شکر خدا. تنها موردی که به ذهنم میرسه اینه که چون سرم تو زندگی کسی نیست اینکه سر اونا بخواد تو زندگی من باشه خیلی عصبیم خواهد کرد
نه اصلا تمایلی هم به بحث ندارم. تحمل فضولی در امورات شخصیمو ندارمبحث نکن.
من با این نذر و نیازا رفتم خوابگاه بعد هماتاقیم یه دختر قمی بود که در ۱۶ سالگی با یه طلبه ازدواج کرده بود. اگر بخوام ازش تعریف کنم تا صبح فردا طول میکشه و خنده و گریه توامان رو تجربه میکنین
بدترین بخشش همینجاست.متاسفانه سرشون تو زندگی اینو و اون خواهد بود
این رو مخه
و البته همهی این رفتارها به تربیت خانوادگیشون برمیگرده
لولهکش، تاسیساتی و برقکار:مورد داشتیم بچه ها لخت نیمه مادرزاد با حوله داشتن مثل همیشه تردد میکردن بعد یهو با خدماتی مرد در اسانسور مواجهه میشن )
من عادت یک گوش فشار دادن رو متکا و یک انگشت کردن تو اون یکی گوش از زمان خوابگاه توم مونده موقع خوابالزامی نداره همه حتما با هم غذا بخورین که اون مدل جویدن رو نروت باشه.
پوینت گوجه رو ولی نفهمیدم به شخصه که چرا اذیتت میکنه : دی
خواب و صدا ولی داستان مهمیه کلا توی خوابگاه. خیلیا سر این مسئله که سنگین سبکی خوابشون یکی نیس و با فلان چیز بیدار میشن داستان دارن و اتاق عوض میکنن و اینا. با هم تایپای خودت بیفتی ولی مشکلی نداری
بری خوابگاه درست میشیپوینتش اینجاس آب گوجه راه میوفته میریزه رو دستشون و من چندشم میشه، حتی اگه طرف دستشو بیست بارم شسته باشه :"
دست خودشونه خب، تو چرا اذیت میشی؟ : دیپوینتش اینجاس آب گوجه راه میوفته میریزه رو دستشون و من چندشم میشه، حتی اگه طرف دستشو بیست بارم شسته باشه :"
+خوابیدن با هنذفریمن عادت یک گوش فشار دادن رو متکا و یک انگشت کردن تو اون یکی گوش از زمان خوابگاه توم مونده موقع خواب
منتال بریک داون براش اتفاق افتاد الانببین میرن دستشویی هم دستشونو میزنن به ماتحت شون : )
یه شرته دور هم میپوشیمواقعا ابا داريد از ظروف دهن زده همديگه استفاده كنيد؟ اينجورى كه زندگى هم نميشه بكنيد.
والا ما که هی اصرار میکردیم دوستمون شلوارشو پاش کنهتو همین سمپادیا دستهای هستن که منتظر لخت کامل کامل کاملتونن و دستهای که نمیتونن جلوتون لباس عوض کنن. شرح مابقی رفتارها هم در خوابگاه.
معایبی هم دارهکلا اولش سنگاتونو وا بکنید سر قوانین اتاق
میشن کامپلیتد : ))بجای اینکه ناراحت باشم قبول نمیشم با خوندن پیامهاتون از خنده پاره شدم