کنکور سوالات غیر درسی کنکور 1403

نام مرکز سمپاد
شهیداژه ای
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1402
دانشگاه
IUT
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
چجوری میشه ساعت مطالعه رو بالا برد؟(بخصوص زمان مدرسه که ساعت ۳ میرسی به خونه)
من شش ساعت درس میخونم بعدش احساس خستگی شدید پیدا میکنم و مغزم از کار میوفته(البته ناگفته نماند که خیلی وقته درست حسابی درس نخونده بودم)
خب ببین درس خوندن یجورایی مثل بدنسازی میمونه یعنی شما اولش نمیتونی یه وزنه ۵۰ کیلویی بزنی باید کم کمبه بدنت فشار بیاری تا این استقامتت بره بالا. زمانایی که مدرسه ای از وقتای مرده استفاده کن. مثلا میبینی صبح که میرسی مدرسه تا زنگ صبحگاهتون یه ۴۰ دیقه وقت داری یه کتاب تست با خودت ببر بشین تست بزن یا عبارت نامه شیمی بزن. اینجوری این ذهن کم کم به مرور استقامتش میره بالا. زیادم به این کمیت ساعت مطالعه توجه نکن چون صرفا عدد ثبت کردن تو دفتر برنامه ریزی به آدم استرس مضاعف وارد میکنه. یه روزایی هست واقعا بدن نمیکشه بخونه این موقعا بدنتو ریکاوری کن. و یه نصیحت از من به تو که از معدل بد ضربه خوردم. روی نهاییت کار کن مثل من نشی کنکور خوب بدی نهایی خرابت کنه و غصه بخوری براش. سعی کن به بدنت یخورده سختی بدی مثلا موقع درس‌خوندن برای تنوعم که شده روی یه صندلی چوبی و یه میز معمولی بخون که بدنت به شرایط بد عادت کنه و اینکه کم کم به ساعت مطالعه اضافه کن که یهو بدنت خالی نکنه چون اولویت هر کسی که میخواد کنکور بده باید حفظ سلامت روحی و بدنيش باشه اول.

بابونه.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
تنگ ماهی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1401
رشته دانشگاه
مدیریت مالی
برای ترمیم و حوزه امتحانی، محل سکونت الان مهمه یا جایی که دیپلم گرفته شده :‌‌‌-؟
از کی باید اقدام کنیم؟ :-"[هروقت مصوبه نهایی مجلس اومد؟]

Sety

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1405
برای ریاضی۱ چه منبعی پیشنهاد میدین؟

نام مرکز سمپاد
شهیداژه ای
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1402
دانشگاه
IUT
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
نشر خیلی سبز میکرو نقره ای میکرو طلا اگه با جامع زدن حال میکنی ایکیو نردبام خوبه کلا هرچی میتونی کتاب تست بزن بی تعصب

• دابل‌لایک
امتیازات: Sety

Sety

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1405
بستگی به سطحت داره
وضعیتت رو بگی بهتر میتونم کمکت کنم
متوسط رو به بالا تقریبا
@Mohammad05 @Pendleton ممنونم=*)
دبیرمون گفت برای تست کتاب پرسش های چهارگزینه ای خیلی سبز و بگیریم ولی الان که نگاهش میکنم اینجوریه که بیشتر از تست درسنامه داره

asal_a

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
0
متوسط رو به بالا تقریبا
@Mohammad05 @Pendleton ممنونم=*)
دبیرمون گفت برای تست کتاب پرسش های چهارگزینه ای خیلی سبز و بگیریم ولی الان که نگاهش میکنم اینجوریه که بیشتر از تست درسنامه داره
منم اول دهم همین جوری بودم
خودم میکرو داشتم که خیلی خوب بود الان فکر کنم بهترم شده ولی دبیرمون گفت خیلی سبز بگیرین
در کل برای سطح متوسط مهروماه و خیلی سبز و میکرو خوبه.برای منبع دوم هم نشر الگو عالیه.

• دابل‌لایک
امتیازات: Sety

golden babe

slay,bitch
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
+
سال فارغ التحصیلی
1402
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
اپتومتری
نشر الگو یا خیلی سبز به عنوان منبع اول
نردبام به عنوان منبعی برای تسلط بیشتر
سه سطحیم بد نیست البته سعی کن ‌پول نریزی توی جیب کاظم کلم چی🌝

MRΣZA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ابهر
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مهندسی برق
اره منبع اولم نیست. منبع اولم نشر الگوعه. فصل اولش رو کار کردم و تموم شده بخاطر همین میخواستم یه منبع دیگه رو هم تمرین کنم(چون وقت دارم و هنوز مهر شروع نشده)
ببین منبع اولت فیزیک خیلی سبز یا میکرو باشه بهتره.
نشر الگو برای منبع دوم خیلی خوبه.
فصل اول فیزیک دهم نسبتاً آسونه ولی فصل های بعدی سخت‌تر میشن.

melina03

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
زیست
سلام.
اقا این خواب بعد ناهار رو شما چطور کنترلش میکنین؟
من هر کار میکنم با ده بار ساعت کوک کردن و اینا در حالت ایده آل میشه یک ساعت ( که این دیگه اگه خیلی خیلی ایده آل فک کنیم اتفاق میوفته:)) )
بستگی ب خودت داره ولی ی بازه ی ی ربع تا نیم ساعته اگه نخوابی رو حالت چرتی... یعنی هی کله ات ممکنه بیافته...
سیخ و صاف بشین این بازه.. خودتو کنترل کن نخوابی بعد میپره دیگه

melina03

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
زیست
من شش ساعت درس میخونم بعدش احساس خستگی شدید پیدا میکنم و مغزم از کار میوفته(البته ناگفته نماند که خیلی وقته درست حسابی درس نخونده بودم)
کم کم شروع کن بیشتر خوندن...
یهو زیاد بخونی بت فشار میاد...
تایم بعد مدرسه استراحت کن یکم...
اگه میخوای دیگه خیلی بخونی سالن مطالعه برو بعد مدرسه.. اونجا بخوای نخوای مجبوری بخونی

a×(S+n)

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1400
رشته دانشگاه
پزشکی
سلام.
اقا این خواب بعد ناهار رو شما چطور کنترلش میکنین؟
من هر کار میکنم با ده بار ساعت کوک کردن و اینا در حالت ایده آل میشه یک ساعت ( که این دیگه اگه خیلی خیلی ایده آل فک کنیم اتفاق میوفته:)) )
اول قهوه بخور بعدش بخواب اونوقت وقتی بیدارشی قهوه اثر کرده و سرحالی شاید کمتر هم بخوابی
و دیگه اینکه اصلا یک ساعت اشکال نداره اگه شبا تا ۱۱ یا ۱۲ بخونی چون سرحال بشی بازدهی بالاتره با خستگی درس خوندن خیلی فایده ای نداره و همین که برنامت رو با تمرکز اجرا کنی کافیه و عالیه
ناهار هم سعی کن کربوهیدرات کمتری بخوری خیلی اثر داره

a×(S+n)

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1400
رشته دانشگاه
پزشکی
بچه‌ها این درسته که نردبام فیزیک ۱ سوالاتش شبیه کنکور نیست؟ به نظرتون نردبام ۱ زدن بهتره یا تست خیلی سبز ۱؟
نردبام فیزیک ۱ خیلی معمولیه و سخت نیست اصلا، ولی درسنامش خوبه و تستاشم خوبه به نظرم خیلی فرقی با تست خیلی سبز نداره ولی اگه منبع اولی سبز شاید بهتر باشه، درمورد کنکورم یه موضوعی هست که سطح فیزیک کنکور کلا متوسطه و هر منبعی داری رو دوبار بخونی بسه براش

• لایک
امتیازات: Cooly

a×(S+n)

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1400
رشته دانشگاه
پزشکی
بعد مدرسه ۴ ، ۵ ساعت کافیه در عوض پنجشنبه جمعه بیشتر بخون بعد هم با همین ۶ ساعت شروع کن هفته ای نیم ساعت اضافه کن بهش ولی الان که تابستونه و دهمی ۶ ساعت خیلیم عالیه ها ، عالی! آفرین واقعا همین جوری پیش بری از همه دهمی ها جلوتری لازم نیست بیش از این به خودت فشار بیاری ،خیلی عالیه که از الان شروع کردی

Cooly

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان x
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1405
هندسه آبی ۱ خوبه برای منبع دوم(یا اول. نشر الگو هم دارم) یا سه سطحی؟ یا هم هیچکدوم؟ به جاش چی بهتره؟

شیمی آبی و پرتکرار فیزیک خوبن؟

نام مرکز سمپاد
شهیداژه ای
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1402
دانشگاه
IUT
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
هندسه آبی ۱ خوبه برای منبع دوم(یا اول. نشر الگو هم دارم) یا سه سطحی؟ یا هم هیچکدوم؟ به جاش چی بهتره؟

آبی قلمچی آشغاله آشغال
توی قلم چی بهترین کتابش فقط سه سطحیه

asal_a

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
0

در مورد هندسه نظری ندارم چون خودم تجربی خوندم ولی اگه بخوام تجربه شخصیمو بگم چون خودم چند سال کانون می رفتم کلا از قلم چی کتاب نگیر مخصوصا کتابای آبی که اصلا نه به درد منبع اول میخوره نه منبع دوم و عملا هیچ کاربردی برای دانش آموز نداره مگر در مواقع خاص.تنها کتابای قلم چی که واقعا خوبن سه سطحی هاشن مخصوصا برای دروس تخصصی مثل فیزیک.فیزیک سه سطحی خیلی خوب بود.ولی بازم پیشنهادم بهت اینه که اگر دنبال منبع سطح بالایی نشرالگو و آی کیو و ... خیلی بهترن ولی خب اگه مجبوری از قلم چی بگیری سه سطحی بهترین گزینه ست.

MohamaD.Z

یک عدد INTP هستم :)
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی ۵
شهر
شهرجدیدهشتگرد
سال فارغ التحصیلی
1401
مدال المپیاد
متاسفانه ندارم :)
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی برق

هندسه میکرو گاج تا جایی که میدونم خیلی خوبه
یکی هم جزوه ارین حیدری که تو نکته و تست میگه

مخصوصا تدریس ارین حیدری خداست

شیمی هم میکرو خیلی خوبه . یعنی خیلی خیلی خوبه
فیزیک هم فصل ازمون خیلی سبز بعلاوه سوالای ازمونای قلمچی

• لایک
امتیازات: Dean
بالا