روند ثبت نام دانشگاه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Karenn
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
خب تو که دانشگاه شیراز قبول شدی عجله چرا؟ یه خورده بشین استراحت کن تا خودشون اطلاعیه رو کم کم بدن. الان بری دانشگاه می‌بینی رو سردرش نوشته عجله کار شیطونه.
اکچلی میلم به زندگی=صفر
یه بمب بهم وصل کنید برم هم چهارتا جاکش جزغاله کنم و رسالت وطنیمو انجام بدم هم خودم راحت شم از این کوه عن.
img_20220920_161231_8zzv.jpg

img_20220920_160845_540_fsp0.jpg

اکچلی میلم به زندگی=صفر
یه بمب بهم وصل کنید برم هم چهارتا جاکش جزغاله کنم و رسالت وطنیمو انجام بدم هم خودم راحت شم از این کوه عن.
img_20220920_161231_8zzv.jpg

img_20220920_160845_540_fsp0.jpg
طول میکشه اطلاعیه بدن نگران نباش

مثلا اطلاعیه بدن بگن هوی تویی که اولین هدف دانشگاه رفتنت خارج شدن از خانه بود، دوترم مجازی تقدیم بهت ❤️🔥
نه مجازی نمیشه قطعا مگر یه هفته اگر اعتراضات بالا بگیره
اطلاعیه میدن تایم و نحوه ثبت نام رو میگن

نه مجازی نمیشه قطعا مگر یه هفته اگر اعتراضات بالا بگیره
اطلاعیه میدن تایم و نحوه ثبت نام رو میگن
فکر نکنم انگار خود دانشگاه ها ام خوششون اومده ازین قضیه ورودیای جدید رو یکی دو ترم مجازی میزارن بعد حضوری من دوستم شریف بود میگفت بقیه حضوری ان ما جدیدا مجازی احتمالا برای قضیه خوابگاه و سلف و .. هم که شده یکی دو ترم بپیچونن

برای سوابق تحصیلی، توی سایت https://emt.medu.ir ، کلا گزینه سوابق فارغ التحصیلی desabled هست

فکر نکنم انگار خود دانشگاه ها ام خوششون اومده ازین قضیه ورودیای جدید رو یکی دو ترم مجازی میزارن بعد حضوری من دوستم شریف بود میگفت بقیه حضوری ان ما جدیدا مجازی احتمالا برای قضیه خوابگاه و سلف و .. هم که شده یکی دو ترم بپیچونن
شریف حضوری این ترم
سال پیش اینطور بود اونم شامل اکثر دانشگاه ها میشد

تهران هم که قرار بود تا ورود جدیدا غیرحضوری بشه تکذیب کرد خبر رو و همچنان حضوری ادامه داره

سوابق تحصیلی که باید تو این سایت بگیریم
شامل کارنامه ی 602 و کارنامه ی 3 ساله؟
اونا رو باید از مدرسه بگیری
سه تا چیزه
۱. ریز نمرات (همون کارنامه ۳ سال)
۲. گواهی دیپلم
۳. فرم ۶۰۲

• دابل‌لایک
امتیازات: ili
برای سوابق تحصیلی، توی سایت https://emt.medu.ir ، کلا گزینه سوابق فارغ التحصیلی desabled هست
از این سایته چی باید گرفت؟ من امروز صبح رفتم مدرسه سه تا برگه گرفتم(گواهی موقت پایان تحصیل،کارنامه فارق‌التحصیلی،ریز نمرات سه سال)، جز اوناست؟

از این سایته چی باید گرفت؟ من امروز صبح رفتم مدرسه سه تا برگه گرفتم(گواهی موقت پایان تحصیل،کارنامه فارق‌التحصیلی،ریز نمرات سه سال)، جز اوناست؟
از اینجا باید کد رهگیری تاییده سوابق تحصیلی و کد تاییذیه به تحصیل بگیری

• لایک
امتیازات: ili
بچه ها اگر دانشگاتون اطلاعیه رو زده زودتر ثبت نام اینترنتی رو انجام بدین ممکنه زنجیره هک ها باعث قطع شدنشون بشه

فرم ۶۰۲ چیه؟

معافیت تحصیلی رو باید چجوری بگیریم؟

Back
بالا