دو توصیه ی خواهرانه برات بکنم؟
لطفا لطفا لطفا به بهونه ی تست برای کنکور از امتحانات ساده نگذر....ببین من کسی بودم که سال 12 به بهانه ی پایه خوندن و 12 ام خوندن خیلی از امتحانای مدرسه رو شرکت نمیکردم ( فقط اختصاصی ها رو و گاهی عمومی رو میرفتم)... همین باعث شد فاجعه ای که قراره سر معدل به سرم بیاد رو درک نکنم و نمرات خوب اختصاصی و نمرات متوسط عمومی اینقدر روی کنکورم اثر گذار بود که فقط میگم کاش بهتر خونده بودم اینجوری اینقدر لب مرزی نمیشدم... چون نمیشه تضمین کرد روز کنکورت بهترین خودتو میزاری
دومین توصیه
تعدد منبع همیشه هم خوب نیست!...تو الان داری تست هاتو مضربی میزنی و خب از یه فصل حجیمی قطعا حجم عظیمی از تست میمونه که تو دام تستی شو نمیدونی...سال 12 90 درصد بچه های کلاس ما دنبال منبع دوم بودن و میخواستن ببین ایکیو بهتره یا نردبام یا حتی کتابای دیگه که بخرن و تستاشو بزنن.. دریغ از اینکه همون منبع اولم خیلی کتاب خوبی بود و از دستش میدادن( برای مثال برای شیمی منبع اول مبتکران داشتن میرفتن ایکیو جامع میگرفتن اول ایکیو میزدن و اینجوری تستای خوب مبتکران رو از دست میدادن) منبع دوم اصلا بد نیست ولی درصورتی خوبه که تو حداقل یه منبع رو کامل خونده باشی!.... تا اشکالات منبع اول رو خوب یاد نگرفتی سمت منبع دوم نرو... در طول سال همین که منبه اول رو خوب تموم کردی برو سراغ منبع دوم .. خود ازمونا مشخص میکنه چقدر یادگرفتی و منبع دوم کمک میکنه یادگیری ات تثبیت شه
...کسی رو میشناختم که با خوندن تک پایه های خیلی سبز برای زیست.. شیمی مبتکران.. فیزیک خیلی سبز و ریاضی نشر الگو امسال رتبه اش شد 300...حتی کتاب جامع هم نزد و همون یه منبع رو اینقدر خوب خوند که با زدن کنکورها خودشو جمع و جور کرد و رتبه ی خوبی اورد... من نمیگم منبع دوم نزن اما اولویتت منبع اول باشه همون منبع اول رو خوب بخون و تستای منبع دوم رو مضربی کار کن...
عمومی ها رو جدی بخون... سوالا خیلی مفهومی شده و حتی سوالات ساده از نقاط کور کتاب طرح میشه تا همون نیم نمره اختلاف رتبه ها رو مشخص کنه...