- نام مرکز سمپاد
- شهیداژه ای
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- دانشگاه
- IUT
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
خب ببین درس خوندن یجورایی مثل بدنسازی میمونه یعنی شما اولش نمیتونی یه وزنه ۵۰ کیلویی بزنی باید کم کمبه بدنت فشار بیاری تا این استقامتت بره بالا. زمانایی که مدرسه ای از وقتای مرده استفاده کن. مثلا میبینی صبح که میرسی مدرسه تا زنگ صبحگاهتون یه ۴۰ دیقه وقت داری یه کتاب تست با خودت ببر بشین تست بزن یا عبارت نامه شیمی بزن. اینجوری این ذهن کم کم به مرور استقامتش میره بالا. زیادم به این کمیت ساعت مطالعه توجه نکن چون صرفا عدد ثبت کردن تو دفتر برنامه ریزی به آدم استرس مضاعف وارد میکنه. یه روزایی هست واقعا بدن نمیکشه بخونه این موقعا بدنتو ریکاوری کن. و یه نصیحت از من به تو که از معدل بد ضربه خوردم. روی نهاییت کار کن مثل من نشی کنکور خوب بدی نهایی خرابت کنه و غصه بخوری براش. سعی کن به بدنت یخورده سختی بدی مثلا موقع درسخوندن برای تنوعم که شده روی یه صندلی چوبی و یه میز معمولی بخون که بدنت به شرایط بد عادت کنه و اینکه کم کم به ساعت مطالعه اضافه کن که یهو بدنت خالی نکنه چون اولویت هر کسی که میخواد کنکور بده باید حفظ سلامت روحی و بدنيش باشه اول.چجوری میشه ساعت مطالعه رو بالا برد؟(بخصوص زمان مدرسه که ساعت ۳ میرسی به خونه)
من شش ساعت درس میخونم بعدش احساس خستگی شدید پیدا میکنم و مغزم از کار میوفته(البته ناگفته نماند که خیلی وقته درست حسابی درس نخونده بودم)