- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- هعب
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
اصن ی صحبتی شده در رابطه با رابطه مستقیم مصرف مواد و طلاها... 🤣با تریاک فروش صحبت کن
البته هنوز علت معلول داستان رو تشخیص ندادیم متاسفانه😔
اصن ی صحبتی شده در رابطه با رابطه مستقیم مصرف مواد و طلاها... 🤣با تریاک فروش صحبت کن

نمیتونی بری کتابخونه دانشگاه درس بخونی ؟سلام رفقا...ب صحبت هاتون واقعا احتیاج دارم...من داخل خوابگاهم...غیر از من ۳ تا شبانه روزی دیگه هم هست ..اینجا قانونش اینه تا ساعت ۱۱ شب نباید شلوغ کنی و تایم مطالعه اس...ولی این سه تا شبانه وقتی همه ی روزانه ها میرن باهم بلند میگن و میخندن...چند بار اعتراض کردم و حتی ب مسئول اینجا گفتم...حالا باهام لج شدن ...امروز یکیشون گفت الکی ب مسئول گفتی و همش ساز مخالف میزنی..منم گفتم شما ظرفامو استفاده میکنید نشسته میندازید داخل سینک...سروصدا هم میکنین تا روزانه ها میرن..حالا جالبه تا قبل ۱۱ من برم از یخچال یه چی بردارم سه تاشون میخوان بخورنم
دائم وقتی من میخونم سر صدا میکنن ...بنظرتون چکار کنم؟امروز ب حدی عصبی شدم ک حد نداره
چکار کنم اینقدر اذیت نشم...استرس میگیرم پاهام و بدنم شروع میکنه ب لرزیدن و فکرمم درگیر میشه نمیتونم بخونم ...خواهشا راهکار بدید چیکار کنم ک کاراشون برام مهم نباشه و فشار عصبی بهم وارد نشع د همش ذهنم مشغول نشه
به نظرم با این شرایط کتابخونه بهترین گزینه هستسلام رفقا...ب صحبت هاتون واقعا احتیاج دارم...من داخل خوابگاهم...غیر از من ۳ تا شبانه روزی دیگه هم هست ..اینجا قانونش اینه تا ساعت ۱۱ شب نباید شلوغ کنی و تایم مطالعه اس...ولی این سه تا شبانه وقتی همه ی روزانه ها میرن باهم بلند میگن و میخندن...چند بار اعتراض کردم و حتی ب مسئول اینجا گفتم...حالا باهام لج شدن ...امروز یکیشون گفت الکی ب مسئول گفتی و همش ساز مخالف میزنی..منم گفتم شما ظرفامو استفاده میکنید نشسته میندازید داخل سینک...سروصدا هم میکنین تا روزانه ها میرن..حالا جالبه تا قبل ۱۱ من برم از یخچال یه چی بردارم سه تاشون میخوان بخورنم
دائم وقتی من میخونم سر صدا میکنن ...بنظرتون چکار کنم؟امروز ب حدی عصبی شدم ک حد نداره
چکار کنم اینقدر اذیت نشم...استرس میگیرم پاهام و بدنم شروع میکنه ب لرزیدن و فکرمم درگیر میشه نمیتونم بخونم ...خواهشا راهکار بدید چیکار کنم ک کاراشون برام مهم نباشه و فشار عصبی بهم وارد نشع د همش ذهنم مشغول نشه
نه داخل مقدمه کتاب و نه داخل بخشنامه بارمبندی دروس ذکر نشده که طرح سوال ممنوعه، امکان طرح سوال هست.از این بخش بخوانیم و بدانیم هویت هم سوال میاد توی نهایی؟
سلام
وقتتون بخیر
کسی اطلاع داره برای تامین معدل کی باید ثبت نام کنیم ؟
دی ماه هم تامین معدل هست یا باید تا اسفند ؟ خرداد ؟ صبر کنیم ؟
پیشاپیش متشکرم .
من پارسال فروردین ثبت نام کردمسلام
وقتتون بخیر
کسی اطلاع داره برای تامین معدل کی باید ثبت نام کنیم ؟
دی ماه هم تامین معدل هست یا باید تا اسفند ؟ خرداد ؟ صبر کنیم ؟
پیشاپیش متشکرم .
درودیه سوال
راهکاری برای سریع دادن امتحانا دارین ؟
یعنی اینطوریه که معمولا وقتی سوالا رو برای بار اول تموم میکنم ، ۵ دقیقه بعدش برگه هارو میگیرن
حس میکنم خیلییی شل امتحان میدم
اصلا وقت چک کردن دوباره ی جوابا نیست
مگر اینکه واقعا تو اون ماده درسی صفرِ صفر باشیکسی هست که تابحال کلاسای شروع از اسفند رو شرکت کرده باشن؟ تا چه حد تاثیر میتونه داشته باشه؟ برا کسی که هنوز دهمش تموم نشده پیشنهاد میکنین یا نه؟
اگر کنکوری ای اسفند به بعد تایم جمعبندیه نه کلاسکسی هست که تابحال کلاسای شروع از اسفند رو شرکت کرده باشن؟ تا چه حد تاثیر میتونه داشته باشه؟ برا کسی که هنوز دهمش تموم نشده پیشنهاد میکنین یا نه؟
نه. دهمم.اگر کنکوری ای اسفند به بعد تایم جمعبندیه نه کلاس
فقط مطالبی که مشکل اساسی داری
تسلطیه سوال
یعنی اینطوریه که معمولا وقتی سوالا رو برای بار اول تموم میکنم ، ۵ دقیقه بعدش برگه هارو میگیرن
شاید بیربط و به دردنخور، ولی،یه سوال
اول اینکه همه مفاهیم که تو کتاب درسی هست رو بلد باشچطور از پس تستای قرابت معنایی ادبیات جان سالم به در ببریم؟