اهان یعنی هیچ محدودیت انصراف و اینکه نتونه دانشگاهش رو ادامه بده نداره؟میتونه

خیلی ممنونمم : )))نه
امسال این شکلی بود بعد قبولی میتونستی انصراف بدی

سلامسلام رفقا..من گیر افتادم..عصر ب بعد انگار تازه مغزم باز میشه ولی خب همه میگن خواب شبانه فلان است و ....یعنی واقعا تا دو بخونم مشکلیه؟و اینگه کلا چند ساعت باید پشت هم خواب بود ک خواب کافی باشه برای مغز؟غیر از چرت ظهر یا عصر
ممنون بابت راهنمایی هاتون
برا همه نمیشه یه نسخه پیچید. ببین بدنت کدومو بیشتر میطلبه.سلام رفقا..من گیر افتادم..عصر ب بعد انگار تازه مغزم باز میشه ولی خب همه میگن خواب شبانه فلان است و ....یعنی واقعا تا دو بخونم مشکلیه؟و اینگه کلا چند ساعت باید پشت هم خواب بود ک خواب کافی باشه برای مغز؟غیر از چرت ظهر یا عصر
ببین آدما متفاوتن پس ویژگی هاشون فرق داره یکی صب مغزش فعال تره و یکی شبسلام رفقا..من گیر افتادم..عصر ب بعد انگار تازه مغزم باز میشه ولی خب همه میگن خواب شبانه فلان است و ....یعنی واقعا تا دو بخونم مشکلیه؟و اینگه کلا چند ساعت باید پشت هم خواب بود ک خواب کافی باشه برای مغز؟غیر از چرت ظهر یا عصر
بلهسلام بچه ها
میخواستم بدونم کسی میدونه که اگر شخصی امسال قبول شده باشه ، دانشگاه هم ثبت نام کرده باشه همچنان میتونه برای کنکور 1403 هم ثبت نام کنه یا نه؟

مرسیی : ))بله
محدودیت ها رو برداشتن

برای هر فردی متفاوتهدوستان بنظر شما مغز تا چند ساعت کشش داره در طول روز واسه درس خوندن؟ساعتهای عجیب غریب شنیدین واسه مطالعه؟
نظر شخصی من بین ۸ تا ۱۰ ساعتهدوستان بنظر شما مغز تا چند ساعت کشش داره در طول روز واسه درس خوندن؟ساعتهای عجیب غریب شنیدین واسه مطالعه؟
من روزی ده ساعت بخونم فیل میشم😢🙂نظر شخصی من بین ۸ تا ۱۰ ساعته
به جز بازه هایی که آدم ناچارا باید بیشتر وقت بزاره.
البته نظر شخصی من مهم و چیز قابل استنادی نیست
مقدار مصرفت رو کم کنمن روزی ده ساعت بخونم فیل میشم😢🙂
دوستان برای ترک کافئین کاری میشه کرد؟ ک اون مدت نگیری بخوابی البته

با تریاک فروش صحبت کندوستان برای ترک کافئین کاری میشه کرد؟ ک اون مدت نگیری بخوابی البته
به بقیه کاری نداشته باشدوستان بنظر شما مغز تا چند ساعت کشش داره در طول روز واسه درس خوندن؟ساعتهای عجیب غریب شنیدین واسه مطالعه؟
کم کم کمش کن یهو قطع نکنمن روزی ده ساعت بخونم فیل میشم😢🙂
دوستان برای ترک کافئین کاری میشه کرد؟ ک اون مدت نگیری بخوابی البته
هر چی تست بیشتر بزنی تسلطت روی موضوع بیشتر میشه به شرطی که خوب تحلیل کنیسلام دوستان میخواستم بدونم که برای سال دهم من شنیدم بعضیا میگن چند منبع برای یه درس داشتن بهتره از با یه منبع پیش رفتن چون اونجوری با سوالای با دیدگاه های مختلف آشنا میشی بنظرتون درسته این حرف یعنی من اگه مثلا ۲۰ تست میزنم همونو از منابع مختلف بزنم ؟
از همین الان بدون ساعت مطالعه معیار هیچییی نیستدوستان بنظر شما مغز تا چند ساعت کشش داره در طول روز واسه درس خوندن؟ساعتهای عجیب غریب شنیدین واسه مطالعه؟