Sety
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اسلامشهر
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
الان جدی عمومیا برگشتن؟
خب من قرابتم از همون دهم خوب نبودباز هم باید به تایید نهایی برسه
فعلا اگر کنکوری هستید یه مقدار قرابت بخونید باقیش رو میشه جمع کرد
مرسی واقعا. برای دینی چی؟من دهم مبتکران داشتم
راضی بودم برا ادبیات
کلاس اجباری نیست ولی میتونی بری اگر ضعیفی.
عربی من تکپایههای خیلی سبز رو داشتم با اونها پیش میرفتم. درسنامه رو میخوندم بعد تستهاش رو میزدم عربی کنکورمم بالا زدم بدون کلاس
ادبیات رو از همون دهم من کتابهای نشرالگو هم داشتم. آرایه، دستور، قرابت. هر چیزی میخوندم تستهاش رو سعی میکردم بزنم
عمومی توی دهم خیلی هم نمیخواد سنگین تو برنامهت باشه. برای من خوندنش تو تایمهایی که درسش رو داشتیم یا امتخان و پرسش کفایت میکرد ولی میتونی روتین داشته باشی. شبی نیم ساعت اذبیات بخونی مثلا یا چنین چیزی
ببخشید من هر چی گفتم آخه به یکی بر خورد موندم چه غلطی بکنمعمومی اینقدر هم ترسناک نیست
من هم کنکور عمومی دار داشتم
هم با سوابق
عمومی واقعا بهتره تا سوابقی که عشقی تصحیح میشه. هر کی هر جور دوست داره تراز سوابق میده.
تو توی جو کنکور نیستی و تجربه نداری و با گفتن این حرفها فقط استرس بیجا به بچهها میدی
هنوز شورای نگهبان تایید نکرده️کنکور در سه سال آینده به روال قبل برگزار میشود
نمایندگان مجلس مصوب کردند که کنکور سالهای ۱۴۰۳، ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ به روال سالهای قبل از کنکور ۱۴۰۲ برگزار شود.
وزارت آموزش و پرورش مکلف است تمام زیرساختهای لازم جهت اعمال تاثیر قطعی معدل در تعیین تراز و رتبه شرکت کنندگان در کنکور سال ۱۴۰۶ و بعد از آن را فراهم کند.
راسته؟
البته شما از اول دبیرستان میدونستی قراره عمومیا رو هم تو کنکور داشته باشی (مگه نه؟)عمومی اینقدر هم ترسناک نیست
من هم کنکور عمومی دار داشتم
خیلی با این جمله مشکل دارم ، اینکه میگن برای همس ،فعلا قطعی نشده برگشت عمومیا
درستونو بخونید تا اون موقع
و اگرم برگرده واسه همه اس
ممنونم که مشکلتون رو بیان کردیدخیلی با این جمله مشکل دارم ، اینکه میگن برای همس ،
کنکور رقابته ، اگر قرار بود تو شروع سال ۱۲ ام همه یکجای مسیر باشیم که دیگه برای چی تو پایه درس میخوندیم.
شاید خیلیا میخواستن عمومی خوندن رو تو پایه شروع کنن ، خیلیام از ۱۲
تر و خشک با هم میسوزن اینطوری
به تعبیری ، فرصت فاصله انداختن گرفته شد از مایی که میخواستیم
من الان اصلا یچیزایی میشنوم از تکنیک های تست زنی عمومی که حتی اسمشم نمیدونستمببین
چیری که امسال بچهها ازش ضربه خوردن همین بود
برا نهایی به عمومی توجه نکردن
نمره پایین گرفتن
تهش هم با ابنکه تراز نهایی ۴۰۲ بالاتر از همیشه بود خیلیها ضربه خوردن
باید در هر حال براش وفت گذاشته میشد
عمومی رو نمیشد فقط با شب امتخان جمع کرد
داستان اینجاس تو نخوندی رفیق صمیمیتم نخونده بچه های مدرسه اتونم نخوندن باقی بچه های کشورم نخوندن...من الان اصلا یچیزایی میشنوم از تکنیک های تست زنی عمومی که حتی اسمشم نمیدونستم
البته که من خودم در کل مخالف این تاثیر قطعی معدل بودم و هستم چون ساز و کارش خیلیییی بیشتر از تیپ قبلی کنکور باگ داره و خواهد داشت اما من خودمو ۲ سال با همین سیستم باگ دار جلو بردم ، توقع زیادیه که بخوایم از بچه ها ۲ سالی که اومدن رو برگردن از اول شروع کنن عمومی خوندن رو.
خودمونیم کی به عمومی پایه اهمیت میداد؟
حتی خود معلم ها هم نمیدادن یسری نکات خاص رو میگفتن دیگه کنکور نیست نمیگیم:/
دو حالت داره.. اگه خودت میتونی خودتو منظم کنی و درساتو پیش ببری ک مشاور نمیخواد... اگه ادم شلخته ای هستی و یکی باید چکت کنه هی مشاور لازمه.....سلام من ورودی دهم تجربی هستم و تازه میخوام خوندنو شروع کنم
در مورد برنامه ریزی و نوشتن برنامه و اینا رفتم پیش مشاور یک جلسه ۴۵۰ گرفت
دوستانی که کنکور دادید به نظرتون لازمه مشاور بگیرم؟خیلی سوال دارم که بپرسم و واقعا سردرگمم
اصلا نهایی تشریحی جوری تصحیح میشه ک 18 طرفو بهش 5 میدن تصحیح اول...من یه دونه ترمیم داشتم زیرش زاییدم(ببخشید اینجوری میگم)
تعادل برقرار کردن بین کنکور و نهایی خیلی سختتر از تعادل بین عمومی و اختصاصی تو کنکوره
این تکنیکها هم نمیخواد توجه کنی
مثل باقی درسهاس اینم
با این تفاوت که ۸۰ تا تست دینی تو نبم ساعت تموم میشه