• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیر درسی کنکور 1403

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Becoming
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام بچه ها
میخواستم بدونم کسی میدونه که اگر شخصی امسال قبول شده باشه ، دانشگاه هم ثبت نام کرده باشه همچنان میتونه برای کنکور 1403 هم ثبت نام کنه یا نه؟

سلام رفقا..من گیر افتادم..عصر ب بعد انگار تازه مغزم باز میشه ولی خب همه میگن خواب شبانه فلان است و ....یعنی واقعا تا دو بخونم مشکلیه؟و اینگه کلا چند ساعت باید پشت هم خواب بود ک خواب کافی باشه برای مغز؟غیر از چرت ظهر یا عصر
ممنون بابت راهنمایی هاتون

سلام رفقا..من گیر افتادم..عصر ب بعد انگار تازه مغزم باز میشه ولی خب همه میگن خواب شبانه فلان است و ....یعنی واقعا تا دو بخونم مشکلیه؟و اینگه کلا چند ساعت باید پشت هم خواب بود ک خواب کافی باشه برای مغز؟غیر از چرت ظهر یا عصر
سلام
توی قید و بند بودن زیاد جالب نیست ولی باید توجه کنی که کنکور قراره ۸ صبح برگزار بشه و شما باید از الان خودت رو تمرین بدی صبح‌ها انرژی و حوصلهٔ حل سوال داشته باشی. لازمه‌ش هم اینه که شب زود خوابیده باشی تا صبح بتونی مثلاً ۶ یا ۷ بیدار بشی. بازم ریتم بدن هر کس فرق می‌کنه ولی مهم‌ترین علتش همینه.
دربارهٔ خواب هم بازم بستگی داره ولی کمتر از ۶ ساعت خواب، توی درازمدت تاثیر جالبی نمی‌ذاره.

برا همه نمیشه یه نسخه پیچید. ببین بدنت کدومو بیشتر میطلبه.
مثالش آرمان زینالی رتبه 9 کشور کنکور97. شب خون بوده، تا لنگ ظهر می خوابیده در عوض شب رو تا صبح بیدار می مونده و درس میخونده. بذار لینک مصاحبه شو بذارم خودت بری ببینی.
https://www.kanoon.ir/Article/213811

ببین آدما متفاوتن پس ویژگی هاشون فرق داره یکی صب مغزش فعال تره و یکی شب
ولی متاسفانه کنکور همه رو عین هم فرض می‌کنه و همه باید صب کنکور بدن
خوب درسته تو شب بهتر یاد میگیری ولی اصلا ارزش نداره که صب سر کنکور مغزت خواب باشه(با خوابیدن فرق داره قطعا اونی که واسه کنکور تلاش کرده سر جلسه خوابش نمیبره)
عادت دادن خودت به شرایط کنکور بهترین کاره
و سوال دوم
خواب واقعا مسئله مهمیه
۶تا۸ ساعت خواب رو باید داشته باشی ولی کمتر یا بیشتر از این بازه نشه البته اگه چرت میزنی بعدازظهر خوب باید این تایم رو ازش کم کنی

سلام بچه ها
میخواستم بدونم کسی میدونه که اگر شخصی امسال قبول شده باشه ، دانشگاه هم ثبت نام کرده باشه همچنان میتونه برای کنکور 1403 هم ثبت نام کنه یا نه؟
بله
محدودیت ها رو برداشتن

• لایک
امتیازات: k.ap
دوستان بنظر شما مغز تا چند ساعت کشش داره در طول روز واسه درس خوندن؟ساعت‌های عجیب غریب شنیدین واسه مطالعه؟

دوستان بنظر شما مغز تا چند ساعت کشش داره در طول روز واسه درس خوندن؟ساعت‌های عجیب غریب شنیدین واسه مطالعه؟
برای هر فردی متفاوته
دنبال چارچوب سفت و سخت نباش
مغز بعضیا ۷ساعت میکشه بعضیا واسه یاد گرفتن همون مطالب ۷ساعته مجبورن۱۵ساعت وقت بذارن
البته تو این زمینه روش مطالعه و سرعت مطالعه و هزاران فاکتور دیگه هم اهمیت داره
من خودم ۱۵ساعت هم میخوندم ولی بعضی از دوستام ۷ساعت اینا میخوندن ولی خوب تعدادشون کمه
ببین حداکثر ساعتی که تو کشش داری و با بازده درس میخونی چه قدره

نظر شخصی من بین ۸ تا ۱۰ ساعته
به جز بازه هایی که آدم ناچارا باید بیشتر وقت بزاره.
البته نظر شخصی من مهم و چیز قابل استنادی نیست

نظر شخصی من بین ۸ تا ۱۰ ساعته
به جز بازه هایی که آدم ناچارا باید بیشتر وقت بزاره.
البته نظر شخصی من مهم و چیز قابل استنادی نیست
من روزی ده ساعت بخونم فیل میشم😢🙂

دوستان برای ترک کافئین کاری میشه کرد؟ ک اون مدت نگیری بخوابی البته

مقدار مصرفت رو کم کن
نمیشه یه دفعه ول کرد
کسلی و سردرد میاره

به بقیه کاری نداشته باش
یه یارویی بود میگفت من ۱۶ ساعت میخونم
من که وقتی زیاد میخونم تا یه ماه حس میکنم خنگ شدم نمیتونم

سلام دوستان میخواستم بدونم که برای سال دهم من شنیدم بعضیا میگن چند منبع برای یه درس داشتن بهتره از با یه منبع پیش رفتن چون اونجوری با سوالای با دیدگاه های مختلف آشنا میشی بنظرتون درسته این حرف یعنی من اگه مثلا ۲۰ تست میزنم همونو از منابع مختلف بزنم ؟

کم کم کمش کن یهو قطع نکن
برای اینکه خوابت نگیره صب یه و بین پارت های استراحت یه حرکات کششی انجام بده و هوای تازه بخور حتما
کیفیت خوابت رو هم بالا ببر معمولا قبل خواب یه لیوان شیر معجزه میکنه.
در کل زیاد آب بخور که خیلی فاکتور مهمیه برای هوشیاری

سلام دوستان میخواستم بدونم که برای سال دهم من شنیدم بعضیا میگن چند منبع برای یه درس داشتن بهتره از با یه منبع پیش رفتن چون اونجوری با سوالای با دیدگاه های مختلف آشنا میشی بنظرتون درسته این حرف یعنی من اگه مثلا ۲۰ تست میزنم همونو از منابع مختلف بزنم ؟
هر چی تست بیشتر بزنی تسلطت روی موضوع بیشتر میشه به شرطی که خوب تحلیل کنی
به شخصه با چند منبعی موافقم به همون دلیل که گفتی ولی بیشتر از اون با دیدن سوالات مختلف از آزمون های مختلف موافق ترم اون خیلی بیشتر کمک میکنه

از همین الان بدون ساعت مطالعه معیار هیچییی نیست
دیدم کسایی که هفته های بالای صدساعت مطالعه داشتن و چهار رقمی شدن
و کسایی هفته هاشون به زور به چهل میرسید(نهایت چهل و پنج)و دو رقمی شدن

مغز هرکس متفاوته؛یکی سریع مطلب رو میگیره اماممکنه هر چهل دقیقه خسته شه اما یکی دیر میگیره و میتونه سه ساعت پشت سر هم بخونه

ایده آل ترین ساعت هفت و نیم تا نه هست(روزی که مدرسه نمیرین)

Back
بالا