کنکور شب‌نشینی اعلام نتایج

وضعیت
موضوع بسته شده است.
واقعا ابا داريد از ظروف دهن زده همديگه استفاده كنيد؟ اينجورى كه زندگى هم نميشه بكنيد.
یه نیمچه ارزشی داشتیم جلوش هی میخوندیم تا اخوند کفن نشود این وطن وطن نشود. این ترم روش کار کنیم ادم سالم میدیم بیرون :-"

یه نیمچه ارزشی داشتیم جلوش هی میخوندیم تا اخوند کفن نشود این وطن وطن نشود. این ترم روش کار کنیم ادم سالم میدیم بیرون :-"
از هم اتاقیام بدم میومد شب برم اتاق و حس می‌کردم هی دارن آزارم میدن و به زور می‌کشوننم وسط بحث. یکی از نشونه‌هاشون همین بود که من چیزی نمی‌گفتم ولی اونا خیلی منطقی‌تر از کاری که می‌کردین می کردن و واسه خودشون یه ساعت نیم ساعت تیکه پروندن و تمسخر داشتن جلوی من. می‌خواستم بمیرم چون کاری به کارشون نداشتم ولی اونا چرا.

یه بار بگین میخوایم دلیل برای خودکشی بهت بدیم! این حرفا چیه؟ TT
نفس عمیق بکش : ))
ببین من ادمی بودم که خیلی زیاد اتو می‌کردم لباسامو. توی محیط خونه خیلی کسی این مورد توجهش نبود چون اساسا به من توجهی نمیکنن : ))
ولی توی خوابگاه بچه‌ها اینو بهم گفتن و خب در ابتدا سخت بود ولی کم کم این عادت بد/وسواس گونه ترک شد و خب راضیم. ( بعد ۳ سال)
با عادت‌های این چنینی یه مقدار خودت اذیت میشی در دراز مدت به نظر من ( جدای از محیط خوابگاه حتی و توی اجتماع صرفا)....
ولی نمیخوام به زور بگم باید عوضش کنی یا به فاک میری اینجوری تو خوابگاه یا هرچی... ولی خب سخت تره زندگی برات یکم : (

و اما صف دستشویی و آینه اول صبح...

از هم اتاقیام بدم میومد شب برم اتاق و حس می‌کردم هی دارن آزارم میدن و به زور می‌کشوننم وسط بحث. یکی از نشونه‌هاشون همین بود که من چیزی نمی‌گفتم ولی اونا خیلی منطقی‌تر از کاری که می‌کردین می کردن و واسه خودشون یه ساعت نیم ساعت تیکه پروندن و تمسخر داشتن جلوی من. می‌خواستم بمیرم چون کاری به کارشون نداشتم ولی اونا چرا.
مظلوم گیرت اوردن. باید تو اول حمله میکردی

اتو کشیدن واقعا بده
اولین ملاک من برای خرید لباس اینه اتوخور نباشه
اولین کار هم مچاله کردن لباس با تمام قواست :)) اگر چین بخوره حذف میشه :))

نفس عمیق بکش : ))
ببین من ادمی بودم که خیلی زیاد اتو می‌کردم لباسامو. توی محیط خونه خیلی کسی این مورد توجهش نبود چون اساسا به من توجهی نمیکنن : ))
ولی توی خوابگاه بچه‌ها اینو بهم گفتن و خب در ابتدا سخت بود ولی کم کم این عادت بد/وسواس گونه ترک شد و خب راضیم.
با عادت‌های این چنینی یه مقدار خودت اذیت میشی در دراز مدت به نظر من ( جدای از محیط خوابگاه حتی و توی اجتماع صرفا)....
ولی نمیخوام به زور بگم باید عوضش کنی یا به فاک میری اینجوری تو خوابگاه یا هرچی... ولی خب سخت تره زندگی برات یکم : (
ی کاره بیا بگو ورژن دوعه منی دیگه

آخه عجیب بود واقعا
و دلم سوخته بود :)
با این جوی که جامعه داره به سمتش میره، عجیب نیست. خدا رو شکر که فقط لفظی بود و کاری با کارایی که می‌کنم نداشتن.
خیلی می‌بینم هر کسی که با دین و حکومت مخالفه هر جایی که نشونه‌ای از اینا می‌بینه یه تیکه‌ای، توهینی، چیزی میندازه. کم‌تر کسی دست خالی رد میشه حتی اگه هیچ کاری به کسی نداشته باشی

نسل روغن نباتین دیگه. درستش اینه از دهن هم غذا برداریم. از طبیعت بودیم و به طبیعت برگردیم....
بله.ما هم خوابگاه نبوديم،ولى با دوستانمون كه بوديم براى هر پنج نفر يه ظرف بر مى داشتيم.
یه نیمچه ارزشی داشتیم جلوش هی میخوندیم تا اخوند کفن نشود این وطن وطن نشود. این ترم روش کار کنیم ادم سالم میدیم بیرون
هر خوابگاه يك كارگاه انسان سازى.

بچه ها
دستشویی جدا از حمومه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا