- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ..
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
منبع اول یا خیلی سبز یا مهر و ماه بالاتر از اون نشر الگوبرای ریاضی۱ چه منبعی پیشنهاد میدین؟
منبع اول یا خیلی سبز یا مهر و ماه بالاتر از اون نشر الگوبرای ریاضی۱ چه منبعی پیشنهاد میدین؟
بستگی به سطحت دارهبرای ریاضی۱ چه منبعی پیشنهاد میدین؟
نشر خیلی سبز میکرو نقره ای میکرو طلا اگه با جامع زدن حال میکنی ایکیو نردبام خوبه کلا هرچی میتونی کتاب تست بزن بی تعصببرای ریاضی۱ چه منبعی پیشنهاد میدین؟
متوسط رو به بالا تقریبابستگی به سطحت داره
وضعیتت رو بگی بهتر میتونم کمکت کنم
منم اول دهم همین جوری بودممتوسط رو به بالا تقریبا
@Mohammad05 @Pendleton ممنونم=*)
دبیرمون گفت برای تست کتاب پرسش های چهارگزینه ای خیلی سبز و بگیریم ولی الان که نگاهش میکنم اینجوریه که بیشتر از تست درسنامه داره
نشر الگو یا خیلی سبز به عنوان منبع اولبرای ریاضی۱ چه منبعی پیشنهاد میدین؟
ببین منبع اولت فیزیک خیلی سبز یا میکرو باشه بهتره.اره منبع اولم نیست. منبع اولم نشر الگوعه. فصل اولش رو کار کردم و تموم شده بخاطر همین میخواستم یه منبع دیگه رو هم تمرین کنم(چون وقت دارم و هنوز مهر شروع نشده)
بستگی ب خودت داره ولی ی بازه ی ی ربع تا نیم ساعته اگه نخوابی رو حالت چرتی... یعنی هی کله ات ممکنه بیافته...سلام.
اقا این خواب بعد ناهار رو شما چطور کنترلش میکنین؟
من هر کار میکنم با ده بار ساعت کوک کردن و اینا در حالت ایده آل میشه یک ساعت ( که این دیگه اگه خیلی خیلی ایده آل فک کنیم اتفاق میوفته)
کم کم شروع کن بیشتر خوندن...چجوری میشه ساعت مطالعه رو بالا برد؟(بخصوص زمان مدرسه که ساعت ۳ میرسی به خونه)
من شش ساعت درس میخونم بعدش احساس خستگی شدید پیدا میکنم و مغزم از کار میوفته(البته ناگفته نماند که خیلی وقته درست حسابی درس نخونده بودم)
اول قهوه بخور بعدش بخواب اونوقت وقتی بیدارشی قهوه اثر کرده و سرحالی شاید کمتر هم بخوابیسلام.
اقا این خواب بعد ناهار رو شما چطور کنترلش میکنین؟
من هر کار میکنم با ده بار ساعت کوک کردن و اینا در حالت ایده آل میشه یک ساعت ( که این دیگه اگه خیلی خیلی ایده آل فک کنیم اتفاق میوفته)
نردبام فیزیک ۱ خیلی معمولیه و سخت نیست اصلا، ولی درسنامش خوبه و تستاشم خوبه به نظرم خیلی فرقی با تست خیلی سبز نداره ولی اگه منبع اولی سبز شاید بهتر باشه، درمورد کنکورم یه موضوعی هست که سطح فیزیک کنکور کلا متوسطه و هر منبعی داری رو دوبار بخونی بسه براشبچهها این درسته که نردبام فیزیک ۱ سوالاتش شبیه کنکور نیست؟ به نظرتون نردبام ۱ زدن بهتره یا تست خیلی سبز ۱؟
بعد مدرسه ۴ ، ۵ ساعت کافیه در عوض پنجشنبه جمعه بیشتر بخون بعد هم با همین ۶ ساعت شروع کن هفته ای نیم ساعت اضافه کن بهش ولی الان که تابستونه و دهمی ۶ ساعت خیلیم عالیه ها ، عالی! آفرین واقعا همین جوری پیش بری از همه دهمی ها جلوتری لازم نیست بیش از این به خودت فشار بیاری ،خیلی عالیه که از الان شروع کردیچجوری میشه ساعت مطالعه رو بالا برد؟(بخصوص زمان مدرسه که ساعت ۳ میرسی به خونه)
من شش ساعت درس میخونم بعدش احساس خستگی شدید پیدا میکنم و مغزم از کار میوفته(البته ناگفته نماند که خیلی وقته درست حسابی درس نخونده بودم)
نشر الگو چون درسنامش خوبه بعدش آی کیوبرای ریاضی۱ چه منبعی پیشنهاد میدین؟
آبی قلمچی آشغاله آشغالهندسه آبی ۱ خوبه برای منبع دوم(یا اول. نشر الگو هم دارم) یا سه سطحی؟ یا هم هیچکدوم؟ به جاش چی بهتره؟
شیمی آبی و پرتکرار فیزیک خوبن؟
در مورد هندسه نظری ندارم چون خودم تجربی خوندم ولی اگه بخوام تجربه شخصیمو بگم چون خودم چند سال کانون می رفتم کلا از قلم چی کتاب نگیر مخصوصا کتابای آبی که اصلا نه به درد منبع اول میخوره نه منبع دوم و عملا هیچ کاربردی برای دانش آموز نداره مگر در مواقع خاص.تنها کتابای قلم چی که واقعا خوبن سه سطحی هاشن مخصوصا برای دروس تخصصی مثل فیزیک.فیزیک سه سطحی خیلی خوب بود.ولی بازم پیشنهادم بهت اینه که اگر دنبال منبع سطح بالایی نشرالگو و آی کیو و ... خیلی بهترن ولی خب اگه مجبوری از قلم چی بگیری سه سطحی بهترین گزینه ست.هندسه آبی ۱ خوبه برای منبع دوم(یا اول. نشر الگو هم دارم) یا سه سطحی؟ یا هم هیچکدوم؟ به جاش چی بهتره؟
هندسه میکرو گاج تا جایی که میدونم خیلی خوبههندسه آبی ۱ خوبه برای منبع دوم(یا اول. نشر الگو هم دارم) یا سه سطحی؟ یا هم هیچکدوم؟ به جاش چی بهتره؟

من خیلیسبز میزنم برای هندسه.هندسه آبی ۱ خوبه برای منبع دوم(یا اول. نشر الگو هم دارم) یا سه سطحی؟ یا هم هیچکدوم؟ به جاش چی بهتره؟

شیمی ۳سطحی رو من برای یازدهم میزنم. سطح ۱و۲. راضیام.هندسه آبی ۱ خوبه برای منبع دوم(یا اول. نشر الگو هم دارم) یا سه سطحی؟ یا هم هیچکدوم؟ به جاش چی بهتره؟